14 Σεπ 2020

Kυκλωτικός πόλεμος σε συνάρτηση, με τον ευτελισμό της ιδέας της Πατρίδας

Η αγιοποίηση, η ασυλία και άβατο των αλλοδαπών

Χαράλαμπος  Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, πέραν  της επαπειλουμένης διχοτομήσεως του Αιγαίου, εις την Μόρια, αποτελεί απλώς μία άσκηση επί χάρτου, υπό των οργανωμένων συμφερόντων και δη της σωρείας μεταναστών οι οποίοι, αναίτια, και δίχως εις την πλειονοψηφία τους να πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου, ως φέροντες την ιδιότητα των προσφύγων, αποτελούν αντικείμενο πολιτικής εκμεταλλεύσεως από πολυποίκιλους ανθελληνικούς μηχανισμούς.

Η εργαλειοποίηση των μεταναστών, η βιομηχανοποίηση της αλληλεγγύης εξυπηρετεί σωρεία υπερεθνικών συμφερόντων δια την Ευρώπη, αλλά ιδίως δια την Ελλάδα, η οποία έχει μετατραπεί κατ’ ουσία εις μία αποθήκη ψυχών, και διακυβεύεται τόσο η εθνοτική αλλοίωση όσο και η εθνική της ασφάλεια.

Τα στίφη των μεταναστών, καθίστανται ευχερώς χειραγωγήσιμα, από τους τρόπον τινά, ιθύνοντες, ήτοι τις πολύφερνες Μ.Κ.Ο, οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα, αυθαίρετα και αντιθεσμικά εντός της Ελλαδική Επικράτειας, καθ’ υπέρβαση της νομιμότητας, καταλύοντας το Σύνταγμα υπό την ανοχή της  Εισαγγελίας.

Η άτυπη ασυλία την οποία απολαμβάνουν καθίσταται ανεξήγητη, καταδεικνύει, τις υψηλού τύπου διακρατικές διασυνδέσεις αλλά και της αδήλου και αδιαφανούς προέλευσης των ρεόντων κονδυλίων τα οποία λαμβάνουν προκειμένου να εποικίσουν την Ελλάδα, διότι πέραν της φαιάς προπαγάνδας υπέρ των, δημιουργούνται εκ του μη όντος ολόκληρες πόλεις ανά την Ελλάδα, με μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, προοιωνίζοντας το τι θα επακολουθήσει.

Ο πολυάριθμος αριθμός αλλοδαπών, καθίσταται αδύνατο να απορροφηθεί, εις την Πατρίδα μας, διότι η κάθε εθνικότητα, βούλεται να επιβάλλει αμιγώς τα ιδικά της  πολιτισμικά γνωρίσματα με προεξάρχον το θρησκευτικό στοιχείο όπου, κυριαρχεί αναντιρρήτως το μουσουλμανικό στοιχείο.

Καθίσταται πρόδηλο ότι η εθνική κυριαρχία εντός των τειχών ήδη  αποσταθεροποιείται διότι ο αριθμός αυτός των μεταναστών δρα ανέλεγκτα καταστρέφοντας και καταλαμβάνοντας Ελληνική Γη, με αποτέλεσμα να παγιώνεται μία κατάσταση εις βάρος της Ελλάδας η οποία ανυπερθέτως συνιστά μία μορφή εποικισμού, βιώνουμε σιωπηρά και φαινομενικά ειρηνικά μία συνολική επίθεση, βίαιης αντικαταστάσεως του  Ελληνικού Πληθυσμού.

Τούτο δε τεκμαίρεται αφενός από την ήδη ακμάζουσα μετανάστευση του επιστημονικού προσωπικού προς το εξωτερικό, την όξυνση της δημογραφικής αλλοιώσεως, εν συνδυασμώ με την καλπάζουσα ανεργία, η οποία δημιουργεί, εκ των ων ούκ άνευ μία ασφυκτική κατάσταση εις τους κόλπους της πατρίδας μας.

Η βιούμενη επί 12 συναπτά έτη οικονομική καταβαράθρωση, η ανηλεή σφυρηλάτηση δια των ανάλγητων πλειστηριασμών, προς τους Έλληνες, η επαχθής φορολογία, και οι απηνείς διώξεις προς του Έλληνες δια του Νόμο περί του ρατσισμού, όταν αρθρώνουν αντίθετη άποψη περί του «αβάτου» των  μεταναστών, αποδεικνύει πανηγυρικά το τι εν τοις πράγμασι, τεκταίνεται παρασκηνιακά, υπέρ της εγκαταστάσεως τους εις την Πατρίδα μας.

Ο κυκλωτικός αυτός πόλεμος σε συνάρτηση, με τον ευτελισμό της ιδέας της Πατρίδας, την κατασυκοφάντηση του έθνους και την χυδαία εξίσωση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, η λοιδορία της Ορθοδόξου παραδόσεως, η κατακρεούργηση της Ελληνικής γλώσσας, η κατάργηση και η παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας, η παρασιώπηση των ηρώων του Ελληνισμού, συνιστούν αδιάσειστα τεκμήρια περί του οργανωμένου σχεδίου περί του δρομολογουμένου αφελληνισμού.

Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται και υποστηρίζεται με την ίδια ένταση από όλα τα κόμματα, ακριβώς διότι συνεργούν, προφανώς αντί  αντιτίμου, ως έκγονοι ελληνοφώνων προς την συνολική καταβαράθρωση της Ελλάδας.

Τα κονδύλια τα οποία διατίθενται αποκλειστικά υπέρ των μεταναστών, δια να εκτοπίσουν του Έλληνες, οι ευνοϊκοί νόμοι οι οποίοι ψηφίζονται προς προάσπιση των δικαιωμάτων της, τη στιγμή την οποία ουδόλως είναι διατεθειμένοι να σεβαστούν την χώρα που τους φιλοξενεί, να συμμορφωθούν προς τους Νόμος του Κράτους και του πολιτισμού του.

Τουναντίον δε βανδαλίζουν τις εκκλησίες, με αβυσσαλέο μίσος και εμπάθεια, λεηλατούν τις περιουσίες των κατοίκων και η πολιτεία καθεύδει τον νήδυμον ύπνο μην απονέμοντας δικαιοσύνη.

Ως ανέφερα ακροθιγώς και ανωτέρω, ο στόχος δεν είναι τα αναρίθμητα φανατισμένα στίφη των αλλοδαπών, οι οποίοι επιδοτούνται με κονδύλια αδήλου προελεύσεως, αλλά ο ηθικός αυτουργός ο παράγων εκείνος ο οποίος τους διαποτίζει με μίσος κατά της Ελλάδας και εναντιώνονται  κατά των εγχώριων κατοίκων καταστρέφοντας με μίσος τις περιουσίες τους.

Το μείζον ζήτημα καθίσταται ότι η Ελλάς πνέει τα λοίσθια, οι πολιτικό αγκαλιάζουν τους μετανάστες εις βάρος των Ελλήνων, οι Μ.Κ.Ο, αποτελούν κράτος εν κράτει, η Εκκλησία σιωπά εκκωφαντικά μη ενδιαφερόμενη δια την εξέλιξη της καταστάσεως αυτής, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να συνιστά μία βραδυφλεγή βόμβα, εν δυνάμει, διαρκούς ανάφλεξης συρράξεων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Ο οιονεί αυτός εποικισμός, δηλαδή ο αδιαλείπτως επαπειλούμενος κίνδυνος δια τους Έλληνες, εντός συνόρων, αποτελεί ανυπερθέτως μία ακατάληπτη κατάσταση, η πνευματική εθνική αποδόμηση και ο διωγμός των Ελλήνων από την πατρίδα τους με την υποστήριξη των εξωνημένων και χρηματοδοτούμενων μηχανισμών καθίσταται σαφής.

Υπάρχουν δυστυχώς διάσπαρτες οργανωμένες μυστικές οργανώσεις που συντονίζουν τις εξεγέρσεις των μεταναστών και πυρπολούν ελληνική γη, προβαίνοντες εις εγκλήματα δηλαδή του κοινού ποινικού δικαίου κακουργηματικές μορφής, τα οποία, όμως, κατ’  ουσία παραμένουν ατιμώρητα, καθότι ο δράστης είναι αλλοδαπός και οι έκνομες δράσεις παραμένουν εις το απυρόβλητο της ανυπόφορης ατιμωρησίας, απολαμβάνων σκανδαλωδώς ιδιότυπη ασυλία.

Δια να καταστώ σαφής, είδαμε εις την Μόρια εις τα πλαίσια των συρράξεων των αλλοδαπών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλοδαπούς να βάζουν φωτιές εις τα διπλανά χωράφια πέριξ του οδοστρώματος, εν άλλοις λόγοις να βάζουν φωτιές, εσκεμμένα, δολίως εμπρηστικά και να μην συλλαμβάνονται, ωσαύτως η Εισαγγελία να μην παρεμβαίνει.

Όταν δηλαδή ένας συντεταγμένος κράτος, θέτει σε αναστολή τους θεσμούς, την νομιμότητα και οι Εισαγγελικές αρχές της χώρας, ιδίως οι ανώτατες δεν ίστανται εις το ύψος των περιστάσεων ή το πράττουν καθ’ υπόδειξη όποιων μηχανισμών, εννοώ δεν ενεργούν αυτεπαγγέλτως δια αυτόφωρα πλημμελήματα και κακουργήματα, σημαίνει ότι το κράτος αναλίσκεται εκ βάθρων, και οι  εντολές δια την στοιχειώδη εφαρμογή της νομιμότητας διαχέονται αναμφιβόλως από υπερεθνικά διευθυντήρια.

Ο αφελληνισμός και η μανία καταστροφής της Ελλάδας, δηλαδή το ιδεολόγημα του εθνομηδενισμού κυριαρχεί ιδίως εις την παιδεία, ήδη 50 χρόνια, αλλά καλλιεργείται και εις την κοινωνία υπό ορισμένα κατάπτυστα Μ.Μ.Ε, τα οποία ασφαλώς λειτουργούν ως  έμμισθα φερέφωνα της επελαυνούσης Νέας Τάξης πραγμάτων η οποία με ρητορική μίσους κατά της Ελλάδας και μισαλλοδοξίας κατά της Ορθοδοξίας, εν συνεργεία με «σκοτεινές δυνάμεις-εσμό υπερεθνικών συμφερόντων, (κοσμοεξουσιαστές), επιδιώκουν τον βίαιο εκτοπισμό των Ελλήνων, το διωγμό του Ελληνισμού, τον σφετερισμό του Ελληνικού πολιτισμού.

Η πόλεμος κατά της εθνικής μας ανεξαρτησίας, δεν ευρίσκεται επί θύραις, ευρίσκεται, εντός των πυλών, δια του Δουρείου ίππου «του μεταναστευτικού» το οποίο περιάπτεται ευήχως με την ρητορική των ατομικών δικαιωμάτων, μόνον που τα δικαιώματα, αυτά καθ’ εαυτά, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια κατά αυτούς,  φέρουν μόνον οι αλλοδαποί και όχι οι Έλληνες.

Η ποινικοποίηση του Ελληνισμού από τις ίδιες της κατ’ όνομα Ελλαδικές κυβερνήσεις, η διδασκαλία του μίσους κατά της πατρίδας συνιστά μία εξωφρενική κατάσταση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται γενιές Ελλήνων, οι οποίοι ακουσίως και ασυνειδήτως παραυτουργούν, κατά’ εξακολούθηση και κατά συρροή, προς την ολοκληρωτική άλωση της πατρίδας μας.

Ο επονείδιστος σχεδιασμός των αρχιτεκτόνων της νόθευσης των εθνών και της μεθοδεύσεως απώλειας της εθνικής μας ανεξαρτησίας τεκταίνεται ενώπιον μας, ιλιγγιωδώς και απροσκόπτως, τούτο δεν συνάγεται από τα ως άνω, την στιγμή την οποία η πτωχή και καθημαγμένη Ελλάς, έχει να αντιμετωπίσει αφενός τον εξωτερικό εχθρό και αφετέρου τους «εκβιαστές» κλειδούχους της κερκόπορτας, με την έμμεση αυτουργία του διεθνούς παράγοντα ο οποίος πρωτίστως διεκδικεί το ιδικό του συμφέρον, εμπορευόμενο αρωγή και ελπίδα προς του «κουτόφραγκους» Ελλαδίτες, Ελληνόφωνους, Μαρξιστές.

Το φρόνημα του Ἐλληνα έχει αλλοτριωθεί μη αναστρέψιμα, με την συναυτουργία της αριστεράς η οποία συνιστά την θεραπαινίδα της παγκοσμιοποίησης και της νέας Τάξεως πραγμάτων, αποτελεί έναν άρτια φτιασιδωμένο ανθελληνικό μηχανισμό ο οποίος αλώνει τις συνειδήσεις των πολιτών ωθώντας και άγοντας τον προς τον μηδενισμό και τον όλεθρο.

Εν κατακλείδι, η σύληση της συνειδήσεως μας, η πλήρης αποπνευματικοποίηση μας και ο πόλεμος καθίσταται καταιγιστικός και κυκλωτικός, ημείς οφείλουμε με κατευθυντήρια γραμμή την παράδοση μας και την προσήλωση μας προς τον Σταυρωθέντα Χριστό να ζητήσομε έλεος και να κάνουμε υπομονή, τηρώντας έστω και εις τις σύγχρονες κατακόμβες μας την παράδοση μας ίνα αναγεννηθούμε, όποτε λάβουμε εξ ουρανού την ρητή εντολή, προς Θυσία, με γνώμονα τον Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου μας, όπως έπραξαν γενναία και οι πρόγονοί μας, χάριν τον οποίον απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας.

Μέχρι τούτο αδιάλειπτος αγώνας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com