5 Φεβ 2020

Συμπτώματα Αντιπατερικής Εκκλησιολογίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ"
ΛΙΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συμπτώματα  Αντιπατερικής  Εκκλησιολογίας
«μὴ μέταιρε ὅρια αἰώνια, ἃ ἔθεντο οἱ πατέρες σου» (Παρ.Σολ.22,28)
 Εισαγωγή
 Στην ιατρική επιστήμη αντιμετωπίζονται πολλές ασθένειες οι οποίες έχουν την αιτία τους σε μία προγενέστερη ασθένεια, ηπιότερης μορφής με σχεδόν ανεπαίσθητα στον νοσούντα  -δια τούτο και λανθάνοντα- συμπτώματα. Αυτά τα συμπτώματα εάν δεν διαγνωσθούν εγκαίρως εξελίσσονται και προκαλούν μεγαλύτερη από αυτήν νόσο, η οποία είναι και σοβαρότερη.  Ένα σταθερό αξίωμα στην ιατρική είναι: «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σωτηρία βρίσκεται μόνο μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Μόνο μέσα στους κόλπους της βιώνει κάποιος το Μυστήριο του Χριστού, γίνεται σύσσωμος και σύναιμός Του, δύναται να ακολουθεί ασφαλώς τα ίχνη Του, εφαρμόζει τις εντολές Του, κατανοεί αυθεντικώς τον λόγο Του, καθαίρεται από τις αμαρτίες του, λαμβάνει φωτιστική και θεωτική Χάρη, θεραπεύεται, κληρονομεί τη Βασιλεία των Ουρανών.

Κάθε άλλη προσέγγιση είναι αιρετική και βλαπτική.


Ανώνυμος είπε...

Μπραβο για τη δημοσιευση ενος σημαντικου κειμενου που ξεκαθαριζει το τοπιο για πολλα κολπα και πλανες των οικουμενιστων. Ευχης εργον ειναι να μοιραζοταν στις εκκλησιες προς ενημερωση και αφυπνιση του πιστου λαου. Γ.Π.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com