16 Ιουν 2024

Γεώργιος Αποστολάκης: Δεν μπορούμε να είμαστε και με το Χριστό και με αυτό το κράτος που υπέκυψε στην ατζέντα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "NIKH www.NIKH.gr www.NIKH.gr PNIKH NIKH NIKH NIKH www.NIKH.gr .NIKH.gr ANIKH NIKH NIKH NIKH ANIKH NIKH wWw.NIKH NIKH T www. ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ" 

Η ελληνική Βουλή (εξαιρούνται οι καταψηφίσαντες) με την υπερψήφιση του ν. 5089/2024 για την εξασφάλιση δυνατότητας γάμου, ακόμη και με ιερολογία, στα άτομα ΛΟΑΤΚΙ υπέκυψε μετά χαράς στις πιέσεις της παγκόσμιας ελιτ της woke ατζέντας. Από νομική άποψη, πάντα μεταφορικά, άνοιξαν και επίσημα, με τη βούλα του κράτους, οι πύλες των Σοδόμων και των Γομμόρων. Δεν θα αποφύγω να πω ότι και η Ιεραρχία, παρά τις δήθεν αντιρρήσεις της, συνέργησε με τον τρόπο της (=αποφεύγοντας τη σκληρή ρήξη με την ελιτ που ίσως θα ανέστειλε την ψήφιση του νομοσχεδίου) να γίνουμε και εμείς ακούσιοι … δημότες των παραπάνω βιβλικών πόλεων. Ευτυχώς υπάρχει κλήρος και λαός που αντιδρά, ακολουθώντας τα βήματα του Λωτ. Ξένοι και απομονωμένοι πνευματικά, στην ουσία εξόριστοι, στην ίδια την πατρίδα μας.

Δεν μπορούμε να είμαστε και με το Χριστό και με αυτό το κράτος που υπέκυψε στην ατζέντα. «Ο μη ών μετ' εμού κατ' εμού εστι, και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει» (Ματθ. 12, 30).

Και δεν φθάνει αυτό, το πνεύμα των Σοδόμων και Γομμόρων υποστασιάζεται στο διενεργούμενο στη Θεσσαλονίκη παγκόσμιας κλάσης gay pride. Όχι ένα, αλλά δύο. Δύο διαφορετικά Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων, λεσβιών, αμφί, τρανς, κουίρ, ίντερσεξ και ασέξουαλ (ΛΟΑΤΚΙ+) ατόμων.

Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει. Ο Ουρανός θα αποφασίσει για την παιδαγωγία μας.

Το Κίνημά μας, η ΝΙΚΗ, έκανε μία παρέμβαση επί του ζητήματος. Έστειλε εξώδικα διαμαρτυρίας και ο εκπρόσωπος τύπου έκανε δηλώσεις.

Δεν ξέρω τι ήθελε να πει, λέγοντας στην εκπομπή «ΚΑΤΕΡΙΝΑ»: «Εμείς εξηγήσαμε ότι κοινοποιούμε το εξώδικο, καλώντας την διοργανώτρια ΜΚΟ να περιφρουρήσει το pride και να αποτρέψει τέτοιες πράξεις. Δεν έχουμε αντίθεση στην διεξαγωγή του, με την έννοια ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει από το Σύνταγμα τις συγκεντρώσεις που επιθυμεί εφόσον έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες. Οφείλει όμως να περιφρουρεί και να διατηρεί τη νομιμότητα…»

Οφείλει ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις, δημόσια γιατί δημόσια λέχθηκαν. Απ’ όσο γνωρίζω προέκυψε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις μας και όχι μόνο..

Τα ίδια και μάλλον χειρότερα είπε στο ΣΚΑΙ και ο πρόσφατα εκλεγείς ευρωβουλευτής μας: «… «Δεν είμαστε κατά κανενός δημοκρατικού τρόπου διαδήλωσης και εκφράσεως κάποιου, αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. Δεν μπορούμε να πάμε να κλείσουμε τώρα εμείς το Σύνταγμα επειδή έτσι μας ήλθε. Πρέπει να πάρουμε μία άδεια για να συμβεί αυτό. Εφόσον είναι νόμιμος ο τρόπος, καλώς να κάνουν και να υπερασπιστούν αυτό και να είναι υπερήφανοι για αυτό που πρεσβεύουν οι άνθρωποι. Ελευθερία έχουμε και δημοκρατία. -Άρα είστε και υποστηρικτικοί …Εννοείται. Στον τρόπο διαφωνούμε.»

Θέλω να ελπίζω ότι είναι φραστικά σφάλματα και όχι θέσεις του Κινήματος. Άλλωστε, κανείς, απ’ ό,τι ξέρω, δεν ρωτήθηκε σχετικά.

Επειδή υπάρχει μία σχετική αναταραχή για τις δηλώσεις αυτές, ας γίνει γρήγορα η αποκατάσταση για να πληροφορηθεί ο λαός τις θέσεις μας.

Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι: Η «ΝΙΚΗ» και ο καθένας από εμάς πώς έπρεπε να αντιδράσει σ’ αυτό το γεγονός; Μέχρι που θα μπορούσε να φθάσει η αντίδραση; Όσοι θέλετε, μπορείτε ελεύθερα να γράψετε τη γνώμη σας.

Ο τοίχος μου παραμένει τοίχος δημοκρατίας!

Γεώργιος Αποστολάκης, Ἀρεοπαγίτης, βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

hpt300@gmail.com είπε...

Συμφωνώ κύριε Αποστολακη μακάρι να ήταν ατόπημα κ μπέρδεμα , θα περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια
Πρέπει όμως να μιλήσει κ ο Δάσκαλος ….

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com