28 Ιαν 2021

Ο κάτοχος βραβείου Νόμπελ Λουκ Μοντανιέ μιλάει για τα εμβόλια κατά του COVID19.

 

Δημοσιογράφος (Richard Boutry): Από αυτά που γνωρίζω χωρίς να είμαι ειδικός, από αυτά που διαβάζω, υπάρχουν διάφοροι τύποι εμβολίων που βρίσκονται σήμερα στην αγορά. Ειδικά υπάρχει ένα που αναπτύχθηκε από την Moderna του τύπου m-RNA. Πιστεύετε στα εμβόλια αυτού του τύπου;

Μοντανιέ: Θα προσπαθήσω να μετριάσω τον ενθουσιασμό για αυτόν τον τύπο εμβολίων. Πρόκειται για μακροπρόθεσμο σχέδιο. Το να συζητούμε άμεσα αποτελέσματα είναι λάθος, καθώς κινδυνεύουμε να έχουμε απόλυτα απρόβλεπτες συνέπειες.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή;

Μοντανιέ: Π.χ. καρκίνους. Όργανα που θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται. Έχω την αίσθηση ότι παίζουμε τους μαθητευόμενους μάγους.

Δημοσιογράφος: Πρόκειται για μαθητευόμενους μάγους κατά την γνώμη σας;

Μοντανιέ: ΑΠΟΛΥΤΑ!

Δημοσιογράφος: Δε διαθέτουμε, δηλαδή, δεδομένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπούμε σε αυτήν την περιπέτεια;

Μοντανιέ: Είναι πολύ νωρίς. Θα έχουν γίνει αρκετά πειράματα σε ζώα, πιστεύω. Αλλά όχι αρκετά για να προβλέψουμε τι θα συμβεί στον άνθρωπο. Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιηθεί σαν πειραματόζωο ή να χρησιμοποιηθούν παιδιά σαν πειραματόζωα. Είναι ανήθικο. Δεν πρέπει να υπάρξουν νεκροί εξαιτίας των εμβολίων.

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, κατά την γνώμη σας κύριε καθηγητά, υπάρχει κίνδυνος να δηλητηριαστούν οι επόμενες γενιές από αυτό το εμβόλιο; Μπορούμε να το πούμε έτσι;

Μοντανιέ: Δεν γνωρίζουμε. Το «δηλητηριάσουμε» είναι ίσως υπερβολικός όρος. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί στις γενιές 1,2,3,4,5, μετά τον εμβολιασμό. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να κινδυνεύσουν να εξαφανιστούν οι μελλοντικές -αλλά και οι σημερινές- γενιές εξαιτίας ενός εμβολίου.

Δημοσιογράφος: Κατά την γνώμη σας. Το εμβόλιο αποτελεί σήμερα την καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση κατά του Covid;

Μοντανιέ: Όχι. Είναι μία λύση αλλά όχι η μοναδική. Καταρχάς υπάρχουν θεραπείες που είναι αποτελεσματικές και δεν κοστίζουν ακριβά, όπως η αζιθρομυκίνη, η υδροξυχλωρικίνη. Υπάρχουν ίσως και άλλες, όπως αυτές ενάντια στην ελονοσία, που μπορεί να έχουν επίδραση και σ’ αυτή τη λοίμωξη. Κατά συνέπεια δεν είμαστε «άοπλοι». Το να βρεθεί από που προέρχεται ο ιός θα μας βοηθήσει να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε. Δεν έχουμε πραγματικά γνώση του τι συνέβη στο εργαστήριο της Γιουχάν και σε συγκεκριμένα αμερικανικά εργαστήρια λίγο καιρό πριν από την εμφάνιση της πανδημίας.

Δημοσιογράφος: Πως κρίνετε το πρωτόκολλο του καθηγητή Ραούλ, αυτήν την θεωρούμενη εμμονή του;

Μοντανιέ: Πιστεύω ότι έχει δίκιο να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Η Γαλλία είναι η τελευταία χώρα που θα αδειοδοτήσει την υδροξυχλωροκίνη, ενώ σχεδόν όλες οι άλλες χώρες την χρησιμοποιούν. Γιατί αυτή η πολεμική; Και δεν προέρχεται από τον καθηγητή Ραούλ, αλλά από τους αντιπάλους του. Να μην ξεχνάμε ότι το εμβόλιο είναι μία καλή μέθοδος πρόληψης, αλλά δεν αποτελεί θεραπεία. Η έρευνα πρέπει να στραφεί εξίσου και προς την θεραπευτική αντιμετώπιση.

Δημοσιογράφος: Ακούω πολύ προσεκτικά όσα μου λέτε. Μου έρχεται στο μυαλό μία φράση του Ραμπελαί. «Επιστήμη χωρίς συνείδηση». Πιστεύετε ότι αυτό συμβαίνει σήμερα;

Μοντανιέ: Ανησυχώ καθώς υπάρχει μία απόκλιση των ελίτ, ειδικά αυτών που μας κυβερνούν. Αυτοί που αποφασίζουν τον περιορισμό μας δεν είναι οι γιατροί.

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν πολλοί γιατροί στο κοινοβούλιο.

Μοντανιέ: Υπάρχουν αλλά όχι λοιμωξιολόγοι. Υπάρχει μία άγνοια της πραγματικότητας. Θα σας δώσω ένα άλλο παράδειγμα. Ο αυτισμός, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε μία ψυχιατρική νόσος. Δεν είναι μόνο ψυχιατρική. Είναι και οργανική. Υπάρχουν βλάβες, λοιμώξεις. Εγώ στις έρευνές μου υπέθεσα κάποια λοίμωξη και αυτό είχε αποτέλεσμα. Τα αντιβιοτικά δίνουν πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αλλά αυτό αποσιωπήθηκε επειδή δεν είναι μέσα στο «πλαίσιο».

Δημοσιογράφος: Οι δημοσιογράφοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι πίσω απ’ όλα αυτά. Ποιός επωφελείται; Ποιά είναι η γνώμη σας;

Μοντανιέ: Υπάρχουν άνθρωποι με τεράστια οικονομική δύναμη που εμπλέκονται αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα από βιολογία, ιατρική ή την εξέλιξη του κόσμου. Επιμένουν να εμπλέκονται, όπως για παράδειγμα ο Bill Gates – έτσι δεν είναι; Ο Bill Gates είναι πολύ πλούσιος και θέλει να κάνει καλό [σ.σ. μην τρελαθούμε κιόλας]. Του έβαλαν την ιδέα ότι με τα εμβόλια θα σώσει όλον τον κόσμο. Αν τον ακολουθήσουμε θα είναι βλακεία. Αν έχουμε ένα εμβόλιο αποτελεσματικό στον κορωνοϊό, πρέπει να εμβολιάσουμε όλον τον πληθυσμό και να βάλουμε εμπόδια σ’ αυτούς που αρνούνται να κάνουν αυτό που αποφασίστηκε για αυτούς.

[σ.σ. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους βασικούς βιτρινανθρώπους της κλίκας που θέλει να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Όπως και με τον Σόρος έτσι και με τον Γκέιτς, όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω. Δεν ασχολείται μόνο με τα εμβόλια και τους υπολογιστές, αλλά και με βασικούς άξονες της ζωής που θέλει να ελέγχει η Ατζέντα 2030. Αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι ο πολυάσχολος Μπιλ Γκέιτς έχει αγοράσει «μυστικά» 242 χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης στην Αμερική, και είναι τώρα ο πρώτος ιδιοκτήτης αγροτικής γης στην αμερικανική ήπειρο. Παράλληλα συνεργάζεται με την Μονσάντο (εννοείται ότι μαζί με τα πειραματικά εμβόλια προωθεί και τις γενετικά μεταλλαγμένες τροφές -για την υγεία μας!) και χρηματοδοτεί και την παραγωγή εργαστηριακού…. κρέατος! Σημειωτέον, όλες αυτές οι δραστηριότητες που αποσκοπούν στον έλεγχο κάθε έκφανσης της ζωής μας γίνονται πάνω στο αφήγημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της προστασίας του περιβάλλοντος με το οποίο δήθεν ασχολείται η Ατζέντα 2030.]

Δημοσιογράφος: Κατά τη γνώμη σας, φαίνεται καθαρά ότι ο Bill Gates είναι πίσω από αυτά; Όταν τα λέμε αυτά στην τηλεόραση μας θεωρούν συνωμοσιολόγους.

Μοντανιέ: Ανέφερα το όνομά του για παράδειγμα. Δεν είναι ο μόνος. Πιστεύω ότι θέλει να κάνει καλό αλλά κάνει κακό.

Δημοσιογράφος: Είναι φιλάνθρωπος αλλά οι σκοποί του δεν είναι απαραίτητα «άγιοι».

Μοντανιέ: Κατά τη γνώμη μου η λύση είναι να υπάρχει μία ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους ειδικούς και τους μη-ειδικούς. Και οι μη-ειδικοί να ακούσουν τους ειδικούς, αυτούς που λένε την αλήθεια. Αλλά πού είναι η αλήθεια; Αυτό είναι το πρόβλημα. Η επιστημονική αλήθεια δημιουργείται. Βασίζεται στα υπάρχοντα δεδομένα. Κάθε επιστημονική ανακάλυψη προκαλεί μία αμφισβήτηση. Αυτό είναι καλό. Από την στιγμή που τα γεγονότα έχουν καθιερωθεί δεν μπορούμε να βγούμε από αυτά.

Δημοσιογράφος: Με βάση αυτά που λέτε οι μεγάλοι επιστήμονες σήμερα δεν έχουν δικαίωμα να μιλήσουν.

Μοντανιέ: Σε κάθε περίπτωση μην με βάλετε σε αυτήν την κατηγορία!

Δημοσιογράφος: Ένα βραβείο Νομπέλ δεν είναι κάτι…

Μοντανιέ: Προσπαθώ, αν και είμαι εκτός Ακαδημίας, να λέω την αλήθεια.

Δημοσιογράφος: Φοβάστε κύριε καθηγητά μήπως εγκλειστείτε όπως ο καθηγητής Φουρτιγιάν που σήμερα βρίσκεται -μάλλον τον έβαλαν δια της βίας- σε ψυχιατρική κλινική;

Μοντανιέ: Αυτό είναι απαράδεκτο! Και πάει πολύ μακριά στη λάθος κατεύθυνση. Μου θυμίζει αυτά που συνέβαιναν στην ΕΣΣΔ επί Στάλιν που φυλάκιζαν τους αντιφρονούντες σε ψυχιατρεία. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτήν την βαρβαρότητα.

Δημοσιογράφος: Εσείς φοβάστε για τον εαυτό σας σήμερα;

Μοντανιέ: Δεν φοβάμαι. Αυτό που θα ευχόμουν είναι να με ακούσουν. Αυτό είναι όλο. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Για να προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Και θεωρώ ότι η έρευνα για την αναζήτηση νέων θεραπειών και των θεμελιωδών μηχανισμών της μοριακής βιολογίας είναι απαραίτητη.

Δημοσιογράφος: Τελευταία ερώτηση. Θα εμβολιαστείτε;

Μοντανιέ: Όχι. Φυσικά και όχι. Εμβολιάστηκα στην παιδική μου ηλικία.

Δημοσιογράφος: Για τον Covid.

Μοντανιέ: Όχι. Όχι! Μόλις εμφανίσω το παραμικρό σύμπτωμα γρίπης παίρνω αζιθρομυκίνη και κάπου-κάπου και λίγη υδροξυχλωροκίνη.

Δημοσιογράφος: Ειλικρινά σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Και μία τελευταία ερώτηση. Φοβάστε τον θάνατο;

Μοντανιέ: Αν πρόκειται να έρθει σε καμμία δεκαετία από σήμερα θα ήταν πολύ καλό για μένα.

Δημοσιογράφος (Richard Boutry): Σας ευχαριστώ πολύ καθηγητά που ήρθατε απόψε και μας παραχωρήσατε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη.

Μοντανιέ: Εγώ σας ευχαριστώ.

***

Το βίντεο στον Ορθόδοξο Τύπο.

Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δείτε το βίντεο και εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=U3c_1VNvyyo&ab_channel=alli0angeliki

Υποτιτλισμένο απόσπασμα από το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=08CAf...

Αν το youtube το κατεβάσει, μπορείτε να το δείτε εδώ :

https://www.brighteon.com/e07e4774-4554-496b-b404-a81391ed9c01

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος το Νομπελ που εχει λαβει. Ομως ο Μοντανιε ειναι (ηταν παντα;) οπαδος της θεωριας της "μνημης του νερου". Ειναι η βασικη θεωρια πισω απο την Ομοιοπαθητικη (βλ. https://mkmendis.gr/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7/).

Κατα συνεπεια, δεν μπορουμε να γνωριζουμε εαν αυτα που λεει για τον covid (τροπος αντιμετωπισης: οχι εμβολια, ναι στα ηλεκτρομαγνητικα κυματα κατα του ιου) εντασσονται σε "περιεργες" θεραπευτικες πρακτικες στις οποιες εχει στραφει (πιστευε παντα;).

Φαινεται δηλ. η ορθη επιστημονικη του σκεψη για τον ΗΙV να λειτουργει παραλληλα με μια ανορθολογικη προσεγγιση αλλων πεδιων. Οι προτασεις του για τον covid που εντασσονταιhttps://mkmendis.gr/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7/ λοιπον;

Ανώνυμος είπε...

Λέει όχι στο εμβόλιο γιατί λέει ναι στην χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κατά το covid. Σύμφωνα με τον ίδιο ο μοναδικός τρόπος να απαλλαγούμε από τον ιό είναι μέσω "ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων". https://www.thetoc.gr/diethni/article/montanie-o-koronoios-einai-to-apotelesma-prospatheias-paraskeuis-emboliou-gia-to-aids/
Πιστεύει ότι "Αυτό που βρήκαμε είναι ότι το DNA προκαλεί δομικές αλλαγές στο νερό, οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολύ υψηλές αραιώσεις, και οι οποίες οδηγούν σε συντονισμένα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που μπορούμε να μετρήσουμε."
https://el-gr.facebook.com/congnitivehomeopathy/posts/585964184765110/
Όμως "οι δομικές αλλαγές στο νερό, οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολύ υψηλές αραιώσεις" είναι η βασική θεωρία πίσω από τα ομοιοπαθητικά φάρμακα...
Βλέπουμε δηλ. πως ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagier αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την Ομοιοπαθητική, (όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι οι Ομοιοπαθητικοί) : https://www.homeopathy.gr/homeopathy/montagnier-homeopathy.html

Κατά συνέπεια το ΟΧΙ του στα εμβόλια είναι στο πλαίσιο ορθολογικής προσέγγισης που τον οδήγησε παλιά στο NOBEL ή στην ανορθολογική προσέγγιση της "μνήμης του νερού" που μελετά πλέον;

Ανώνυμος είπε...

Να αντιλαμανεσθε αυτά που διαβάζετε. Ο Μontagnier εδώ δεν μιλά για καμιά μνήμη νερού ούτε για ομοιοπαθητικη ούτε για ηλεκτρομαγνητικα κύματα και περίεργες θεραπείες , μιλάει για τα εμβόλια.

Φαίη είπε...

Πρέπει τελικά να «τσούζει» πολύ ο Μοντανιέ. Ο 28 Ιανουαρίου 2021 - 8:01 έστειλε παρόμοιο σχόλιο και στην πηγή του άρθρου για να δημιουργήσει αμφιβολίες γύρω από την επιστημονική εγκυρότητα του Μοντανιέ, (!!!) με την ελπίδα ότι έτσι θα υποβαθμιστούν και τα λεγόμενά του για το περιβόητο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ «εμβόλιο» covid19.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους αρέσει η επιστημοσυνη του Μοντανιέ να υποβάλλουν αρμοδίως αίτημα να του αφαιρεθεί το Νομπελ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com