10 Απρ 2023

Ουκρανία -Προπηλακισμός υπερήλικων γυναικών, μωρών και μητέρων καθώς πάνε σε ναούς από αφιονισμένη αγέλη Ουκρανοναζιστών που φωνάζει: «Βαλίτσα, σταθμός, Ρωσία!»

Προπηλακισμός υπερήλικων γυναικών μωρών και μητέρων καθώς πάνε σε ναούς από αφιονισμένη αγέλη Ουκρανοναζιστών που φωνάζει: «Βαλίτσα, σταθμός, Ρωσία!»

Πριν λίγες μέρες οι Ρώσοι γιόρτασαν τον Ευαγγελισμό. Οι ρωσόφιλοι προπηλακίστηκαν άγρια από τους Ουκρανοναζί καθώς προσέρχονταν στους ναούς με συνθήματα όπως : “Βαλίτσα, σταθμός, Ρωσία!” Θέλουν ουκρανική καθαρότητα οι πανουκρανιστές στο ιστορικό λίκνο της Ρωσίας! Προπηλακίζουν ως και υπερήλικες γυναίκες αλλά και μητέρες που πηγαίνουν στο ναό με τα μωρά τους κραυγάζουν ”ντροπή”…Αυτά στην πόλη Ternopole.

Μια άλλη απεικόνιση της τερατώδους πραγματικότητας της Ουκρανίας. Δύο γιαγιάδες πηγαίνουν στη λειτουργία στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας και αποδοκιμάζονται από μια ορδή εφήβων, φοιτητών και φρουρών ασφαλείας που φωνάζουν «Βαλίτσα, σταθμός, Ρωσία!» Τα ίδια έλεγαν και οι τζιχαντιστές στη Συρία στους υπόλοιπους: oι Αλαουίτες στο χώμα και οι χριστιανοί στο Λίβανο!

Η νεολαία του Δεξιού Τομέα παρελαύνει μπροστά στις εκκλησίες με το σύνθημα ΕΞΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΙΕΡΕΙΣ

https://twitter.com/Chronology22/status/1645444933682098178?s=20 

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com