19 Φεβ 2020

Τσίπρας: «Πού είναι τώρα οι “Μακεδονομάχοι”. Είδα ότι είχαν συγκέντρωση στο Βελλίδειο. Καμιά τριανταριά ήταν».

Συνεχίζει τις συκοφαντίες για τις Πρέσπες ο Τσίπρας!
Είδε μόνο 30 άτομα στην εκδήλωση κατά της ντροπιαστικής συμφωνίας, ενώ στο Βελλίδειο δεν έπεφτε καρφίτσα


Εμμένει στις αντεθνικές θέσεις του για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ο Αλέξης Τσίπρας και εξακολουθεί να υπερασπίζεται τις άστοχες και ερασιτεχνικές διπλωματικές πρωτοβουλίες του -από κοινού με τον ανεκδιήγητο Κοτζιά-, οι οποίες οδήγησαν, υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ, σε έναν οδυνηρό εθνικό συμβιβασμό και σε ένα ανεπανάληπτο φιάσκο, το οποίο η χώρα θα βρίσκει συνεχώς μπροστά της. Μάλιστα, στον ηλεκτρονικό διάλογο που είχε χθες μέσω της πλατφόρμας iSYRIZA με τα ψηφιακά μέλη και τους φίλους του κόμματος δεν απέφυγε και τα χονδροειδή ψέματα για όσους ακόμη αντιστέκονται στην αισχρή συμφωνία. 
«Πού είναι τώρα οι “Μακεδονομάχοι”. Είδα ότι είχαν χθες (σ.σ.: προχθές) συγκέντρωση στο Βελλίδειο. Καμιά τριανταριά ήταν». Βέβαια, η πραγματικότητα καταρρίπτει τα ψεύδη του. Οι φωτογραφίες έδειξαν ένα κατάμεστο Βελλίδειο, όπου οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν τη διαφωνία τους για τις Πρέσπες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Βελλίδειο εμεισ δεν συμφωνησαμε
Αποτέλεσμα εικόνας για Βελλίδειο εμεισ δεν συμφωνησαμε
Αποτέλεσμα εικόνας για Βελλίδειο εμεισ δεν συμφωνησαμε
Και ο Τσίπρας δεν σταμάτησε εκεί. Ισχυρίστηκε με την ελαφρότητα του ανυποψίαστου πως ό,τι έκανε οφειλόταν σε λόγους εθνικού συμφέροντος. «Τηρήσαμε στάση εθνικής ευθύνης και υπερασπιστήκαμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» είπε, κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι «ταυτίστηκε με ακραίους κύκλους για να δηλητηριάσει την ελληνική κοινωνία»... Οπως πρόσθεσε, η Ν.Δ. επιδίωξε να χωρίσει την ελληνική κοινωνία σε προδότες και πατριώτες. «Μιλάγανε παλιότερα για προδότες και πατριώτες και οδηγήσανε στην τραγωδία της Κύπρου» σχολίασε, αποκαλύπτοντας τη συνήθη άγνοια και ελαφρότητά του στην προσέγγιση της πρόσφατης Ιστορίας.
Κατά τα λοιπά, απαντώντας σε όσα ανατριχιαστικά ανέφερε στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο για την κατάληψη του κράτους, αν και όταν επανέλθει η Αριστερά στα πράγματα, δήλωσε: «Φάγαμε πολύ ξύλο χθες, αλλά είπαμε και μια αλήθεια. Οπου σταθώ ακούω το ίδιο ερώτημα. Πώς θα μπορέσουμε την επόμενη φορά όχι μόνο να πάρουμε την κυβέρνηση, αλλά και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».
Οπως εξήγησε, «για πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα το κράτος έγινε λάφυρο κομματικό. Κανόνες, διαφάνεια, αξιοκρατία, το τρίπτυχο αυτό πρέπει να γίνει πράξη από την πρώτη μέρα, και να προσθέσω και τη λογοκρισία. Πρέπει να επιβάλεις με αποφασιστικότητα τη διαφάνεια και την αξιοκρατία». Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αν επανέλθει η Αριστερά στην εξουσία «οι κρίσιμες αποφάσεις θα παίρνονται από τη βάση», ενώ τάχθηκε κατά των κλειστών ηγεσιών και υπέρ των συλλογικοτήτων.
Σε ερώτηση για την ασφάλεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην άθλια λογική για την τραγωδία στο Μάτι, απευθύνοντας ερώτηση στον Κ. Μητσοτάκη: «Γιατί έκανε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν στο Μάτι γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης; Δεν είχε άλλον να βάλει;» Χρειάζονται, όπως είπε, εκδημοκρατισμός και επαγγελματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. για να αισθάνεται ασφαλής ο πολίτης.
dimokratianews,18/02/2020

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Εξεστι Τσιπρα ασχημονειν".

Ανώνυμος είπε...

Λέγε λέγε κάτι μενει
Γιόσεφ Γκεμπελς

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com