25 Σεπ 2009

Ισπανία: Διαδήλωση εναντίον των αμβλώσεων


ΜΑΔΡΙΤΗ, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Μαζική διαδήλωση υπέρ της ζωής μετά την έγκριση του νέου νομοσχεδίου που θα επιτρέπει στις γυναίκες να προχωρούν σε άμβλωση για οποιονδήποτε λόγο κατά τη διάρκεια των πρώτων 14 εβδομάδων της εγκυμοσύνης.
Σύμφωνα με την ισχύουσα ισπανική νομοθεσία, οι αμβλώσεις επιτρέπονται μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου «ψυχολογικής υγείας» της μητέρας, μια δικαιολογία που χρησιμοποιείται στις περισσότερες από 100.000 αμβλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ισπανία.
Το καινούργιο νομοσχέδιο θα επιτρέπει σε κοπέλες ηλικίας μόλις 16 ετών να προχωρούν σε άμβλωση χωρίς την συναίνεση των γονέων τους.
Πηγή:http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/sep/09092302.html
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ :
Ισπανία- Ελλάδα: Ομοιότητες και Διαφορές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ισπανία με 100.000 αμβλώσεις έκαναν διαδήλωση.
Στην Ελλάδα με 300.000 αμβλώσεις τι περιμένουν;

EYTYXIA

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Ευτυχία, πες τα.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Οπου 'ψυχολογικοι λογοι' βαλε απιστια,ολιγοπιστια,εγωισμος,τι θα πουν οι αλλοι,μηπως χασουμε την καλοπεραση μας.Ελεγε ο π.Παισιος:Φοβερη αμαρτια οι αμβλωσεις.Ενας γιατρος και μια νοσοκομα σκοτωσαν καποτε 250 εμβρυα.Εδω γατακια ειναι και τα λυπασαι!Σε μανα ερχοντουσαν κατι γατες και γεννουσαν και κρατουσα τα γατακια μεχρι να μεγαλωσουν,εξι-εφτα μηνες,υστερα τα εστελνα στα κοινοβια

Ανώνυμος είπε...

Εύγε π.Γεώργιε για την ιστοσελίδα σου. Αν δεν είχες μέσα στα ενδιφέροντα sites του υποστηρικτή των αισχροτήτων και του διαφημιστή των βλασφήμων (π.χ.Πανούση) και της ομοιοπαθητικής δλδ του misha θα ήσουν τέλειος.

Ανώνυμος είπε...

Σημεία των εσχάτων καιρών είναι και οι μαζικές σφαγές των εκτρώσεων!

Ένας πιστός

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com