5 Ιουλ 2009

Επιτέλους, με ποιές "Εκκλησίες" συνομιλούμε στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών;


Λεσβία η επίσκοπος Στοκχόλμης. Είναι λουθηρανή και συζεί με μια ιερέα η οποία είναι μητέρα παιδιού

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Όσο εκείνη είναι απασχολημένη με τη Θεία Λειτουργία, το παιδί της παίζει στο ιερό. Η άρτι εκλεγείσα επίσκοπος Στοκχόλμης Εύα Μπρούνε , ετών 55, της Λουθηρανικής Εκκλησίας, δεν είναι η μητέρα.
Το παιδί της το γέννησε προ τριετίας η κατά τι νεότερη ερωτική της σύντροφος Γκουνίλα Λίντεν.
Η επίσκοπος Στοκχόλμης είναι λεσβία και δεν το κρύβει. Τις πρώτες συνεντεύξεις μετά την εκλογή της στον επισκοπικό θρόνο τις έδωσε στο περιοδικό ομοφυλοφίλων «QΧ» και στο αντίστοιχο γαλλικό «Τetu», αποκαλύπτοντας το μεγάλο της πλεονέκτημα: «Η Γκουνίλα είναι ιερεύς όπως εγώ και αυτό διευκολύνει τη σχέση μας...»- μια σχέση που είναι αδιάφορη για τον πολύ κόσμο στην προχωρημένη σουηδική κοινωνία.
Το ιερατικό τους σχήμα τούς επέτρεψε να «ευλογήσουν» τον δεσμό τους
ενώ και στο δημαρχείο έχουν καταγραφεί ως ζευγάρι. Η απόφαση για τη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναμένεται τον Σεπτέμβριο, και θα είναι το βασικό θέμα στη Σύνοδο των Λουθηρανών.
Η επίσκοπος Μπρούνε προβάλλει από τώρα τα επιχειρήματά της σε αυτούς που φωνάζουν ότι στις Ιερές Γραφές δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε γάμους ομοφυλοφίλων.
Πηγή: Βήμα 3/07/2009
Να αποχωρήσουμε τώρα από το Παγκόσμιο Συμβούλιο «Εκκλησιών».Δεν μπορεί να υπάρξει επικοινωνία με όσους έχουν διαστρέψει το Ευαγγέλιο.

1 σχόλιο:

The Most Dangerous Internetic Shark είπε...

Τι να πει κανεις...
Επισκοποι γυναικες που ουτε ενος ανδρος δεν ειναι.
Πληρης αντιστοφη του κεφαλαιου Α'Τιμ γ,1 Πιστὸς ὁ λόγος· εἴ τις ἐπισκοπῆς ὀρέγεται, καλοῦ ἔργου ἐπιθυμεῖ. 2 Δεῖ οὖν τὸν ἐπίσκοπον 9(ΤΟΝ ΟΧΙ ΤΗΝ) ἀνεπίληπτον εἶναι(ΑΦΟΥ ΣΥΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΗ,ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΖΥΓΟΣ), μιᾶς γυναικὸς ἄνδρα(ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ) , νηφάλιον, σώφρονα, κόσμιον(ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ), φιλόξενον, διδακτικόν(ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ)!!!

Αυτα μεχρι εδω ...αμα σχολιασω και το υπολοιπο 3ο κεφ.η υποθεσ παει περιπατο....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com