27 Οκτ 2023

Η διείσδυση της ΓΙΟΓΚΑ στα σχολεία ΔΕΝ αποτελεί "πολιτισμική ανταλλαγή εμπειριών"!

H Γιόγκα δεν είναι σύστημα γυμναστικής, όπως πιστεύεται από κάποιους, αλλά θρησκευτικό σύστημα, άρρηκτα δεμένο με την ινδουιστική λατρεία, ενώ συγχρόνως δεν ωφελεί, αλλά αντιθέτως βλάπτει την υγεία -ειδικά των παιδιών.

Ιστορικά εξάλλου ο Ινδικός πολιτισμός είναι συνυφασμένος με την Ινδουιστική θρησκεία και αυτή με την πρακτική της Γιόγκα, βασικού μέσου του Ινδουιστικού προσηλυτισμού. Όπως εμείς δεν έχουμε πρόθεση να διδάξουμε στους Ινδούς μαθητές και νέους πως θα κάνουν γονυκλισίες , εδαφιαίες μετάνοιες και νοερά προσευχή ,έτσι και εκείνοι σεβόμενοι την ορθόδοξη πίστη μας δεν θα πρέπει να επιδοθούν σε θρησκευτικές πρακτικές . Κάνουμε την ανωτέρω διευκρίνιση διότι μας ξενίζουν οι αόριστες έννοιες που αναφέρονται στο νομοσχέδιο «της ανταλλαγής εμπειριών» και «πρακτικών».

Η ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής του Τάσου Οικονομόπουλου, βουλευτή Α' Ανατολικής Αττικής της ΝΙΚΗΣ, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού, με θέμα Πολιτιστικές και Εκπαιδευτικές Ανταλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας για τα έτη 2022-2026 (26/10/2023).

Αναφορά και στο ζήτημα της τηλεοπτικής σειράς «Φόνοι στο καμπαναριό» – «Ο μοναχισμός χλευάζεται μέσα στην Ορθόδοξη Ελλάδα»

(youtube.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com