4 Μαρ 2013

H KGB (FSB) συνέλαβε δέκα στελέχη της τουρκικής τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης του Γκιουλέν!


Ο Ερντογάν, σε κηδεία στελέχους της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Γκιουλέν (από ιστολόγιο του κινήματος Γκιουλέν)
Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Νουρ, του Φετουλλάχ Γκιουλέν, που είναι πολύ καλά ενδεδυμένη την προβιά της ακίνδυνης εκπαιδευτικής μετριοπαθούς ισλαμικής οργάνωσης, εκμεταλλευόμενη τη διάλυση που υπήρχε στο ρωσικό κράτος την περίοδο Γιέλτσιν, είχε διεισδύσει και είχε εγκαταστήσει το πολυπλόκαμο δίκτυό της σε πολλές πόλεις της Ρωσίας καθώς και σε όλες σχεδόν τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Τον Νοέμβριο του 2008, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας, εκτιμώντας και αναλύοντας τη δράση της, ανακήρυξε την οργάνωση ριζοσπαστική ισλαμιστική και απαγόρευσε τη δράση της στη ρωσική επικράτεια.
Έκτοτε, η τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν, που αποτελεί κυβερνητικό εταίρο και μοιράζεται την εξουσία με τον Ερντογάν, συνέχισε τη δράση της, χρησιμοποιώντας μεθόδους μυστικής δράσης στη ρωσική επικράτεια, αποδεικνύοντας ότι πράγματι είναι τρομοκρατική οργάνωση.
Στις 2 Μαρτίου η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών εσωτερικού, η FSB, εισέβαλε σε διαμερίσματα-γιάφκες της οργάνωσης, συνέλαβε 10 τρομοκράτες, ενώ συνέλεξε και έντυπο υλικό στα ρωσικά και τα τουρκικά, που προπαγάνδιζε την ισλαμιστική θεωρία της οργάνωσης. Από τους συλληφθέντες οι  πέντε είναι Ρώσοι υπήκοοι, οι τέσσερις Αζέροι και ο ένας  Τουρκμένιος.
Ο ηγέτης της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, Φετουλλάχ Γκιουλέν, τα τελευταία 15 χρόνια διαμένει στη Γιούτα των ΗΠΑ, και δεν επιστρέφει στην Τουρκία, γιατί φοβάται τους δικαστές και τον στρατό.
Να σημειωθεί ότι η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Νουρ δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και εκδίδει έντυπα με το δηλητηριώδες ισλαμιστικό ιδεολόγημα του Γκιουλέν, που είναι ο δούρειος ίππος του τουρκικού εθνικισμού. Μάλιστα, στη δράση της οργάνωσης χρησιμοποιούνται Έλληνες με ακαδημαϊκή ταυτότητα παρακαλώ!
Θα επανέλθουμε.
Δείτε και :
Περισσότερα για τον Φετουλάχ Χότζα Γκιουλέν δείτε και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com