14 Ιουν 2021

Ο Αλή Πασάς άρεσε, η αλήθεια ενόχλησε!

 

Μόνο η αλήθεια μπορεί να ενοχλήσει, να προκαλέσει, να πικράνει τους ανθρώπους, που συνήθισαν να περνούν τη ζωή τους αποφεύγοντάς την. Και η αλήθεια αυτή, η τόσο πιεστική, απόλυτη, αδιάφορη για το πώς την αντιμετωπίζει η πολιτική ορθότητα ειπώθηκε στο βίντεο της καμπάνιας για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας που έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου στα Ιωάννινα.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε και ακούμε την πρωταγωνίστρια να εξωτερικεύει τις σκέψεις της λέγοντας: «Και ξαφνικά έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά κι έτσι απλά αρχίζει ο απολογισμός. Όχι γι’ αυτά που έκανες, αλλά για αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει. (Σ’ αυτό το σημείο του βίντεο ακούγονται φωνές: «Άντε, τι κάθεσαι! Πότε θα παντρευτείς;

Πότε θα γίνεις μάνα;») Και αναρωτιέσαι: Πέρασες στο πανεπιστήμιο, έπιασες μια καλή δουλειά, γνώρισες τον άντρα των ονείρων σου και ξαφνικά… μαθαίνεις πως αυτό το τέσσερα στο διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα. Τι έχω κάνει λάθος; Τίποτα δεν έκανες λάθος! Απλά δεν γνώριζες. Αν ονειρεύεσαι να κάνεις τη δική σου οικογένεια αύριο, φρόντισε να ενημερωθείς σήμερα!»

Μόλις διαδόθηκε η πληροφορία ότι στο βίντεο του Συνεδρίου Γονιμότητας αναφέρονταν τούτα τα αυτονόητα, αντέδρασε η ελιτίστικη ομάδα που κυριαρχεί στην πολιτική, στα ΜΜΕ, στο χρήμα και στην παραγωγή μαζικής ιδεολογίας, χαρακτηρίζοντας αυτές τις απλές σκέψεις σεξιστικές, ρατσιστικές, στερεοτυπικές κ.ά. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου απέσυρε τη στήριξή της στο συνέδριο, η ΕΡΤ απέσυρε την επικοινωνιακή χορηγία και οι τηλεπαρουσιάστριες που διαφημίζουν κάθε γέννα τους παρουσίασαν με μελανά χρώματα το σκεπτικό του συγκεκριμένου σποτ.

Μεγάλη η υποκρισία όσων προωθούν τον βιολογικό αφανισμό του ελληνικού έθνους χρησιμοποιώντας την πολιτική ορθότητα σαν δούρειο ίππο. Το συνέδριο, που ήταν αφιερωμένο στον σφαγέα του Ελληνισμού Αλή Πασά, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει στα Ιωάννινα, δεν τους ενόχλησε. Σιώπησαν για αυτή την αθλιότητα. Οι αλήθειες για την ευλογία της δημιουργίας οικογένειας και τη δυστυχία της μοναξιάς τούς ενόχλησαν…

dimokratianews,14|06|2021 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ (ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ Ή ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ - ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ 50 - Ή ΜΕ 1-2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ) ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΓΕΝΗΔΩΝ ...ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι κατασκευάσματα οι σεξιστικές, ρατσιστικές, στερεοτυπικές ιδεολογίες. Για αυτούς μόνο το χρήμα υπάρχει και η γυναίκα φέρνει χρήμα, κινεί την οικονομία. Βγήκε στην παραγωγική διαδικασία και φορολογείται, παίρνει μισθό και καταναλώνει προϊόντα από την κεφαλή ως τα νύχια των ποδιών.
Τέτοιος πελάτης δεν χάνεται εύκολα, ας τον παγιδεύσουμε στην ιδεολογία περί στερεοτυπισμού, αυτοδιάθεσης του σώματος, σεξιστισμού κ.α. ώστε να τον έχουμε σίγουρο. Και αν κάποιοι αντιδράσουν, στην δήθεν πολιτική ορθότητα, θα ρίξουν το σύστημα επάνω τους να τους αφανίσουν να τους λιώσουν (όπως είπε πρόσφατα για άλλο θέμα ο δόκτορ Ιωαννίδης), όπως γίνονταν επί σοβιετικών καθεστώτων. Ό,τι ιδεολόγημα κυκλοφορεί, από πίσω κρύβονται μπίζνες, χοντρές μπίζνες.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com