12 Οκτ 2020

Υφίσταται οργανωμένο υποδόριο σχέδιο αφελληνισμού προς όλες τις κατευθύνσεις….

 Σχετική εικόνα

Ψευδεπίγραφη Δημοκρατία

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η Ελλάς αποτελεί, κατ’ επίφαση συντεταγμένο κράτος, διότι ιδίως τα τελευταία 50 χρόνια έχει αλλοτριωθεί μέχρι εσχάτων, η μεταλλαγμένη αυτή νοοτροπία εμφαίνεται ιδίως ως προς την διάβρωση απάντων των Θεσμών, εισέτι και της Δικαιοσύνης, η οποία, κατ’ ουσίαν, τείνει να καταστεί αφανής θεραπαινίδα της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας.

Το εν ισχύ Σύνταγμα παρά τις ηχηρές επιταγές των κοσμο-εξουσιαστών εν μέρει κρατάει ακόμη, την έννοια της εθνικής παραδόσεως διασώζοντας εν σπέρματι και ισχνά την δυναμική του Συνταγματικού Πατριωτισμού, εξ αυτού του λόγου αθετείται και ποδοπατείται δια πράξεων και παραλείψεων, υπό των εξωνημένων πολιτικών ταγών και πρόκειται νομοτελειακά και με γεωμετρική ακρίβεια να αναθεωρηθεί επί τω χείρω, εγκαθιδρύοντας πλέον, το ουδετερο-εθνές και ουδετερόθρησκο Κράτος, κατ’ επιταγή των «εκγόνων» (…).!!!

Παρεπόμενη πλην αυτόθροη και άμεση συνέπεια αυτής της μεταρρύθμισης θα είναι η καθολική απαγόρευση της αναρτήσεως των Ιερών εικόνων της Ορθοδοξίας μας εις το ευρύτερο Δημόσιο και η πανηγυρική αφαίρεση του Σταυρού εκ της Ελληνικής Σημαίας, με το φαιδρό επιχείρημα, ότι εφόσον το κράτος είναι ουδετερόθρησκο και ουδετεροεθνές, δέον όπως αφαιρεθεί ο Σταυρός διότι πλήττονται τα δικαιώματα των αλλοθρήσκων και των αλλοδόξων, συνιστώντας δήθεν μία μορφή προσβολής του θρησκεύματος των μειοψηφιών, εν Ελλάδι, και όζει μισαλλοδοξίας.

Άρα λοιπόν απόρροια της επιβολής του ουδετερόθρησκου και του ουδετεροεθνούς κράτους,  είναι η εθνοτική αλλοίωση, (αφενός δια της δημογραφικής αλλοίωσης και αφετέρου δια του επιδοτούμενου εποικισμού εις την πατρίδα μας, με το «αφήγημα» του πρόσφυγα) και η θρησκευτική ουδετερότητα, διότι τοιουτοτρόπως εις τα πλαίσια της επελευνούσης παγκοσμιοποιήσεως και της επιβολής της Νέας Τάξης πραγμάτων, δημιουργούνται ευχερώς οι υποδομές πλήρης αλώσεως της πατρίδας μας, η οποία θα απαρτίζεται εις την πλειονοψηφία από αλλοδαπούς οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν υπέρ των θρησκευτικών πεποιθήσεων και του έθνους τους, εις την Ελλάδα, όμως κατ’ αντιστοιχία όσοι εναπομείναντες Έλληνες, δεν θα έχουν το δικαίωμα αυτό, διότι θα διώκονται ως δήθεν ρατσιστές ή μισαλλόδοξοι.

Επομένως, υφίσταται οργανωμένο υποδόριο σχέδιο αφελληνισμού προς όλες τις κατευθύνσεις, το μέλλον γαρ εγγύς και ελλοχεύουν ιδιαίτερα ανυπέρβλητοι κίνδυνοι δια τον αναπόδραστο αφανισμό μας.

Ήδη, η φερόμενη ως αριστερά, μισεί το έθνος, επιδιώκει τον αφανισμό του Ελληνισμού, διαπαιδαγωγεί τα παιδιά εις το σχολείο να μισούν την ελληνική σημαία, την ιστορία, την παράδοση την Εκκλησία, ασκούν στυγνή πλύση εγκεφάλου, προκειμένου να διαποτίσουν τους νέους με ηττοπάθεια, ανθελληνισμό, υποταγή, ξενοδουλεία και μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Είμαστε η μόνη χώρα εις τον πλανήτη η οποία δεν τιμάει τους προγόνους της, δίδεται μάχη, από τους εγκάθετους ελληνόφωνος πολιτικούς μας, δια τον βίαιο ακρωτηριασμό με το παρελθόν, την γλώσσα, την ιστορία μας, καταβαραθρώνεται η ταυτότητα, η εθνική μας ετερότητα, καθότι μόνον δια της λήθης καθίστασθαι εκών άκων, υποτακτικός, πειθήνιος και όργανο προς την συλλογική εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων συμφερόντων.

Σήμερον η κοινωνία έχει πεισθεί προς την προπαγάνδα των ανυπόστατων και ιστορικών χρεοκοπημένων ιδεολογημάτων, όλη η κοινωνία έχει γαλουχηθεί με τα εμπρηστικά συνθήματα μίσους κατά του Ελληνισμού με αφετηρία τον διχασμό, η αριστερά θριαμβεύει εις το κράτος, εις την κουλτούρα, εις την νοοτροπία, κυριαρχεί και κυβερνά ανεξαρτήτως της κυβερνήσεως, λαμβάνοντας τα επίχειρα και τα ανταλλάγματα εισδύοντας εις όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.

Οι θιασώτες του σιδηρούν παραπετάσματος διοικούν την πατρίδα μας, η οποία τελεί υπό ομηρία 50 σχεδόν χρόνια, δίχως προοπτική ανάκαμψης ή εξουδετέρωσης αυτού του λιβανωτού, περί αταξικής κοινωνίας, τραμπουκσιμός, αλητεία, συνδικαλισμός, ντουντούκες.

Όλα τα ως άνω παρακμιακά φαινόμενα έχουν υποκαταστήσει την ιστορία μας και έχουν γίνει συνειδητά ή ασυνείδητη νοοτροπία της κοινωνίας η οποία πνέει τα λοίσθια, εγκλωβισμένη εις την επιμελώς μεθοδευμένη φαύλη περιδήνηση των αριστερών συνθημάτων, δια των οποίων προλειαίνεται το έδαφος δια την αποσύνθεση της πατρίδας μας.

Η αριστερά συνιστά το υποζύγιο της Νέας Τάξης πραγμάτων, διότι έχει ήδη κατορθώσει, να αφελληνίσει και να αποχριστιανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, άνευ αντίπαλου δέοντος.

Η αριστερά εν Ελλάδι, δηλαδή οι υποκριτές, θιασώτες του ερυθρού ολοκληρωτισμού, οι οποίοι επί τη πράξει καθίστανται απολύτως ευθυγραμμισμένοι με τις επιταγές της Ευρώπης και της καπιταλιστικής Αμειρκής,  πηδαλιουχούν την χώρα μας άνευ ουδεμίας αντιστάσεως, απολαμβάνοντες ασυλία.

Ο νόμος δια αυτούς, υποχωρεί, ο επιβληθείς και δεσπόζων υποπολιτισμός εις την Ελλάδα καθίσταται ακατάληπτος και λίαν παροιμιώδης, διότι εάν δεν είσαι αριστερός διώκεσαι απηνώς, η αριστερά αποτελεί εξ ορισμού και δογματικά την σύγχρονη αυτοκρατορία εις την Ελλάδα υπό την ανοχή μίας ενοχικής, ψοφοδεούς, ανύπαρκτης δήθεν κεντροδεξιάς.

Ως γνωστό ο συμμοριτοπόλεμος ουδέποτε εξέλιψε, δεδομένου ότι ο εθνικός στρατός νίκησε  άπαξ 1946-1949, ενώ η αριστερά επί 50 χρόνια, ενδεικτικό είναι ότι τα συστημικά Μ.Μ.Ε στηρίζουν τις αριστερές αντιλήψεις ακριβώς επειδή συνιστούν μέρος των πολλαπλών υποζυγίων των μηχανισμών του συστήματος, οι οποίες γοητεύουν τις μάζες, ευνουχίζοντας και εξαπατώντας τες ανυπερθέτως προς ορισμένη κατεύθυνση.

Ζούμε ανίερες καταστάσεις, η ανθρώπινη ζωή, παρά το κεκτημένο του Δυτικού  Πολιτισμού την κατοχύρωση προς τα Συντάγματα, η ανθρωποβόρος τυχοδιωκτική αριστερά, κατ’ εντολήν των ελληνοφώνων ιθυνόντων των, σέβεται τον ανθρώπινο πόνο μόνον αν προέρχεται από αριστερό ή αλλοδαπό.

Η μεροληπτική αυτή στάση της υποδηλώνει τον φασίζοντα χαρακτήρα της αλλά και την ξενόδουλο δράση της, διότι ενεργεί πρωτίστως προς εξαπάτηση των μαζών, η πλάνη και σφετερισμός των καθίσταται το βασικό.

Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα εξουδετερώνει κάθε ψήγμα αντικειμενικότητας και αληθείας προς πάσα κατεύθυνση μακράν, ουδείς εκ της αριστεράς μίλησε για την στυγνή δολοφονία των δύο παιδιών εις το Ηράκλειο του 2013, ουδείς άναψε ένα κεράκι ή συμπαραστάθηκε στην τραγική φιγούρων της μητέρας εκάτερου εξ αυτών, με την αιτιολογία ότι δεν ήταν αριστεροί, το ίδιο συγκλονιστικό συνέβη, για τα θύματα της τραπέζης της «μαρφίν», το ίδιο συμβαίνει με την μεροληπτική μεταχείριση των αριστερών από την κρατική εξουσία, εις τον οποίο έχουν εξ ολοκλήρου εμφιλοχωρήσει.

Η ίδια μεροληπτική τακτική, εις τα καθ’ ημάς, διαρκούσης της επιδημίας, οι εκκλησίες κλειστές το Πάσχα του 2020, όπως η κομμουνιστική πρωτομαγιά εορτάσθηκε κανονικά, το ίδιο συμβαίνει και με την δήθεν «πολύκροτη» δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου παντελώς αντιθεσμικά, διαρκούσης της δίκης, παρενέβαιναν προκειμένου να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς η νοοτροπία της ντουντούκας και του συνδικαλισμού, έχει ευτελίσει κάθε έννοια θεσμού και έχει κιβδηλοποιήσει το παραμικρό ψήγμα αξιών, σε μία παρηκμασμένη, ψευτομαρξιστική απατεώνων «με δεξιές τσέπες» οι οποίοι μονολιθικά, ομνύουν πίστη υπέρ του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

Ως εκ τούτου λοιπόν, η αριστερά συγκεντρώθηκε δήθεν έξω από το εφετείο υποκριτικά, η κυβέρνηση όμως δεν έκανε μνεία περί του ιού της πανδημίας, άρα δύο μέτρα και δύο σταθμά, πλην όμως υπερθεμάτισε δια την κατάργηση των παρελάσεων αυτών καθ’ αυτών, γεγονότα τα οποία δημιουργούν, εύλογες απορίες δια την προστασίας μας από τον ιό, συγχρόνως απαγορεύει τις συναθροίσεις των Ελλήνων και επιτρέπει των αλλοδαπών κατά τρόπο ανισότιμο και ρατσιστικό.

Συνελόντι ειπείν, για ποια δημοκρατία, για ποια Ελλάδα, ομιλούμε όπου η αριστερά μισεί την Ελλάδα, στηρίζει αποκλειστικά τους μετανάστες, πολεμώντας στην κυριολεξία τον Έλληνα, μία Ελλάδα η οποία έχει μετατραπεί στο τελευταίο προπύργιο του αιμοσταγούς Κομμουνισμού και των παραφυάδων του, ποιος καταδίκασε την «17η Νοέμβρη» ποιος μίλησε για την ολοκληρωτικής της ιδεολογία, η αριστερά επιθυμεί να θέσει σε γύψο την πολυφωνία.

Τετέλεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com