4 Αυγ 2020

Ρωσία- Ειδικές στολές για Ιερείς που επισκέπτονται ασθενείς με Covid-19

Ειδικές στολές για Ιερείς που επισκέπτονται ασθενείς
Προστατευτικό εξοπλισμό προκειμένου περισσότεροι ιερείς να μπορούν να έρχονται σε επαφή με ασθενείς που πάσχουν από τον νέο κορωνοϊό, δώρισε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στις κατά τόπους επισκοπές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείο Μόσχας, το υγειονομικό αυτό υλικό που απαρτίζεται από ειδικές στολές και μάσκες δόθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας αμοιβαίας βοήθειας της Ρωσίας # We areTogether.
«Δέκα χιλιάδες στολές δωρίστηκαν σε υπαλλήλους των επισκοπικών κοινωνικών τμημάτων, εθελοντές εκκλησιών και νοσοκόμες που συνεχίζουν να βοηθούν άτομα που έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση
Επιπλέον, 550 πλήρη υγειονομικά πακέτα έχουν σταλεί σε 28 επισκοπές από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας, τα οποία προορίζονται για ιερείς που επισκέπτονται ασθενείς με κορωνοϊό στο σπίτι και σε νοσοκομεία για να εκτελέσουν Εκκλησιαστικά Μυστήρια»

3 σχόλια:

Δε φοράμε μάσκα στο ι.ναό είπε...

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Σε λίγο οι Ρώσοι θα βγάλουν και διαστημικά άμφια να λειτουργούν με ασφάλεια

Π. Σαββόπουλος είπε...

Αν ήταν επίσκοπος θα φορούσε επίσης ωμοφόριο, μίτρα, εγκόλπιο και θα κρατούσε ράβδο.
Σωστός καρνάβαλος!

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά ανακάλυψαν πως ο Χριστός δεν μπορεί να τους προστατεύσει, οπότε έλαβαν τα μέτρα τους δεόντως. Κρίμα τέτοιο ρεζιλίκι.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com