9 Μαΐ 2020

Που είναι η Σημαία και ο Σταυρός κυρία Πρόεδρε;

ΤΑ ΠΟΛΛΑ σχόλια περιττεύουν
Η πρώτη φωτογραφία ελήφθη κατά την πρώτη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Προεδρία της Δημοκρατίας αμέσως μετά την ορκωμοσία του τον Ιούλιο του 2019. Πίσω από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο διακρίνεται η επίσημη Σημαία της Προεδρίας με τον θυρεό και τον Σταυρό .

Η δεύτερη φωτογραφία είναι από τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας . Ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης συνηντήθη με την νέα Πρόεδρο κ. Σακελαροπούλου στην Ηρώδου Αττικού μετά την εκλογή της. Η Σημαία εξηφανίσθη. Φύσηξε και την πήρε ο …αέρας! Μαζί και τον Σταυρό . Ο οποίος εξηφανίσθη και από το σήμα του εορτασμού του 2021…. Τυχαία όλα τούτα; Δε νομίζουμε!
Εφημερίς Εστία estianews Μαΐ 08, 2020

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται, πράγματι, για αίσχος!
Και ας μην ξεχνάμε ότι η επιλογή της εν λόγω κυρίας για τον προεδρικό θώκο, βαρύνει εξ ολοκλήρου τον ένοικο του μεγάρου Μαξίμου.
Όπως επίσης και η επαίσχυντη επιλογή της γνωστής και μη εξαιρετέας κας Αγγελοπούλου, για τη θέση της προέδρου της εθνοαποδομητικής επιτροπής "Ελλάδα 2021".
Αλλα τι να περιμένει κανείς, από τον άνθρωπο που εξεθείασε την αποθανούσα Σιμόν Βέιλ, επειδή αυτή πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας και από τον πολιτικό εκείνο που ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων;
Από τον κομματικό αρχηγό, που απαίτησε από τους βουλευτές του να αποσύρουν την κατάθεση επερώτησης για το "τάμα του Έθνους";
Από τον "ηγέτη" εκείνο, που μέσω twitter, ανακοίνωσε το κλείσιμο των ναών, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε προηγηθεί απόφαση της "διευρυμένης ΔΙΣ", που εκκινείτο στο πνεύμα των περιοριστικών μέτρων, και επέτρεπε μονάχα μια κυριακάτικη λιτή και χρονικά περιορισμένη Θεία Λειτουργία;
Από τον πολιτικό ηγήτορα που έδειξε το "σεβασμό" του στα επαχθή κυβερνητικά μέτρα, με τη γνωστή μουσική φιέστα έμπροσθεν του μεγάρου Μαξίμου;
Υ. Γ. : μπορεί ο απελθών πρόεδρος της Δημοκρατίας να σεβόταν και να τιμούσε τα εθνικά σύμβολα, αλλά ο πιστός λαός του Θεού δεν μπορεί και δεν πρέπει να λησμονήση, ότι έθεσε την υπογραφή του, κάτωθεν τρισ-αισχίστων νομοθετημάτων, προαγόντων το διατροφικό μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας.
Λ. Ν.

Ανώνυμος είπε...


Να καθιερωθεί ο όρος "Σταυροφοβικη ρατσιστρια " Συνιθιζεται τελευταία να βάζουν τέτοιες "ταμπέλες ' στους Έλληνες που πολεμάνε να κρατήσουν όρθια την Ελλάδα. (Ισλαμοφοφικος,ομοφοβικος,ρατσιστης κλπ ) έτσι λοιπόν ΣΤΑΥΡΟΦΟΒΙΚΟΣ=οποίος προσκυναει "κάτι άλλο "και τρέμει το Σταυρό, και ρατσιστης γιατι οι πραξεις του στρεφονται επιλεκτικα εναντιον της Ελλαδας και των Ελληνων.

Αγγελής είπε...

Πολύ καλό

Ανώνυμος είπε...

Πώς και δεν ξεσηκώθηκε το σύνολο του πολιτικού και ακαδημαϊκού κόσμου;

Φ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com