22 Ιουν 2020

Άλλο προσφυγιά, άλλο εποικισμός

Εκτός ελέγχου | newsbreak
Η Ελλάδα εποικίζεται από πληθυσμούς οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη γλώσσα, την ιστορία, τη θρησκεία, τον πολιτισμό, τα ήθη, τα έθιμα και τις περί ζωής, θανάτου και κοινωνίας αντιλήψεις του λαού μας.

Οι πληθυσμοί που περνούν τα σύνορα της πατρίδας μας με παράνομο τρόπο μέσω Τουρκίας (και συχνότατα με την… προτροπή και την αρωγή της γειτονικής χώρας) στην πλειονότητά τους δεν «αναγκάστηκαν» να το πράξουν αυτό. Δεν πρόκειται για πρόσφυγες που απέδρασαν από μια εμπόλεμη ζώνη και κατέφυγαν στην πλησιέστερη ασφαλή χώρα που βρέθηκε στον δρόμο τους, αλλά για λαθρομετανάστες, που κατευθύνονται στην Ελλάδα διότι γνωρίζουν ότι εδώ υπάρχουν ανοχή, ελευθερίες και επιδόματα. Τα δε εγκληματικά στοιχεία ξέρουν καλά ότι τα ανομήματά τους θα μείνουν, εν πολλοίς, ατιμώρητα και πιθανότατα θα τύχουν και πολιτικής στήριξης, ακόμα και αν διαπράξουν κακουργήματα.
Κάθε ημέρα που περνάει συνοδεύεται κι από μια είδηση για περιστατικό εισαγόμενης, ακραίας εγκληματικότητας. Ένα από τα πολλά είναι κι αυτό με τον 40χρονο Πακιστανό που κατηγορείται ότι ξυλοφόρτωσε μέχρι αναισθησίας κι άφησε ημιθανή μια 83χρονη γυναίκα στο σπίτι της, στην Πρέβεζα. Το σύστημα που έχουν οικοδομήσει οι πολιτικοί σε βάρος των Ελλήνων επέτρεπε σ’ αυτόν τον Πακιστανό να κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αν και στο παρελθόν η ΕΛ.ΑΣ. είχε ασχοληθεί μαζί του για υποθέσεις ναρκωτικών και εκείνος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!
Η αλήθεια είναι ότι οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις όχι μόνο δεν αποτρέπουν, αλλά ενθαρρύνουν την αντικατάσταση του λαού μας από ισλαμιστές εποίκους. Οι αλλοδαποί εγκληματίες όχι μόνο δεν απελαύνονται, αλλά αφήνονται ελεύθεροι να περιφέρονται για να διαπράξουν κι άλλα στυγερά εγκλήματα.
Προχθές εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Η Ελλάδα ξέρει από προσφυγιά και ποτέ δεν άφησε πρόσφυγες στην τύχη τους. Βοηθά, όπως και όποτε δύναται. Όμως, τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετωπίζουμε προσφυγικά ζητήματα, αλλά εποικιστική εισβολή. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, που διαμαρτύρεται για την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες, είτε αγνοεί την πραγματικότητα είτε σκοπίμως διαστρεβλώνει την εικόνα της.
dimokratianews,22|06|2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com