4 Μαΐ 2020

Κατάργηση της ουσίας

Κορωνοϊός - Αγρίνιο: «Λυσσάξατε να μας διώξετε» είπε πιστή σε ...
Κατάργηση της ουσίας
Αγαπητοί αναγνώστες

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
  Παρακολουθώντας την επικαιρότητα, θα θέλαμε να σταθούμε στον τρόπο με τον οποίο, θέλει η κυβέρνηση και η Δ.Ι.Σ. να ανοίξουν οι ναοί.
  Οι πιστοί θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα και γάντια. Δεν θα επιτρέπεται να φιλούν τις εικόνες. Δεν θα επιτρέπεται να φιλούν το χέρι του ιερέα. Δεν θα επιτρέπεται να παίρνουν το αντίδωρο από το χέρι του ιερέα.  Τέλος δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιτρέπεται να κοινωνούν. Θα υπάρχει αστυνόμευση και οι παραβάτες του κοσμικού νόμου, αν δε συμμορφώνονται, θα αποβάλλονται από τον ναό, ο οποίος αποτελεί το ορατό σημείο της Εκκλησίας. Του σώματος του Χριστού. Θα αποβάλλονται δηλαδή από το σώμα του Χριστού αυτοί που δεν πειθαρχούν στον καίσαρα.
  Είναι βέβαιο ότι εκφράζουμε τη δική σας γνώμη, όχι μόνο την δική μας, όταν λέμε ότι αυτά προσβάλουν κατάφορα και ανυπόφορα την ιερότητα του χώρου. Τον βεβηλώνουν. Στην πράξη καταργούν το εντός του ναού τελούμενο μυστήριο. 
  Υποχωρήσαμε για να δεχτούμε να κρατούμε αποστάσεις μεταξύ μας, όπως έκαναν αδελφοί μας σε άλλες χώρες. Το πράγμα όμως προχωράει πολύ πέρα από αυτό. Το πράγμα γίνεται μια θρασύτατη ανάμιξη του αθεϊστικού ουμανιστικού ορθολογισμού στο ιερό μυστήριο της Θείας λειτουργίας. Μια ανάμιξη της κυβέρνησης, που δηλώνει ότι, με το σάλιο στη Θεία κοινωνία μεταδίδεται ο ιός, στην ορθόδοξη πίστη και παράδοση, που κηρύσσει ότι η Θεία κοινωνία δεν μεταδίδει αρρώστιες.  
  Δηλαδή πότε θα μπορούμε να κοινωνήσουμε ελεύθερα; Πότε δε θα υπάρχουν ιοί; Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Άρα ποτέ ελεύθερη η Θεία κοινωνία, αλλά ούτε και η ανθρώπινη κοινωνία, ούτε και η οικονομία. Το χειμώνα έρχεται νέα έξαρση του ιού. Ετοιμαστείτε να καταργήσουμε τα Χριστούγεννα.   
  Επί του παρόντος έχουμε μια ευθεία και εξοντωτική σύγκρουση της απιστίας με την πίστη. Αυτά τα δυο δεν μπορούν να συνυπάρχουν. Εν προκειμένω ο εκφραστής της απιστίας είναι η κυβέρνηση. Ο εκφραστής της πίστης είναι ο Ελληνικός λαός. Εσείς οι 14.000, που υπογράψατε να ανοίξουν οι ναοί, και άλλοι που δεν υπέγραψαν αλλά κοινωνούν. Η κυβέρνηση επιβάλλει ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, υποχρεωτικά στον λαό της την απιστία. Τα περί επικρατούσας θρησκείας και συναλληλίας του Συντάγματος είναι μουσειακού χαρακτήρα.   
   Το τι είναι καλό και τι κακό δεν το ορίζει ο Θεός της επικρατούσας θρησκείας. Το ορίζει η κυβέρνηση. Το κράτος. Το κράτος με το «δικαίωμα» επιβολής του νόμου, υποχρεώνει τους πολίτες, δια της βίας, να αρνηθούν στην πράξη την πίστη τους.  
  Αυτό είναι ένας ξεκάθαρος σύγχρονος διωγμός. Ας το φωνάξουμε αυτό δυνατά να ακουστεί από όλους. Έχουμε διωγμό. Όχι για μικρό χρονικό διάστημα. Έγινε η αρχή για μια «νέα τάξη πραγμάτων». Για μια νέα αντίληψη, μια νέα προσέγγιση, η οποία θέλει να αλλάξει βιαίως την ορθόδοξη παράδοση. Να την προσαρμόσει στην ανθρώπινη λογική του απίστου. Να την καταργήσει.
  Ο ορθόδοξος πιστός, λαϊκός ή κληρικός,  αντιμετωπίζεται από το κράτος σαν παράφρων και εγκληματίας. Ονομάζεται βιολογικός τρομοκράτης. Η ορθοδοξία είναι τρομοκρατική οργάνωση. Φρίξον ήλιε!!!
  Εδώ είναι αναγκαίο να επισημάνουμε την αναξιοπιστία των κυβερνήσεων και των κυβερνητικών επιστημόνων. Οι λογική στην οποία βασίζουν τον διωγμό, τους ξεμπροστιάζει. Πως ο κορωνοϊός με 21,297 νεκρούς παγκοσμίως είναι πανδημία και δεν είναι πανδημία η εποχική γρίπη με 113,014 νεκρούς; Επίσης έχουμε πολλούς μη κυβερνητικούς επιστήμονες, οι οποίοι μίλησαν για την απάτη του αιώνα. Ας εξακριβώσει ο αναγνώστης μόνος του την αλήθεια αναζητώντας ειδήσεις, που δεν προβάλλονται στα Μ.Μ.Ε.
  Δηλαδή μας εξαπατούν και μας διώκουν.
  Η αναξιοπιστία των κυβερνήσεων, φάνηκε ξεκάθαρα και στα τόσα τεράστια  ψέματα, που ειπώθηκαν από στόματα πρωθυπουργών για την Ελληνική οικονομία. «Λεφτά για τον λαό υπάρχουν». «Τα σχίζω τα μνημόνια». «Θα καταργήσω την δανειακή σύμβαση με ένα νόμο». Φάνηκε και στην ακύρωση του δημοψηφίσματος του 2015.      
  Η Δ.Ι.Σ. δεν εκφράζει τον πιστό λαό. Ήδη ζητήθηκε από ιεράρχες να συγκληθεί η σύνοδος της ιεραρχίας. Η αλήθεια στην ορθόδοξη παράδοση εκφράζεται από τον λαό. Ο λαός και όχι τα συνέδρια των εκκλησιαστικών αξιωματούχων έχει τον κύριο λόγο. Το ίδιο ισχύει και στην δημοκρατία.
  Τον λαό τον εξέφρασε ο αγιορείτης μοναχός Ευθύμιος στο κείμενο με τίτλο «Κύριε σώσον λαόν απεγνωσμένον». Είπε την αλήθεια όπως την έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος. Ότι δηλαδή η κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη και χρησιμοποιεί τον ιό, ως εργαλείο, για να πετύχουν άλλοι πονηροί στόχοι. Η Δ.Ι.Σ. όμως ευχαριστεί την κυβέρνηση για όσα κάνει. Τα συμπεράσματα δικά σας.  
  Μέσα σε αυτούς τους πονηρούς στόχους είναι ο κρατικός διωγμός και η αλλοίωση της ορθόδοξης πίστης και λατρείας για την οποία εξ αρχής γράφουμε. Είναι η, δια της καταπάτησης των λαών, επιβολή παγκόσμιας δικτατορικής κυβέρνησης. Ήδη έχουμε στη χώρα μας ανεξέλεγκτες κυβερνήσεις. Λένε και κάνουν οτιδήποτε καταστροφικό για τον λαό και το ονομάζουν σωτηρία και προστασία του λαού. Δεν δικάζονται και δεν τιμωρούνται για τίποτα.
  Εμείς όμως, ο λαός, κάθε μέρα χάνουμε, όλο και περισσότερο, την ελευθερία μας, τα δικαιώματά μας, το σπίτι μας, το ψωμί μας. 
  Κύριε φώτισον λαόν απεγνωσμένον
  Αμήν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ αληθινο κειμενο, μπραβο Χρηστο. Δοξα τω Θεω! Καλη μετανοια και καλη φωτιση αδελφοι.

Αντωνης Καλογερακης είπε...

Χριστός Ανεστη
Οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθώντας εδώ
και 3 αιώνες κατωρθωσαν να ελέγχουν σχε
δον το σύνολο του πολιτικού κόσμου και φαίνεται πλέον ότι έχουν ισχυρές προσβάσεις και στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας και ίσως των σωμ. ασφαλείας.
Λειτουργία σημαίνει λαού το εργον
Πως λοιπόν συντελείται αυτό το έργον
Χωρίς τον λαον
Εκτός του ότι κατάπατηθηκε ασυστόλως το σύνταγμα ποιοι έχουν το δικαίωμα να κλείσουν τους ναούς και μάλιστα να βλασφημησουν κατά του Αγίου Πνευματος
Όταν ισχυρίζονται ευθέως η πλαγίως οτι
Η Θεία Κοινωνία μεταδίδει ιους
Αυτά τα σάλια που εκστομιζει η κ υπουργός και και οι συν αυτή θα τους έλθουν κεραμίδα συντομως κατά προσωπον
Ο Κυριος να μας ελεηση
Αληθώς Ανέστη Ο Κυριος

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com