30 Νοε 2020

Κυθήρων Σεραφείμ: Παρεδώσαμεν έν τή πράξει τά κλείθρα τών Έκκλησιών μας καί άπομένει... νά δώσωμε καί τάς σφραγίδας τών Ίερών Μητροπόλεων μας είς τόν «Καίσαρα»! Έλεος!έλεος!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Κυθήρων Σεραφείμ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

4 σχόλια:

Γκουρβελος Παναγιωτης είπε...

Ευλογείτε, άγιε Δέσποτα και Χρόνια πολλά από την εορταζουσα τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Απόστολο Ανδρέα πόλη των Πατρών!
Η επιστολή σας μας αναπαύει και μας ενθαρρύνει! Ας παλέψουμε όλοι μαζί οι χριστιανοί (κλήρος+λαός) για το άνοιγμα των Εκκλησιών μας από την Πολιτεία, τηρώντας σχολαστικά ασφαλώς όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Διονύσιος είπε...

Ο μοναδικός άξιος ιεράρχης πού αντέδρασε για το Κολυμπάρι και για τούς σχισματικούς.
Ο μοναδικός άξιος ιεράρχης πού αντέδρασε για το κλείσιμο των ιερών ναών καί για τήν μασκοφόρια τών πιστών στους ιερούς ναούς.
Είναι βλασφημία να φέρουμε μάσκα στο πρόσωπο μας στον ιερό ναό καί νά προσκυνούμε τις ιερές εικόνες καί τά λείψανα από φόβο να μην κολλήσουμε τον Κορονοοιο .

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιώτατε άγιε Κυθήρων ευλογείτε,
Ευτυχώς που ακούγεται και μια φωνή αληθείας, μαρτυρία ορθοδοξίας και εκκλησιαστικής ακριβείας. Εμείς εδώ στην Πάτρα κλειδώσαμε μέσα στο Ναό του τον Προστάτη μας και τον οδηγήσαμε στο μαρτύριο για δεύτερη φορά. Μας είπαν ότι ο Άγιος θα είναι στο τραπέζι μας, εγώ πάντως δεν τον είδα.... Τι κρίμα... Όλοι νοιάζονται για το τι θα φάμε, για την ψυχή μας η εκκλησία μας δεν ενδιαφέρεται. Μήπως οι ποιμένες μας πιστεύουν στο " Φάγωμεν πίωμεν αύριο γαρ αποθνήσκομεν" λέω μήπως. Αν δεν πιστεύει σε κάτι άλλο ας αποδείξει το αντίθετο ανοίγοντας το σπίτι μας, το φυσικό μας χώρο. Άς το καταλάβει έστω και τώρα "θα της το συγχωρήσουμε.

Σεραφείμ είπε...

Μιά ανάπαυσι στήν ψυχή μας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com