25 Ιουλ 2012

Στο στόχαστρο των προτεσταντών οι Ξανθιώτες… Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης για την δωρεάν διανομή της Καινής Διαθήκης


Επίπλαστος «βομβαρδισμός» με στόχο τον προσηλυτισμό
- Άμεση αντίδραση της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης
- Καλοσχεδιασμένη προσπάθεια προσέλκυσης των Χριστιανών από προτεστάντες, με την διανομή έντυπου υλικού στις πόρτες των σπιτιών, με «δόλωμα» μια καλογραμμένη Καινή Διαθήκη
- Με ποιο δικαίωμα μπαίνετε στις οικοδομές και τι επικαλείσθε για να σας ανοίξουν οι κάτοικοι;
- Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το όνομα της Ελληνικής Εκκλησίας;
Είναι να απορεί κανείς με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας καθημερινά. Δυστυχώς «ενός κακού μύρια έπονται», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως.
Τη στιγμή που ο Έλληνας πονάει οικονομικά όσο ποτέ άλλοτε, τη στιγμή που όλοι μας έχουμε καθημερινά χιλιάδες προβλήματα να αντιμετωπίσουμε, επέλεξαν οι έξυπνοι προτεστάντες να προσηλυτίσουν κόσμο με ένα καλοστημένο σχέδιο που δυστυχώς λίγοι μπόρεσαν να αντιληφθούν.

Τις τελευταίες ημέρες όπως ίσως να προσέξατε, έξω από τις πόρτες των σπιτιών και των διαμερισμάτων σε οικοδομές και μονοκατοικίες, υπάρχουν κάποια μικρά καλοσχεδιασμένα σακουλάκια που περιέχουν κάποιο CD, έναν βιβλιοδείκτη, ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και το «ΔΟΛΩΜΑ» μια καλογραμμένη Καινή Διαθήκη η οποία τοποθετήθηκε για να εξαφανίσει από τον κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο, οποιαδήποτε «πονηρή» σκέψη σχετικά με την προέλευση του πραγματικά πολύ όμορφου πακέτου.
Σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, η Ελληνική Εκκλησία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα, πράγμα το οποίο αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές το πρωί, αποδεικνύοντας πως τα αντανακλαστικά της λειτουργούν άψογα. Εκείνο όμως το σημείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε, γιατί μας προξένησε μεγάλη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι οι αδίστακτοι, όπως αποδείχθηκε, προτεστάντες, δεν δίστασαν στην λειτουργία τους αυτή, να επικαλεσθούν ακόμα και το όνομα της Ελληνικής Εκκλησίας, που καμία σχέση δεν έχει, όπως προαναφέραμε, με την υπόθεση.
Με ποιο δικαίωμα κύριοι χρησιμοποιείτε το όνομα της Ελληνικής Εκκλησίας για να παίξετε τα βρώμικα παιχνίδια σας; Πού βρήκατε τα χρήματα για να προβείτε σε αυτού του είδους την ενέργεια; Ποιοι είναι οι Χρηματοδότες σας, που σας δίνουν τη δυνατότητα να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ τη στιγμή που η Ελληνική Οικογένεια λιμοκτονεί στην κυριολεξία και σύμμαχό της έχει μόνο την Ελληνική Εκκλησία και συγκεκριμένα για την περιοχή μας την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης; Με ποιο δικαίωμα εισβάλλετε μέσα στις οικοδομές και ποιον ρωτήσατε για να διανέμετε το υλικό προσηλυτισμού; Μήπως πρέπει να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη;
Σταύρος Βλαχόπουλος
Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης για την δωρεάν διανομή της Καινής Διαθήκης
          Γνωστοποιείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, ότι το περασμένο Σάββατο 21η Ιουλίου ε.ε. μια προτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, πραγματοποίησε «επίθεση», διανέμοντας Καινές Διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.
Πρόκειται για μια νεοπροτεσταντική οργάνωση, η οποία προσφέρει την Καινή Διαθήκη την εγκεκριμένη από των Ορθοδόξων Πατριαρχείων, αλλά η ενέργεια αυτή έχει καθαρά παραπλανητικό σκοπό, αφού συνοδεύεται από προτεσταντικό υλικό.   Θα πρέπει σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί να γνωρίζουμε ότι αυθεντικός ερμηνευτής της Αγίας Γραφής είναι μόνο η Εκκλησία του Χριστού πού είναι «στύλος και εδραίωμα της αληθείας».
Η νεοπροτεσταντική αυτή οργάνωση πραγματοποιεί αυτή την προσηλυτιστική εξόρμηση από την 17η  έως 25η  Ιουλίου στην Θράκη, εκμεταλλευόμενη την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.
Το υλικό αυτό πατρικώς προτρέπουμε να αποδοθεί στους Ιερούς Ναούς οι οποίοι θα μεριμνήσουν για την καταστροφή του.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Δείτε σχετικά και :

1 σχόλιο:

A.N. είπε...

Αυτά έγιναν και πριν μερικά χρόνια στη Μητρόπολη Δημητριάδος όταν έγιναν στο Βόλο οι Ολυμπιακοί αγώνες. Μόνο που τότε δεν υπήρχε δυνατότητα καταγγελίας μέσω ιστολογίων. Έτσι και τότε διενέμοντο ανενόχλημα με την ανοχή του Μητροπολίτου Ιγνατίου χιλιάδες Καινές Διαθήκες των Προτεσταντών. Ακόμη και στα ξενοδοχεία ευρίσκοντο πάνω στα κομοδίνα! Ακόμη και στα φανάρια τις μοίραζαν στους διερχόμενους ανυποψίαστους πολίτες! Η προπαγάνδα έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό, μόνο που τώρα εμείς ξυπνήσαμε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com