27 Σεπ 2020

Τρανή απόδειξη του συντεταγμένου σχεδίου κατά της Ορθοδοξίας έγκειται η εκκωφαντική σιωπή της επισήμου Εκκλησίας, η οποία καθεύδει τον νήδυμον ύπνο…

 Κορωνοϊός - Αγρίνιο: «Λυσσάξατε να μας διώξετε» είπε πιστή σε ...

Ελπίς : Επώδυνος τοκετός

Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Η πολιτική εκμετάλλευση ενός αντικειμενικώς υφιστάμενου ιού, ανεξαρτήτως του αληθούς τρόπου προελεύσεως του, ήτοι η εργαλειοποίηση του δια να πλήξει εκ βάθρων  τα θέμεθλα της Πίστεως μας, συνιστά μία επιλήψιμη, ανόσια και άτιμη πράξη η οποία εις το καθολικώς πλήρως ελεγχόμενο πολιτικό σύστημα διόλου τυχαίο είναι.

Ο εκ νέου πόλεμος ο οποίος ατόπως εκκινήθηκε κατά της  Θείας Μεταλήψεως, μόνον δικαιολογημένη αγανάκτηση δύναται να προξενήσει, δια την ιταμή επίθεση την οποία δέχεται το Ιερό τούτο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, καθότι εν τοιαύτη περιπτώσει, όπως και κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης εβδομάδας του Ιερού Πάσχα, η Ορθοδοξία αποτέλεσε το εξιλαστήριο θύμα, δια της ρητής καθολικής απαγορεύσως των Θείων Λειτουργιών καθώς και της μεταλαμπαδεύσεως του Αγίου Φωτός.

Η λυσσώδης αύτη επίθεση αναβιώνει με στόχο αμιγώς το Πρόσωπο του Κυρίου μας, υπό το πρόσχημα δήθεν ενός αδήλου προελεύσεως καινοφανούς ιού, δια του οποίου ελάχιστη πληροφόρηση έχουμε.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ουδείς έθιξε την ύπαρξη παράνομων τζαμιών, το συνωστισμό, την μην τήρηση των υγειονομικών μασκών, εκ μέρους των στιφών αλλοδαπών, οι οποίοι, ένεκεν διαφορετικής κοσμοθεωρίας, δυστροπούν προς την συμμόρφωση με τα επιβεβλημένα μέτρα.

Ως εκ τούτου ο καθείς ευχερώς δύναται να συναγάγει την κατάφωρη μεροληπτική μεταχείριση πληθυσμιακών κοινωνικών ομάδων την απροσχημάτιστη ρητορική μίσους και την επονείδιστη εκδήλωση μισαλλοδοξίας μονομερώς προς την Ορθόδοξη παράδοση.

Ωσαύτως, τρανή απόδειξη του συντεταγμένου σχεδίου κατά της Ορθοδοξίας έγκειται η εκκωφαντική σιωπή της επισήμου Εκκλησίας, η οποία καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, υπολαμβάνουσα ότι διοικεί Υπουργείο και όχι ένα πνευματικό μεταξύ άλλων θεσμό όπως είναι η Εκκλησία ως η παρήγορη αγκαλιά του Κυρίου μας.

Με βάσει τα ως άνω αδιαμφισβήτητα κανείς συμπεραίνει ότι ο ιός συνιστά την κορυφή του παγοβούνου, με αποτέλεσμα, να εξυπηρετούνται υποδορίως, άδηλα πολιτικής φύσεως συμφέροντα, τα οποία επιθυμούν, μεταξύ άλλων την εκρίζωση του Ιησού από την Καρδιά μας, τον αποχριστιανισμό της Ελλάδας και την σιδηρά εγκαθίδρυση μίας Νέας Τάξης Πραγμάτων ύπαρξης προς την κατεύθυνση ενός ουδετερόθρησκου και ουδετερο-εθνούς Κράτους.

Εις επίρρωση των, κυκλοφορεί ήδη το επαίσχυντο βιβλίο Θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου το οποίο, περιφρονώντας το Ιερό Ευαγγέλιο της Πολιτείας μας, ήτοι το Σύνταγμα, απεικονίζει Εκκλησία δίχως Σταυρό ομοιάζουσα με Ίσλαμικό Τέμενος και πλησίον Μιναρέδες, προλειαίνοντας το έδαφος εις το συλλογικό υποσυνείδητο των Ελληνοπαίδων τον επελαύνοντα  αφελληνισμό καθώς και την δρομολογούμενη Μουσουλμανοποίηση.

Εν κατακλείδι, η επίσημος Εκκλησία αντί να παρορά τα σημεία αυτά των καιρών, δέον όπως παραμερίσει τις υγειονομικές μάσκες, καθότι οι συνθήκες έχουν αρκούντως ωριμάσει, να καταλύσει τις μάσκες της υποκρισίας, της διγλωσσίας και της ευζωίας, καθοδηγώντας εν τοις πράγμασι και αφυπνίζοντας τον καθημαγμένο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com