28 Ιουν 2020

Γκεμπελικές μεθοδεύσεις

Ποια ΜΜΕ χρηματοδοτήθηκαν για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και ...
Γκεμπελικές μεθοδεύσεις
Η Συνταγματική έννομη Τάξη έχει καταλυθεί, οι θεσμοί έχουν διαβρωθεί εκ βάθρων και τα Μ.Μ.Ε έχουν αυτοαναγορευθεί ως ισοδύναμη εξουσία με την νομοθετική και εκτελεστική, εξοστρακίζοντας ευθέως την Δικαστική εξουσία.

Τούτο καθίσταται σαφές, εξαιτίας και συνεπεία της άμεσης επιρροής και επιδράσεως της απολύτως κηδεμονευόμενης πληροφόρησης, (έντυπης και ηλεκτρονικής), υπό την επίφαση της αναδείξεως της αλήθειας.
Η είδηση κατασκευάζεται, αλλοιώνεται, διαστρεβλώνεται, παραχαράσσεται, προβαλλόμενη εις τα πλαίσια των πολιτικών συμφερόντων του εκάστοτε επιχειρηματία ιδιοκτήτη του εκάστοτε μέσου.
Η πληροφόρηση μεταπίπτει σε μία στυγνή φαιά προπαγάνδα, η οποία αποβλέπει αποκλειστικά εις την άσκηση ανίερης πλύσεως εγκεφάλου, σε πνευματικά ευνουχισμένες και διανοητικά ανεκπαίδευτες μάζες, οι οποίες αδυνατούν να διακρίνουν στοιχειωδώς την αληθή από την εκ του μη όντος κατασκευασμένη είδηση.
Διαρκούσης της υγειονομικής κρίσεως, η κυβέρνηση, διένειμε, μεροληπτικώς, και μη αναλογικά συμμετρικώς, ήτοι άνευ αντικειμενικών κριτηρίων κυκλοφορίας πωλήσεως ανά ημέρα, ή τηλεθεάσεως, ακροαματικότητας, αλλά προνομιακά εις τα ημέτερα Μ.Μ.Ε, ήτοι εις τα φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση,το ανήκουστο κονδύλι των 20.000.000 ευρώ, προδήλως εκταμιευόμενο από τα δημόσια ταμεία του Ελληνικού λαού.
Πέραν της αδιαφανής διανομής της διαδρομής του δημόσιου χρήματος, εγείρεται και το εξής λίαν εύλογο ερώτημα : ποια ήτο η χρεία, απερίσκεπτης διανομής των χρημάτων αυτών, αν και εφόσον τα στοιχεία ή η ένταση πληροφόρησης περί του ιού, εκ των Μ.Μ.Ε προβαλλόμενη, ήτο παντελώς αληθής, διατί άραγε δόθηκαν τα χρήματα αυτά δια να ασκούν αδιαλείπτως πλύση εγκεφάλου με την εσκεμμένως επαναλαμβανόμενη διαφημιστική εκστρατεία, «Μένουμε Σπίτι, Μένουμε ασφαλείς», μήπως διέσπειραν μη αληθείς ειδήσεις;
Εις επίρρωση των ως άνω, ένα άλλο ζήτημα αποδεικνύει αδιάσειστα τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά της κυβερνήσεως, αφενός την ρατσιστική αντιμετώπιση των Χριστιανών Ορθοδόξων έναντι του Μουσουλμάνων του Ισλάμ,  κατά των οποίων εισέτι και σήμερον η κυβέρνηση εξαπολύει απηνείς διωγμούς, και αφετέρου τον ιταμό μη έλεγχο, περί τηρήσεως υγειονομικών μέτρων, των μεταναστών οι οποίοι κινούνταν καθ’ ομάδες ανενόχλητοι εις το κέντρο των Αθηνών, πέραν του γεγονότος ότι διαρκούντος του βίαιου και δια ποινικής καταστολής εγκλεισμού μας, ο οργανωμένος σχεδιασμός εποικισμού της πατρίδας μας, εξακολουθούσε απρόσκοπτα και με αμείωτους ρυθμούς.
Φρονώ, ότι ορισμένοι εκ των κυβερνώντων, δρουν ως έμμισθα φερέφωνα, εις διατεταγμένη υπηρεσία, οι οποίοι ουδόλως τους ενδιαφέρει η εθνική ταυτότητα, ο πολιτισμός, η γλώσσα, η παράδοση μας, το παρελθόν και το μέλλον μας, πρόκειται δια  μίσθαρνα ελληνόφωνα όργανα τα οποία απλώς άνευρα εκτελούν εντολές αντί παχυλούς αμοιβής.
Η ανεύθυνη πολιτική στα καίρια ζητήματα της παιδείας, της εξωτερικής πολιτικής αλλά ιδίως εις τα εθνικά, δηλαδή το να ασκεί κανείς πολιτική εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας του επιδιώκοντας την προαγωγή του αφελληνισμού και την συνειδητή βάναυση προσβολή της μνήμης των προγόνων του, συνιστά δύο τινά, ή καθίσταται βαρύτατα ψυχιατρικώς πάσχων, χρήζων παραχρήμα κλινοστατισμού ή πρόκειται δια απλώς ακροβολισμένο δοσίλογο και μισθοφόρο πράκτορα εξω-εθνικών συμφερόντων.
Εν κατακλείδι, η επιστράτευση της γκεμπελικής επίνευσης, πρακτική της διαχρονικής προπαγάνδας με σκοπό τον εξανδραποδισμό της υδαρής μάζας του λαού, δια της διανομής του σκανδαλώδους κονδυλίου ύψους 20.000. 000 ευρώ, συνιστά πάντως αποχρώσα ένδειξη συγκαλύψεως πολιτικής ανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com