14 Φεβ 2020

Πούτιν: Για όσο καιρό είμαι πρόεδρος, δεν πρόκειται να υπάρξουν «γονέας ένα» και «γονέας δυο»

poutin
Ξεκάθαρη η θέση του Ρώσου προέδρου στο ενδεχόμενο αναγνώρισης του γάμου μεταξύ ομοφύλων στη χώρα του, στο πλάισιο συζήτησης για τις αλλαγές στο Σύνταγμα

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αναγνώρισης του γάμου μεταξύ ομοφύλων στη Ρωσία, εξέφρασε για άλλη μια φορά, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Πέμπτη, στη διάρκεια συζήτησης με ειδική επιτροπή για τις νέες προτάσεις αναθεώρησης του Συντάγματος.
«Ο γάμος είναι μια ένωση μεταξύ άντρα και γυναίκας. Αυτή είναι η σωστή ιδέα και αυτή πρέπει να υποστηρίξουμε. Πρέπει να σκεφτούμε, μονάχα, τη διατύπωση για τη νομιμοποίησή του» ανέφερε ο Πούτιν, έπειτα από τοποθέτηση της συντηρητικής νομοθέτη Όλγα Μπαταλίνα, η οποία ανέφερε πως το ρωστικό σύνταγμα οφείλει να ενισχύει τις «παραδοσιακές οικογενειακές αξίες».
Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο θεσμός της οικογένειας δέχεται πιέσεις, από τις προσπάθειες που γίνονται να καθιερωθούν όροι, όπως «γονέας ένα» και «γονέας δυο». «Αποτελεί πραγματικότητα σε κάποιες χώρες» συμπλήρωσε η Μπαταλίνα.
«Για όσο καιρό είμαι εγώ πρόεδρος, δεν πρόκειται να έχουμε γονέα ένα και γονέα δυο. Θα έχουμε μπαμπά και μαμά» ανέφερε ο Πούτιν, δείχνοντας για άλλη μια φορά τις διαθέσεις του για το θέμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι σαν τους δικούς μας, χρεωκοπημενους, ηθικά και πολιτικά, παρακμιακους πολιτικαντηδες.
Άξιος ηγέτης. Κεφαλή και όχι ουρά.
Λ. Ν.

Ανώνυμος είπε...

Με παρόμοιο τρόπο (όπως ο Πούτιν) συμπεριφέρονται οι ηγέτες που επιθυμούν το καλό της χώρας τους ΚΑΙ του ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στη Ρωσσια, όμως, υπάρχει μια υπολογίσιμη, δυναμική και ζώσα εκκλησιαστικη Ιεραρχία, που διαμαρτυρεται δυναμικά, όταν απαξιωνεται η οικογένεια και γενικά όταν διακυβευονται οι αρχές και οι αξίες που κράτησαν ζωντανή τη φλόγα του Ρωσσικου λαού, στα χρόνια της κομμουνιστικης λαίλαπας
Όχι σαν τους ημετέρους ψοφοδεεις (πλην εξαιρέσεων φυσικά) εκκλησιαστικους τάφους, τους άφωνους και απρακτουντες και συμβιβασμούς...
Λ. Ν.

Ανώνυμος είπε...

Μία διόρθωση: επειδή το προηγούμενο σχόλιο απεστάλη από κινητό, αντί για ταγούς γράφτηκε "τάφους" και αντί για συμβιβασμένους γράφτηκε "συμβιβασμούς".
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com