3 Φεβ 2021

Facebook: Ο Ζούκερμπεργκ έχει υψηλές πολιτικές φιλοδοξίες!

Facebook: Ο Ζούκερμπεργκ έχει υψηλές πολιτικές φιλοδοξίες!

Προοδευτικός έως αριστερός (!) ο Ζούκερμπεργκ, για την ώρα προσεταιρίζεται τον Πρόεδρο Μπάιντεν

Η οργάνωση Project Veritas ανακοίνωσε ότι έχει πολλές ώρες βιντεοσκοπήσεων του αφεντικού του Facebook και ανώτερων στελεχών του κοινωνικού δικτύου που δείχνουν ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο Joe Biden, ειδικά σε θέματα ρατσισμού.

Το αφεντικό του Facebook Mark Zuckerberg και άλλα στελέχη της εταιρείας μόλις έκαναν δήλωση πίστης στη διοίκηση του Μπάιντεν, σύμφωνα με το Project Veritas, ένα μέσο ενημέρωσης εκτός του συστήματος, που διευθύνεται από τον πρώην αρθρογράφο James O'Keefe του δεξιού ιστότοπου Breitbart.

Σε αυτά τα βίντεο, ο Mark Zuckerberg δηλώνει ότι "γνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει το Facebook, ειδικά οι μαύροι συνάδελφοί (μου)" και ενοχλείται από τον τρόπο με τον οποίο οι διαδηλωτές του Black Lives Matter καταπιέστηκαν πέρυσι, σε σύγκριση με τη μεταχείριση που επιφυλάχτηκε στους διαδηλωτές του Καπιτωλίου, στις αρχές του 2021.

Στη σωρεία των βίντεο που διέρρευσαν από το Facebook, ο Mark Zuckerberg δηλώνει ότι το κοινωνικό του δίκτυο σκοπεύει να τεθεί στην υπηρεσία της προεδρίας του Μπάιντεν και των «προτεραιοτήτων» του. Μεταξύ αυτών, η μετανάστευση, η διατήρηση της βοήθειας για παράνομους ανηλίκους, η προώθηση της δράσης για το κλίμα και η «προώθηση της φυλετικής δικαιοσύνης και ισότητας» Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook λέει ακόμη ότι αυτά είναι "σημαντικά και θετικά βήματα". Χαιρετίζει επίσης την άνοδο της Καμάλα Χάρις στην εξουσία, "η πρώτη γυναίκα και έγχρωμο άτομο που κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου".

Εάν ο Mark Zuckerberg φαίνεται να ανησυχεί για τους δεσμούς του με τον Joe Biden, είναι κυρίως γιατί είχε εκφράσει επανειλημμένα την ιδέα να πάρει το χρίσμα του υποψήφιου Προέδρου. Σύμφωνα με το BBC, ο Mark Zuckerberg επιθυμεί τη θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Και ο Joe Biden δεν εκτιμά και πολύ το κοινωνικό δίκτυο Facebook. «Δεν ήμουν ποτέ οπαδός του Facebook, ούτε του Mark Zuckerberg. Νομίζω ότι είναι ένα πραγματικό πρόβλημα ", δήλωσε ο Joe Biden, σύμφωνα με το BBC. Ο Joe Biden θεωρεί το Facebook υπεύθυνο για τη νίκη του Trump το 2016.

https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1356059627616657414?s=20

Πηγή: https://www.valeursactuelles.com/monde/video-en-prive-facebook-reconnait-avoir-trop-de-pouvoir-et-zuckerberg-veut-travailler-avec-biden-sur-ses-priorites-128069

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com