6 Ιουλ 2020

Ο προεδρικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν και οι θρησκευτικές ελευθερίες

Εάν ο Τζο Μπάιντεν γίνει Πρόεδρος, θα κηρύξει τον πόλεμο ενάντια τις θρησκευτικές σας ελευθερίες
Προκειμένου να καταστήσει τις προτάσεις πολιτικής του απολύτως σαφείς, ο προεδρικός υποψήφιος  Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε "Το Πρόγραμμα Μπάιντεν, για να Προωθήσει την Ισότητα ΛΟΑΤΚΙ+ στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο." Ισοδύναμα  θα μπορούσε να έχει  τον τίτλο: "Το Πρόγραμμα Μπάιντεν για τον περιορισμό των θρησκευτικών ελευθεριών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο" ή "Το Πρόγραμμα Μπάιντεν για την αναίρεση των ελευθεριών που κατοχυρώνονται από τον Πρόεδρο Τραμπ."

Η συνωμοσία πλέον αποκαλύφθηκε!
Για να μην είμαστε τελείως αρνητικοί, υπάρχουν μερικά αξιέπαινα στοιχεία του προγράμματος Μπάιντεν, που δίνουν έμφαση στη συμπονετική φροντίδα πληγωμένων ανθρώπων. Αλλά γενικά, αν γίνει νόμος του κράτους, αυτό θα σήμαινε την πιο επιθετική προσβολή, με κυβερνητική έγκριση, των χριστιανικών αξιών στην ιστορία του έθνους μας. Μην έχετε αυταπάτες!
Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος Μπάιντεν έχει δηλώσει την υποστήριξή του στον «γάμο» μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου από τον Μάιο του 2012, προτού ο Ομπάμα στη συνέχεια κάνει το ίδιο.
Το παρακάτω απόσπασμα "κοσμεί" την ιστοσελίδα του Μπάϊντεν, όπου ανακοινώνεται το Πρόγραμμά του, και για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε από το Meet the Press, στις 6 Μαΐου 2012 και αναφερόταν στους ομοφυλόφιλους. 
  "Ποιον αγαπάς; Ποιον αγαπάς; Και θα είσαι πιστός στο άτομο που αγαπάς; Αυτό που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι στη βάση κάθε γάμου είναι η αγάπη".
Ας θυμηθούμε επίσης ότι στις 25 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο Μπάιντεν σε tweet ανέφερε:
«Ας είμαστε σαφείς: η ισότητα των τρανσέξουαλ αποτελεί το κυρίαρχο ζήτημα των πολιτικών δικαιωμάτων της εποχής μας. Δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού όσον αφορά τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα».
Δυστυχώς, αυτό που συνάγεται από τα λεγόμενα του είναι ένας πόλεμος ενάντια στα  δικαιώματα εκείνων που δεν αποδέχονται τον ριζοσπαστικό ακτιβισμό των τρανσέξουαλ. Και αυτό σημαίνει πόλεμο εναντίον εκείνων που τηρούν τη βιβλική ηθική. Ένας πόλεμος εναντίον εκείνων που αναγνωρίζουν μόνο άρσεν και θήλυ. Ένας πόλεμος εναντίον σου και εναντίον μου!
Για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω, σημειώστε ότι στο Πρόγραμμα Μπάιντεν δηλώνεται ρητά:  '' Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μαικ Πενς έχουν δώσει μόνο μίσος στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και κατήργησαν σημαντικές προστασίες που είχε η ΛΟΑΤΚΙ+  κοινότητα.''
Με άλλα λόγια, εάν πιστεύετε και επιβεβαιώνετε αυτά που αναφέρει η Αγία Γραφή σχετικά με την ομοφυλοφιλική πρακτική και το βιολογικό φύλλο και είσαστε αντίθετοι στην κατήχηση των παιδιών σας στην ομοφυλοφιλική ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ+, είστε ένοχοι "μίσους"». Και κατά συνέπεια θα τιμωρηθείτε από το νόμο. Μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό!
Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Μπάιντεν αναφέρει τα εξής: "Η θρησκευτική ελευθερία είναι θεμελιώδης αμερικανική αξία, αλλά Πολιτείες απρεπώς έχουν χρησιμοποιήσει εξαιρέσεις για να επιτρέψουν στις επιχειρήσεις, τους ιατρικούς παρόχους, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τους υπαλλήλους της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και άλλους, να κάνουν διακρίσεις εις βάρος ατόμων ΛΟΑΤΚΙ+.
Η διοίκηση Τραμπ-Πενς προσπάθησε σκόπιμα και συστηματικά να απογυμνώσει τις προστατευτικές πολιτικές για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, εφαρμόζοντας ευρείες θρησκευτικές εξαιρέσεις από τους υπάρχοντες αμερόληπτους νόμους και τις χωρίς διακρίσεις πολιτικές  σε όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες."
Ο Μπάιντεν θα αναστρέψει τις πολιτικές του Τραμπ που κάνουν, σύμφωνα με αυτόν, κατάχρηση αυτών των ευρέων εξαιρέσεων και θα πολεμήσει ώστε κανένας να μην απομακρυνθεί από μια επιχείρηση ή να του αρνηθεί υπηρεσία από κυβερνητικό αξιωματούχο μόνο λόγω του "ποιοι είναι ή ποιους αγαπούν."
Σε περίπτωση που το παραπάνω είναι λίγο μακροσκελές, επιτρέψτε μου να συνοψίσω αυτήν την παράγραφο στο Πρόγραμμα Μπάιντεν σε μόλις οκτώ λέξεις, με μια από τις λέξεις να επισημαίνεται με έντονα στοιχεία:"Η θρησκευτική ελευθερία είναι μια θεμελιώδης αμερικανική αξία, αλλά ..."
Αυτό είναι ό, τι πρέπει να γνωρίζετε. Το "αλλά" τα λέει όλα.
Όπως σημείωσε ο Calvin Freiburger στο LifeSite News, "το Πρόγραμμα καταγράφεται ως «κορυφαία προτεραιότητα», και θεσπίζει τον λεγόμενο νόμο 
περί ισότητας, ο οποίος θα τροποποιήσει τον νόμο περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964 για να συμπεριλάβει «το φύλο», «τον σεξουαλικό προσανατολισμό» και «την ταυτότητα φύλου» μεταξύ των ρητά αναγνωρισμένων κατηγοριών «μη διάκρισης» στα «δημόσια καταλύματα»[1](ο ορισμός των οποίων θα επεκταθεί δραματικά) · και να αναγκάσει τους εργοδότες επιχειρήσεων δεκαπέντε ή παραπάνω ατόμων να αναγνωρίσουν την αξίωση «ταυτότητας φύλου» που θα τους αξιώνεται από τους υπαλλήλους, να απαγορεύσει στους εργοδότες να «κάνουν διακρίσεις» με βάση τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» ή  την «ταυτότητα φύλου» και τέλος να τους υποχρεώνει να μεριμνούν για την «πρόσβαση» των τρανσέξουαλ σε ειδικές εγκαταστάσεις λόγω φύλου".
Χρειάζεται να αναλύσω αυτές τις λέξεις, επι πλέον για εσάς; Χρειάζεται να εξηγήσω τις συνέπειες της τοποθέτησης του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας του φύλου στο ίδιο επίπεδο με τη φυλή;
Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Χριστιανός εκπαιδευτικός Everett Piper ανταποκρίθηκε σε αυτό που αντελήφθη ως μια καταστροφική πρόταση από το Συμβούλιο για τα Χριστιανικά Κολέγια και τα Πανεπιστήμια (CCCU) και την Εθνική Ένωση Ευαγγελικών (NAE). Όπως ορθώς παρατήρησε ο Piper, "Παραδέχτηκαν ότι τα ανθρώπινα όντα, ο ανθρώπινος σκοπός και τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο εξής, θα καθορίζονται από συναισθήματα και επιθυμίες και όχι από αντικειμενικά βιολογικά γεγονότα, την ελεύθερη βούληση και την προσωπική ευθύνη, μια θέση που εξ ορισμού, αντικαθιστά τα δικαιώματα των πραγματικών γυναικών και άλλων όντως μειονοτήτων που θα πρέπει τώρα να χάσουν τη νομική τους θέση, το προσωπικό τους απόρρητο και ακόμη και τη δική τους ταυτότητα με εκείνες τις μειονότητες που ισχυρίζονται ότι έχουν ίση νομική θέση(status) μόνο λόγω των δυσφορικών τους συναισθημάτων (dysphoric feelings)."
Το Πρόγραμμα Μπάιντεν θα κωδικοποιούσε τέτοια υποκειμενικά συναισθήματα, στιγματίζοντας εκείνους που διαφωνούσαν και έχουν διαφορετική άποψη ως φανατικούς και μισητούς. Το πρόγραμμα είναι τόσο ακραίο όσο και δρακόντεια  αυστηρό.
Σε ένα άρθρο για τους Christian Headlines, ο Michael Foust σημειώνει ότι, "το Πρόγραμμα των 7.000 λέξεων του Μπάιντεν θα απαγόρευε επίσης τη θεραπεία μετατροπής(conversion therapy[2]), θα εξασφάλιζε στους transgender φοιτητές πρόσβαση σε λουτρά και αποδυτήρια της επιλογής τους και θα προσθέσει  μια επιλογή "τρίτου φύλου"σε κυβερνητικές φόρμες για μη-δυαδικά άτομα[3]. "
Αυτό είναι απολύτως εκπληκτικό!
Ο Μπάιντεν θα απαγορεύσει σε κάποιον να λάβει επαγγελματική συμβουλευτική για να αντιμετωπίσει ανεπιθύμητες έλξεις από άτομα του ίδιου φύλου ή για προβλήματα σύγχυσης ταυτότητας φύλου. Θα αναγκάσει τα σχολεία να επιτρέψουν στα βιολογικά αρσενικά να μοιράζονται μπάνια και αποδυτήρια με βιολογικά θηλυκά αν τα αγόρια ταυτοποιούνται ως κορίτσια.
Επιπλέον, ο Foust επισημαίνει, "Το Πρόγραμμα Μπάιντεν δεσμεύεται να ανατρέψει μια πρόταση, του Τραμπ, του 2019, σχετικά με την θρησκευτική ελευθερία, που θα επιτρέπει την υιοθεσία που βασίζεται στην πίστη και και δεν θα αποκλείει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση εάν δεν τοποθετούν παιδιά σε ομοφυλόφιλες οικογένειες. Η πρόταση του Τραμπ αντιστρέφει έναν κανόνα της εποχής Ομπάμα ο οποίος απέτρεπε ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις να δοθούν σε οποιαδήποτε φορέα που κάνει διακρίσεις βάσει του "σεξουαλικού προσανατολισμού" ή της "ταυτότητας φύλου."
"Ως πρόεδρος, ο Μπάιντεν θα καταργήσει τον κανόνα (του Τράμπ), εάν εφαρμοστεί", σημειώνει το Πρόγραμμα Μπάιντεν.
Αυτό σημαίνει ότι τιμωρεί την υιοθεσία που βασίζεται στην πίστη(faith-based adoption[4]) και τις θεσμοθετημένες υπηρεσίες φροντίδας που δεν θέλουν να τοποθετήσουν τα παιδιά σε "οικογένειες" του ίδιου φύλου. Αυτό σημαίνει διωγμό των χριστιανών συντηρητικών που θα χρηματοδοτείται από την ίδια την κυβέρνηση. Και πολλά ΑΚΟΜΗ.
Ενθαρρύνω κάθε πιθανό ψηφοφόρο του Μπάιντεν να διαβάσει προσεκτικά αυτό το άρθρο, κατανοώντας όλες τις επιπτώσεις του «αλλά» που ακολουθεί τις θρησκευτικές μας ελευθερίες. Εν ολίγοις, για να το επαναλάβω, θα σήμαινε την πιο επιθετική, κυβερνητική επίθεση κατά των χριστιανικών αξιών στην ιστορία του έθνους μας.
Αυτά θα ψηφίσετε εάν ψηφίσετε για Πρόεδρο τον Μπάιντεν.
*****

[1]Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο των ΗΠΑ, τα δημόσια καταλύματα πρέπει να είναι προσβάσιμα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και να μην κάνουν διακρίσεις βάσει της «φυλής, χρώματος, θρησκείας ή εθνικής καταγωγής».
[2] Η επιστήμη που προσπαθεί να θεραπεύσει περιπτώσεις ατόμων με δυσφορία φύλλου.
[3]Άτομα που δεν αυτοχαρακτηρίζονται ως άνδρες ή γυναίκες(άρσεν ή θήλυ).
[4]Οργανισμός υιοθεσίας με θρησκευτικό υπόβαθρο ο οποίος μέχρι πριν λίγα χρόνια μπορούσε να αρνηθεί την υιοθεσία, αν παραβιάζονταν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του οργανισμού, χωρίς να χάσει την πρόσβαση σε δημόσιους πόρους.
Πριν περίπου 17 χρόνια, όταν η Μασαχουσέτη νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου το 2003, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απαίτησαν από τους οργανισμούς που βασίζονται στην πίστη να συνεργαστούν στα θέματα υιοθεσίας με την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+, διαφορετικά θα έχαναν τις άδειες λειτουργίας τους. Οι καθολικές φιλανθρωπικές οργανώσεις της Βοστώνης επέλεξαν να τερματίσουν τις υπηρεσίες ανάδοχης φροντίδας και υιοθεσίας αντί να παραβιάζουν την Πίστη τους.
Μέσα σε μια δεκαετία, οι οργανισμοί που βασίζονται στην πίστη είχαν επίσης κλείσει στην Ουάσιγκτον, στο DC και στο Ιλινόις. Δεν μπορούσαν να παραμείνουν σε λειτουργία χωρίς κυβερνητικές επιχορηγήσεις. Προτίμησαν να κλείσουν παρά να συνεργαστούν σε θέματα υιοθεσίας με ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ουσιαστικά οι θρησκευτικές ελευθερίες υποχώρησαν ενώπιον των "δικαιωμάτων" των ομοφυλοφίλων. Πράγμα που αποδεικνύει ότι τα"δικαιώματα" των γκέι και λεσβιών είναι αντιστρόφως ανάλογα με την Πίστη και τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com