30 Νοε 2020

Το είδαμε κι αυτό…

Εμπρός, παπαγαλάκια «ευρωμπουκωμένα» ξεράστε το δηλητήριο της απιστίας σας…

Του Σωτήρη Μ. Τζούμα 

 Το είδαμε κι αυτό: Τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας έστειλε συνεργείο να κάνει ρεπορτάζ έξω από πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αθηνών. Το… «λαυράκι» του σπουδαίου ρεπορτάζ ήταν ότι ο πιστός λαός πήγαινε να ανάψι κεράκι με τον «κωδικό 6» (σωματική άσκηση) και ζητούσαν να επέμβουν οι αρμόδιοι!!!

Μανία και λύσσα έχει κυριεύσει κάποιους ανθρώπους των ΜΜΕ, που αντί να ενημερώνουν και να πληροφορούν το τηλεοπτικό κοινό, ρουφιανεύουν τις μετακινήσεις των θρησκευομένων  και την κίνηση έξω από τους Ιερούς Ναούς.
Μήπως ζούμε στην εποχή του Νέρωνος όπου για κάθε κακό που συνέβαινε έφταιγαν οι χριστιανοί και έπρεπε να ριχθούν στα άγρια θηρία του Κολοσσαίου ή να πυρποληθούν στους στήλους των οδών της Ρώμης;

Εμπρός, παπαγαλάκια ευρωμπουκωμένα ξεράστε το δηλητήριο της απιστίας σας, παράσχετε τις εκδουλεύσεις σας, κυνηγήστε τους χριστιανούς! Διαλαλήστε: «Για όλα φταίνε οι πιστοί χριστιανοί!»

Πάρτε μια κάμερα και ένα μικρόφωνο και καταγράψτε αυτούς που άναψαν ένα κεράκι στην Παναγία και στον Άγιο Ανδρέα, εκείνους που έκαναν το σημείο του Σταυρού, τον οποίο μόνον  εσείς και οι …δαίμονες τρέμετε και ύστερα στείλτε τους στο  εκτελεστικό απόσπασμα!

Πόσο μικροί, γελοίοι και υπανάπτυκτοι έχουν καταντήσει μερικοί άνθρωποι !… Γι’ αυτό και οι νέοι μας τους έχουν απαξιώσει και  τους παρακολουθούν μόνο οι ηλικιωμένοι (όταν ήταν τα ΚΑΠΗ ανοιχτά, κι αυτοί λιγόστευαν) και οι διαστροφικοί!

Μόνον οι «ψεκασμένοι», οι γραφικοί και οι επικίνδυνοι!

Εσχάτως κάποιοι από δαύτους είχαν την… φαεινή ιδέα να βάλουν σε ερώτηση δημοσκόπησης την Θεία Κοινωνία!

Μα αυτό από μόνο του είναι βλασφημία!

Τί σχέση έχουν αυτοί, οι αμύητοι, «οι σχήματι μεν όντες μαθητές (χριστιανοί της ταυτότητας), πράγματι δε παρόντες φονευτές» με την Θεία Κοινωνία;

Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να θέτουν τέτοια ερωτήματα και να παίζουν τον Χριστό στα ζάρια της μίζερης ζωής τους;

Ρωτούν για κάτι που δεν ξέρουν, που δεν γεύονται, που δεν βιώνουν, που δεν πιστεύουν, που οι λέξεις “σύναιμοι και σύσσωμοι Χριστού” είναι γι’ αυτούς κινέζικα.
Και θα έρθουν μετά να μας ανακοινώσουν την… ετυμηγορία τους και θα την κάνουν μπαϊράκι κάποιοι… λόσιαλοι, σόσιαλοι και θα  μας λένε  να μην κοινωνούμε!
Και ποιός σας ρώτησε; Τι σας κόφτει εσάς αν εμείς  κοινωνούμε; Και ποιός σας είπε ότι θα σας ρωτάμε όταν κοινωνούμε;

 Η Εκκλησία, δηλαδή αυτός ο ίδιος ο Χριστός παρέμεινε εν μέσω διωγμών και θα παραμείνει έως της συντελείας του αιώνος.

Αλλά όσοι την πολέμησαν χάθηκαν, έσβησαν, πέρασαν στην ανυπαρξία. Διότι «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».

exapsalmos

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ακριβώς !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που έπρεπε να ειπωθούν από την ιεραρχία, ας ακουστούν τουλάχιστον από τον απλό λαό, μήπως και γίνει κάτι...!!!

SPIKE είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει κάτι λίγοι έχουν πλέον αυταπάρνηση.θα γίνουν όλα όπως έχει προβλεφθεί ότι θα γίνουν είναι στενή η οδός

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε κι αυτό... και πολλά άλλα με την ίδια άποψη των Μ.Μ.Ε.. Αίσχος!
Τον πιστό λαό που πιστεύει ακράδαντα στον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Κύριό μας τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει! Σίγουρα μιλάμε για το μικρό ποίμνιο αλλά δεν απογοητευόμαστε, αγωνιζόμαστε, παλεύουμε γιατί στο τέλος η νίκη είναι του Κυρίου μας! Συγχαρητήρια σε όσους ανεβάζουν τέτοια άρθρα και εμψυχώνουν τον λαό! Συνεχίστε...!!!
Είμαστε αποφασισμένοι να ζούμε συνειδητή χριστιανική ζωή ακόμη κι αν θελήσουν στο μαρτύριο να μας οδηγήσουν!
Αν και νομίζω ότι τα ψέματά τους γρήγορα θα τελειώσουν... Ο Θεός μαζί μας!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com