12 Απρ 2022

«Παλιομοδίτικα» τα καμπαναριά στο λογότυπο της Κολωνίας, που θα αλλάξει

Το έμβλημα της Κολωνίας, τα δύο καμπαναριά του μεγαλύτερου καθεδρικού ναού της βόρειας Ευρώπης είναι «παλιομοδίτικα» και γι’ αυτό στο νέο λογότυπο της πόλης, δεν θα περιλαμβάνονται.

Οι ψευτοπροοδευτικοί που διοικούν την Ευρώπη, θεωρούν ενοχλητικό οτιδήποτε αποδεικνύει την πραγματική ταυτότητα της Ευρώπης και ιδίως τον Χριστιανισμό και προσπαθούν να τον αποβάλλουν από παντού, ακόμη και από τα λογότυπα των πόλεων.

Σκεφθείτε να ερχόταν κάποια ψευτοπροοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα και να έλεγε πως θα διαγραφεί ο Σταυρός από την Ελληνική σημαία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kölner Stadt-Anzeiger ο Δήμος της Κολωνίας έναντι 10 χιλιάδων ευρώ, ανέθεσε σε σχεδιαστικό γραφείο την δημιουργία ενός νέου λογότυπου που θα περιλαμβάνει νέα σχέδια που αντιπροσωπεύουν την «σύγχρονη» Κολωνία. Όμως η αλλαγή των λογότυπων σε έγγραφα, κτίρια, συγκοινωνίες κλπ, θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Δήμου της Κολωνίας, οι ερωτηθέντες βρήκαν το λογότυπο της πόλης «παλιομοδίτικο, ογκώδες και χωρίς συναισθήματα»!!!

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Δήμος της Κολωνίας επέτρεψε στου Μουεζίνηδες της πόλης να καλούν τους πιστούς να προσευχηθούν στα τζαμιά, με μεγάφωνα από τους μιναρέδες, μετατρέποντας την Γερμανική πόλη σε πόλη της Μέσης Ανατολής.

Στην Κολωνία του 1 εκατομμυρίου κατοίκων, ζουν 120.000 μουσουλμάνοι, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Τουρκικής καταγωγής. Υπολογίζεται ότι στη Γερμανία ζουν σχεδόν 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, ενώ λειτουργούν περίπου 3000 τζαμιά.

Πηγή: Cosmostatus

Δείτε και -Ἡ Μεγάλη Ἀντικατάστασις ... Ἡ πολυ-πολιτισμική αὐτοκτονία τῆς Γερμανἰας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθινή ιστορία: πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, η αγγλικανική "εκκλησία" απευθύνθηκε σε εταιρία δημοσίων σχέσεων / image makers, ζητώντας τη συμβουλή τους γιατί δεν προσελκύουν τους νέους και τρόπους που θα μπορέσουν να τους προσελκύσουν. Η εταιρία πρότεινε να καταργήσουν τον Εσταυρωμένο, γιατί είναι καταθλιπτική εικόνα που απωθεί. Δεν ξέρω αν το άκουσαν, αλλά σίγουρα συζητήθηκε, είχε φτάσει σε ρεπορτάζ του BBC.

Άλλη αληθινή ιστορία: λουθηρανική "εκκλησία" της Δανίας, πριν 15-20 χρόνια κι αυτό. Ένας παπάς βγαίνει να κάνει κήρυγμα μετά τη "λειτουργία" και λέει στο εκκλησίασμα ότι έχει χάσει πια την πίστη του, δεν πιστεύει πια στο Θεό. Φυσιολογικά ο/η δεσπότης/δεσποτίνα τον παύει, αλλά τι γίνεται; Ο παπάς καταφεύγει στο δικαστήριο. Με το αιτιολογικό ότι έχασε τη δουλειά του για λόγους θρησκευτικής πίστεως, ότι δηλαδή υπέστη διακρίσεις στο χώρο εργασίας του εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Το δικαστήριο τον δικαίωσε, ο/η δεσπότης/δεσποτίνα υποχρεώθηκε να τον επαναπροσλάβει και ο παπάς συνέχισε να "ιερουργεί" (ανοσιουργεί πιο σωστά), εκεί όπου είχε πει ευθέως ότι δεν πιστεύει πια στο Θεό.

Απίστευτα; Αληθινά! Έχω ζήσει σ' αυτές τις χώρες, έγιναν όταν ήμουν. Και ποιος ξέρει πόσα άλλα που δεν πήρα χαμπάρι, και πόσα άλλα έκτοτε.

Θα το πω ξανά, κι ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Για εκεί πάμε κι εμείς, αν δεν προσέξουμε! Με ιλιγγιώδη ταχύτητα μάλιστα.

Α.Κ. είπε...

Νομίζω πως θα είναι χειρότερα. Απαγόρευση των θρησκειών, ιδιαίτερα του χριστιανισμού και ακόμη πιο ιδιαίτερα της Ορθοδοξίας (ως της μόνης αποκάλυψης του Θεού). Είσοδος σε εκκλησία θα ισοδυναμεί με φυλάκιση. Θα το παρουσιάσουν κάπως έτσι: εφόσον ο χριστιανισμός θεωρεί την ομοφυλοφιλία αμαρτία, είσοδος σε εκκλησία θα σημαίνει αποδοχή αυτής της θέσης, άρα είσαι ομοφοβικός, άρα επικίνδυνος για τα δικαιώματα αυτής της μειονότητας, συνεπώς...φυλακιζεσαι.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com