12 Ιουλ 2021

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση! ΓΟΝΕΙΣ, πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας!

 Ιούλιος 2021

ΓΟΝΕΙΣ, πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας !

Αγαπητοί γονείς,

Το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά», το οποίο έχει στόχο την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας, με αφορμή την επιβολή του μαθήματος της «Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής» Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, από το Υπουργείο Παιδείας, σας καλεί…   

Να πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας!

  • Ενημερωθείτε για τα «Ολοκληρωμένα ή Συμπεριληπτικά Προγράμματα Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης» από την ιστοσελίδα μας «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» (https://mumdadandkids.gr) και το έντυπο φυλλάδιο (θα το βρείτε στο κάτω μέρος της ανάρτησης) που έχουμε φιλοτεχνήσει ειδικά για το σκοπό αυτό.
  • Ζητείστε από το σχολείο την ύλη που θα διδαχθεί το παιδί σας και ελέγξτε εάν συμφωνεί με τις οικογενειακές σας αρχές. Μην ξεχνάτε! Ως γονείς έχετε κατοχυρωμένο δικαίωμα το παιδί σας να λάβει μόρφωση που σέβεται τις αρχές της δικής σας οικογένειας, τη θρησκευτική σας πίστη και την πολιτισμική σας ταυτότητα!
  • Δηλώστε κατά την κρίση σας, τις αντιρρήσεις σας, με κάθε έννομο μέσο, μαζί και με άλλους γονείς στον οικείο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στη Διεύθυνση του σχολείου και στο Υπεύθυνο Γραφείο Εκπαίδευσης της περιοχής ή της περιφέρειάς σας.
  • Αναλάβετε εσείς οι γονείς υπεύθυνα την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας με βάση τις αρχές της οικογένειάς σας! Το «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» είναι δίπλα σας και με το βιβλίο «Καλύτερα ένα χρόνο νωρίτερα παρά πέντε λεπτά αργότερα» από τις εκδόσεις Έαρ, (https://mumdadandkids.gr/vivliothiki/kalytera-ena-xrono-noritera-para-pente-lepta-argotera), παρέχοντάς σας τις βασικές κατευθυντήριες οδηγίες σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης! Θα χαρείτε να δείτε τα παιδιά σας ενημερωμένα, ψυχικά και σωματικά υγιή, εγκρατή ως το γάμο και ικανά να κάνουν μια ευτυχισμένη, σταθερή και ικανοποιητική ετερόφυλη σχέση!   

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την απόφαση, του Υπουργείου Παιδείας, που σκοπό έχει να μολύνει ηθικά, πνευματικά και να καταστρέψει εκατοντάδες χιλιάδες παιδικών ψυχών.

Το φυλλάδιο (ΕΔΩ σε εκτυπώσιμη μορφή):

seksoyalikh diapaidagwghsh fylladio 2
seksoyalikh diapaidagwghsh fylladio 2

Ακολουθήστε την προσπάθεια:

   https://mumdadandkids.gr

   https://www.facebook.com/mumdadandkidshellas

   https://twitter.com/mumdadandkidsgr

   https://vimeo.com/mumdadandkids

Επικοινωνήστε με την προσπάθεια:

   info@mumdadandkids.gr

mumdadandkids.gr

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com