5 Ιαν 2011

Δοξολογία στο Ρωμαιοκαθολικό Ναό Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα Τήνου στις 2/1/2011 για την έναρξη του νέου έτους, με την παρουσία και Ορθοδόξων

(Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση)
Την Κυριακή το απόγευμα 2 Ιανουαρίου 2011, ετελέσθη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα Τήνου από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου – Τήνου π. Νικόλαο και Ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας, για την έναρξη του νέου έτους 2011. Παρόντες στην Τελετή ήταν οι Ορθόδοξοι Αρχιερατικοί Επίτροποι Σωσθενίου π. Ν. Μαραγκός, Τήνου π. Γ. Φανερός και Ιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Τήνου.
Μαζί τους ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου, Διοικητικές και Στρατιωτικές Αρχές, Δημότες και φίλοι της Τήνου. Στον ευχαριστήριο λόγο του ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος τόνισε μεταξύ άλλων: «Κλήρος, άρχοντες και λαός, απευθύνουμε στον Κύριο τη δοξολογία για όλα τα θαυμάσια που επιτέλεσε στο λαό Του κατά την περασμένη χρονιά. Ζητούμε την ευλογία του και τη χάρη Του για το νέο έτος 2011, το οποίο επιθυμούμε να διάγουμε με ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη… Ζητούμε την ευλογία του Θεού για τους ποιμένες της αδιαίρετης Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού Εκκλησίας. Προσευχόμεθα για την αδελφή ορθόδοξη Εκκλησία, τον αδελφό μου στην Αρχιεροσύνη Σεβασμιότατο Ποιμένα της κ. Δωρόθεο Β΄, όλους τους αγαπητούς μας Ιερείς της, αλλά και όλο το πλήρωμα της, όλους τους σεβόμαστε και τους αγαπούμε. Ικετεύουμε τον Άρχοντα της ειρήνης, με τις ικεσίες της Θεοτόκου, να φωτίζει όλους μας για να συνεχίζουμε αγαπημένοι, αδελφωμένοι και ενωμένοι να δοξάζουμε το Θεό και να υπηρετούμε τον άνθρωπο, εργαζόμενοι για τη σωτηρία τη δική μας και των άλλων…».
Δείτε το λόγο του Ρωμαιοκαθολικού Αρχιεπισκόπου Νικολάου εδώ.
Δείτε φωτογραφίες από τη Δοξολογία εδώ.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ανεκδιήγητος οικουμενιστής είναι ο Μητροπολίτης Σύρου.

Μου φαίνεται ότι ξεπερνά και τον Μεσσηνίας σε οικουμενιστικό οίστρο.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα.

Αναστάσιος

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com