27 Νοε 2020

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Οι αριστεροί αγνόησαν (ξανά) επιδεικτικά τους νόμους!

ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ και εξωκοινοβουλευτικοί διαδήλωσαν μαζικά στην Αθήνα εν μέσω πανδημίας, με παρατηρητή την Αστυνομία

Την ώρα που τα νοσοκομεία της χώρας «στενάζουν» με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να λιγοστεύουν επικίνδυνα, απειλώντας ευθέως τη ζωή των ασθενών, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τη δημόσια υγεία.

Παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της μη περαιτέρω διάδοσης του ιού, μέλη του ΠΑΜΕ, της ΑΔΕΔΥ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς πραγματοποίησαν κανονικά διαδήλωση, σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Τι κι αν οι απλοί πολίτες τιμωρούνται με πρόστιμο 300 ευρώ σε περίπτωση που βγουν από το σπίτι τους χωρίς να στείλουν το απαιτούμενο γραπτό μήνυμα στο 13033, οι συνδικαλιστές φαίνεται πως απολαμβάνουν την προνομιακή μεταχείριση των Αρχών.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της χθεσινής, παράνομης, πορείας, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 500 άτομα, είχαν απλά τον ρόλο του… παρατηρητή. Όχι μόνο δεν προσπάθησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση, αλλά, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, δεν έγιναν ούτε οι απαραίτητες συστάσεις για την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των διαδηλωτών. Μάλιστα, σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, στους δρόμους της πρωτεύουσας προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότερο όσοι ήταν υποχρεωμένοι να πάνε κανονικά στη δουλειά τους ή να μεταβούν στον γιατρό.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι διαμαρτυρόμενοι, που περπατούσαν ο ένας δίπλα στον άλλον, με κάποιους μάλιστα να μη φορούν ούτε τη μάσκα τους, διαδήλωναν για τα… ελλιπή μέτρα κατά του κορονοϊού! Τι μήνυμα έστειλαν, άραγε, στο 13033 οι εκατοντάδες άνθρωποι που γέμισαν χθες τους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος; Για ποιο λόγο οι συνδικαλιστές έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση από την Αστυνομία και μάλιστα σε μία τόσο κρίσιμη για τη δημόσια υγεία περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε; Θα λογοδοτήσει κανείς από τους συμμετέχοντες στην πορεία εάν σε 14 ημέρες παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα προκύπτουν από τις χθεσινές εικόνες ακραίου συνωστισμού σε μια Αθήνα που μετρά τις πληγές της από τον κορονοϊό, ωστόσο συνεχίζει να δίνει ασυλία τους αριστερούς. Οπως στις 17 Νοέμβρη, έτσι και χθες, έδειξαν ότι όχι μόνο δεν σέβονται τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας, αλλά αδιαφορούν σε εγκληματικό βαθμό για τη δημόσια υγεία.

Πρόκειται για τους ίδιους αριστερούς που την 28η Οκτωβρίου διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για όσους βγήκαν στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες και πραγματοποίησαν παρελάσεις, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις. Τότε όμως, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση ήταν σαφώς καλύτερη τόσο σε επίπεδο κρουσμάτων όσο και θανάτων από τον κορονοϊό, η Αστυνομία δεν έκανε τα… στραβά μάτια όπως χθες, που η χώρα μας μέτρησε 2.000 κρούσματα. Τα συμπεράσματα δικά σας...

dimokratianews,27|11|2020

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΣ ΠΡΟΚΟΨΟΥΣΙΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ, ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ...ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

Ανώνυμη είπε...

Λέτε να ζούμε την εποχή, όπως στην Ρωσία,
λίγο πριν την επικράτηση του σοβιετικού καθεστώτος;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com