23 Ιουν 2021

Να ανακληθεί η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Προσωπική ευθύνη για την προδοσία.

 

Προσωπική ευθύνη για την προδοσία

Να ανακληθεί η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Ούτε βελτιώσεις επιδέχεται ούτε μερεμέτια. Το είδαμε ακόμα και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της διοργάνωσης Euro 2020 και μας το διαμηνύει κάθε τόσο ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ. Ούτε μνημόνια επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών πρέπει να ψηφίσει η ελληνική Βουλή ούτε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το ρεσάλτο στην Ιστορία μας, που επιδιώκει να κάνει η εθνοτική κουρελού, την οποία σχεδίασαν από κοινού η Γερμανία και οι ΗΠΑ.

Οι Σκοπιανοί μάς δουλεύουν κανονικά και χρησιμοποιούν την κατάπτυστη συμφωνία για να αναγνωριστεί το κράτος τους ως σκέτη «Μακεδονία» και οι ίδιοι ως «Μακεδόνες» δίχως κανέναν προσδιορισμό, γεωγραφικό ή άλλο. Αυτά έγραφε και συνεχίζει να γράφει η «δημοκρατία» από την αρχή τούτης της εθνικής περιπέτειας και επιβεβαιώνονται καθημερινά. Αυτή τη θέση, με έμμεσο αλλά και ενίοτε άμεσο τρόπο, εκφράζουν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ένας από τους πολλούς είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που κάλεσε την κυβέρνηση να μη φέρει καν στη Βουλή τα μνημόνια, κάνοντας συγκεκριμένη αναφορά στις προκλήσεις των Σκοπιανών στο Euro 2020 και τις επαναλαμβανόμενες σχετικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων. Ο κ. Μπογδάνος δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «εάν δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι Μακεδονία, δεν βρίσκω λόγο εμείς να είμαστε διαρκώς το καλό παιδί το οποίο εκπληρώνει αυτά τα οποία ο άλλος παραβαίνει».

Η άποψη ότι οι Σκοπιανοί μάς χρησιμοποιούν σαν… χρήσιμους ηλίθιους έχει εκφραστεί ανοιχτά ακόμα και από τον πρόθυμο να υπηρετήσει οποιαδήποτε πολιτική της κυβέρνησης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει πει: «Τηρώ τη Συμφωνία παρά τις διαφωνίες, αλλά δεν θέλω να με πιάνουν κορόιδο. Προφανώς μας δουλεύουν κανονικά, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο».

Πλέον, η ευθύνη για την προδοσία αγγίζει προσωπικά έναν έναν τους βουλευτές της πλειοψηφίας. Αν υπερψηφίσουν τα μνημόνια που αφορούν τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχοντας δει τη στάση των Σκοπιανών, τότε καθίστανται άμεσοι συνεργοί στο έγκλημα κατά του έθνους και του λαού.

dimokratianews,23|06|2021

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΝΤΙΦΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ "...Ο ΔΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΟΥΚ ΗΒΟΥΛΗΘΗ ΣΥΝΙΕΝΑΙ".ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com