10 Ιουλ 2021

Αποπτωτική διωκτική συμπεριφορά.

  

Αποπτωτική διωκτική συμπεριφορά.

Ιωάννης Κουντουράς, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ.

Μόλις πληροφορήθηκα τον «εκ δεξιών» διωγμό του ορθοδόξου ιερέως, ιατρού και ομολογητού, πατρός Αντωνίου Στυλιανάκη…

Αυτή η ακραία συμπεριφορά της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και όχι μόνο…  πιθανολογώ ότι έχει ξεπεράσει κάθε στοιχειώδες πνευματικό όριο…

            Ο κάθε σκεπτόμενος  ιατρικός και όχι μόνο νους θεωρεί ότι τέτοιες κινήσεις υπαγορεύονται από ένα Καισαρικό πολιτικάντικο περιβάλλον που το χαρακτηρίζει  σοβαρή πνευματική ανεπάρκεια, καθοδηγούμενο  μονομερώς σε μεγάλη αναλογία από μια ιατρική κουστωδία που τιτλοφορείται ως δήθεν ειδική χωρίς ιδιαίτερο αντικειμενικό δημοσιευμένο επιστημονικό αντίκτυπο στον έγκριτο ιστότοπο PubMed  που ξεσκεπάζει όλη την ιατρική ερευνητική μας κοινότητα σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό το  «ιερό» περιβάλλον υποκλίνεται στον καίσαρα ίσως από δειλία μήπως χάσει τη θέση και τον μισθό τον οποίο πληρώνουμε όλοι εμείς που ανήκουμε στο Ελληνικό κράτος. Ίσως λησμονώντας κάποιοι από αυτούς, ότι οι δειλοί κατέχουν πρωτεύουσα θέση στην κόλαση, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου, καταδιώκουν ομολογητές της Ορθοδόξου Πίστεως,  επισκόπους και ιερείς, για να εφησυχάσουν δήθεν τη συνείδησή τους, τον ανελέητο προσωπικό εισαγγελέα.. Αφήνουν το ποίμνιο να γίνει ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο, μεταξύ άλλων παραμέτρων, σε έναν υποχρεωτικό δικτατορικό εμβολιασμό και το συμπαρασύρουν με το πολιτικάντικο «εντέλλομαι» να παραδοθεί στον μολυσμένο με ακίδα εμβολιαστικό  εισβολέα  εντός του οργανισμού,  με αβέβαιες προς το παρόν επιστημονικές συνέπειες…

Είναι καιρός πλέον κάθε πιστός να περάσει σε σχετική δυναμική «ρεβάνς» ενάντια σε αυτό το φαινόμενο παράκρουσης που καταργεί κάθε ανθρώπινο δικαίωμα ελεύθερης επιλογής με συνεπαγόμενες σοβαρές συνέπειες των εμπλεκόμενων περσόνων σε διεθνές επίπεδο…

Ευελπιστώ όλοι οι αποδέκτες να αποκτήσουν ενισχυμένο θεόσταλτο ανοσιακό σύστημα, που  με τα Τ λεμφοκύτταρα να πατάσσει κάθε εισβολέα βιολογικό και πνευματικό,  νιώθοντας ρίγος Αναστημένης ζωής.

Υποσημειούμαι

Ι.Κουντουράς

Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΣΚΥΨΑΝ ΜΕ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΙΓΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον πιστό χριστιανό και εκλεκτό επιστήμονα κ. Ιωάννη Κουντουρά για τις πεπαρρησιασμένες παρεμβάσεις του υπέρ της αληθείας και του δικαίου.
Βιώνουμε ημέρες τραγικές, κατά τις οποίες τη χώρα κυβερνά μια αλαζονική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα, η συγκυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και πολιτικών εκγόνων του ολετήρα Σημίτη τουτέστιν.
Την ίδια στιγμή η διοίκηση της Ελλαδικής Εκκλησίας αποδεικνύεται ταπεινή θεραπαινίδα της πρώτης, έχοντας
απωλέσει κάθε ίχνος αυτοτέλειας και ανεξαρτησίας έναντι της πρώτης.
Και η μεν αλαζονεία και οίηση της συγκυβέρνησης Μητσοτάκη - σημιτικών θα πληρωθεί καταλλήλως με το κατάλληλο νόμισμα, ο τραυματισμός του κύρους, όμως, της λεγόμενης διοικούσης Εκκλησίας, θα είναι δυσθεράπευτος.
Λ.Ν.

Εμμανουήλ Γαβαλάς είπε...

Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε ταπεινοί και ανάξιοι μαθητές σας
Εμμανουήλ Γαβαλάς
Γαστρεντερολόγος

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com