29 Ιουλ 2010

Θα πληρώνουν εισιτήριο στην Αγγλία για να δούν τον Πάπα

Οι Ρωμαιοκαθολικοί στην Αγγλία θα πρέπει να πληρώσουν για να παρακολουθήσουν κάποιες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Πάπα Βενέδικτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Catholic Herald. οι Ρωμαιοκαθολικοί θα πληρώσουν 25 λίρες ($ 39) για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στο Cofton Park του Μπέρμιγχαμ στις 19 Σεπτεμβρίου 2010.

Οι συμμετέχοντες στην αγρυπνία στο Hyde Park του Λονδίνου στις 18 Σεπτεμβρίου, θα πληρώσουν 10 λίρες reasoning behind ticket distribution and prices.

Ακόμα ένα δείγμα εμπορευματοποίησης του Παπισμού.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ορθή απόφαση.

Ούτως ή άλλως πρόκειται για παράσταση.

Παναής είπε...

Ά μπράβο τους είναι σαν να πηγαίνεις συναυλία στον Robin Williams ή στην Άννα Βίσσιη!!Νομίζω να τον προωθήσουν οι μάνατζερ(Κάσπερ-Κόχ)για το Χόλλυγουντ να παίξει και σε καμιά ταινεία ο Βενέδικτος(έχει μια φωτογένια για ηθοποιός)και να τον πάρουν βρέ παιδί μου στον δρόμο που έχουν οι sυper stars το δικό τους αστέρι και να του κάνουν και αυτού ένα(αφου είναι αστέρι και κάνει περιοδίες και κόβει και εισητήρια...)Κλείστε μου 3 εισητήρια διότι δεν κατάφερα να δώ "τον άγιο πατέρα"να πάω στο London πέρκι τζαι δώτον!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com