13 Ιαν 2020

Οι αφίσες κατεβαίνουν και αυτό λέγεται...δημοκρατία!

Και κάπως έτσι η "δημοκρατία" νίκησε!
Οι αφίσες κατά των εκτρώσεων στο Αττικό Μετρό κατεβαίνουν, με υπουργική απόφαση. 

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών «Ο έλεγχος και η έγκριση του περιεχομένου των διαφημίσεων που αναρτώνται στους χώρους του Μετρό, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ. 
Την αρμοδιότητα αυτή οφείλει να την ασκεί με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση.
   Η καμπάνια που ξεκίνησε σήμερα εναντίον των αμβλώσεων για την οποία το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ανεξάρτητα από την προσωπική άποψη που δικαιούται ο καθένας να έχει, στρέφεται εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών
Οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη ούτε ασφαλώς να προσβάλουν γυναίκες που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους.
  Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο επέτρεψε μια τέτοια καμπάνια και ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να κατέβουν το συντομότερο οι αφίσες από τους χώρους του Μετρό».
Δηλαδή η "υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία" επιτάσσουν να ονομάσουμε δικαίωμα τον φόνο όταν πρόκειται για ανθρώπινο έμβρυο ενώ όταν πρόκειται για θανάτωση ζώου επιβάλλεται (και καλώς) χρηματικό πρόστιμο.
Το ζήτημα των αμβλώσεων διχάζει ενώ π.χ. η ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια ενώνει;
Όσο για τις "γυναίκες που έχουν αναγκασθεί σε μια τέτοια επιλογή" γιατί να προσβάλλονται επειδή άλλες επιλέγουν την ζωή των σπλάχνων τους; Το γεγονός ότι πολλές προτιμούν την έκτρωση, δεν την αναγορεύει σε αρετή. Όπως επίσης δεν παύει να είναι εφάμαρτη κατάσταση (για όσους βέβαια πιστεύουν σε Θεό) το ότι νομιμοποιήθηκε. Βλέπετε οι νόμοι των ανθρώπων και του Ευαγγελίου δεν συμπίπτουν πάντα. Από κει και πέρα είναι ζήτημα επιλογής....
Η μητρότητα οπωσδήποτε δεν είναι υποχρεωτική όπως και η άμβλωση δεν είναι υποχρεωτική. 
Η διαφορά έγκειται στο ότι διαλέγοντας την δεύτερη, έχεις διαλέξει μεν κάτι νόμιμο αλλά όχι κάτι ευάρεστο και άριστο. Γιαυτό και μέχρι προ ετών (όπου είχαν διασωθεί κάποια ίχνη αιδούς) η γυναίκα που "έριχνε" το παιδί δεν ήταν υπερήφανη για την πράξη της ενώ εκείνη που εγκυμονούσε έδειχνε, με χαρά και τρυφεράδα, την κοιλιά της που μεγάλωνε με το μωρό της.
Όλοι ξέρουμε πολύ καλά για τι ακριβώς μιλάμε!
Εκείνο που μένει είναι να λιγοστέψουμε την υποκρισία, να έχουμε τα κότσια να πούμε αλήθειες, να μην ονομάζουμε τον φόνο ελευθερία και να μην ξεπουλάμε το δικαίωμά μας στην δική μας αλήθεια, ιδιαίτερα όταν έχουμε την τιμή να είναι η δική Του Αλήθεια......

15 σχόλια:

Μαρκος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την ανάρτηση!!!

Πράγματι:
Είναι αυτό ελευθερία λόγου;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του Ελληνικού Κράτους!!!

Χ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι η ΠΡΩΤΗ χώρα στην Ευρώπη και η ΤΡΙΤΗ χώρα παγκοσμίως, στις εκτρώσεις-δολοφονίες των αγέννητων βρεφών.
Πάρα πολλοί άνθρωποι μέσα στην Ελλάδα, νοιώθουν ένοχοι, όταν γίνεται δημόσιος λόγος για τις εκτρώσεις.

Φυσικά, αυτές οι δολοφονίες, μαζί με πολλά άλλα ανεπίτρεπτα που γίνονται στην Ελλάδα, ήδη έχουν και επίσης θα έχουν οπωσδήποτε τις οδυνηρές συνέπειες τους...

Γκουρβελος Παναγιωτης είπε...

Ο φασισμός, όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά αναβιώνει κραταιότερος ως νεοφασισμός και εν προκειμένω ως φεμινοΝαζισμός, που, ως άλλος Ηρώδης, δολοφονεί αθώες και ανυπεράσπιστες ανθρώπινες υπάρξεις, τα έμβρυα, θεωρώντας την επαίσχυντη αυτή πράξη δημοκρατικό δικαίωμα.
Όσο δε για την φεμινιστική αντίληψη που θέλει το έμβρυο μέρος του σώματος της γυναίκας, και όχι ξεχωριστή ανθρώπινη ύπαρξη που απλώς -Θείω βουλήματι- φιλοξενείται στο σώμα της εγκύου, αυτή κι αν σκοτεινή, αντιεπιστημονική, πραγματικά Μεσαιωνική πεποίθηση!

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Ελληνας

Γιώργος είπε...

Δεν υπάρχει φόβος Θεού! Ζούμε έσχατες μέρες, το έθνος βρίσκεται σε κανόνα...

Ανώνυμος είπε...

"Οι αφίσες κατεβαίνουν και αυτό λέγεται...δημοκρατία!"

ΟΧΙ ακριβώς, αυτό λέγεται ... ΝΕΑ δημοκρατία!"

Να τους δώσουμε μετάλλιο !

Μαρκος είπε...

Μιλάνε για «δικαίωμα» της γυναίκας στο φόνο αλλά ποτέ για το δικαίωμα του παιδιού στη ζωή...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως και ο εν λόγω υπουργός, δίδει εξετάσεις ψευτοπροοδευτισμού στους κύκλους της θολοκουλτούρας, όπως επί παραδείγματι στο όνειδος της ελληνικής δημοσιογραφίας που φέρει το «βαρύγδουπο» όνομα «εφημερίδα των συντακτών», κατάπτυστο , σχετικό σχόλιο της οποίας μετά αποτροπιασμού αναγνώσαμε (βλέπε https://www.efsyn.gr/node/226714);
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Οι "μανάδες" πληρώνουν για την δολοφονία. Που βρίσκουν τα λεφτά οι έφηβες; Οι γονείς είναι δύο φορές δολοφόνοι. Οι ιατροί δέκα φορές. Και αυτοί που υποστηρίζουν τον "νόμο" χιλιάδες φορές δολοφόνοι.
Μετάνοια και δάκρυα, να συγχωρέσει Ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

https://www.in.gr/2020/01/14/apopsi/amvloseis-o-skotadismos-kai-eleytheri-diakinisi-ideon/
Ελεεινό και τρισάθλιο δημοσίευμα του in.gr, με αφορμή τη θεοφιλή ενέργεια των ορθοδόξων χριστιανικών σωματείων ,να προβούν στην ανάρτηση αφισσών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, για τη δολοφονία, εν ψυχρώ, των ανυπεράσπιστων εμβρύων.
Ο συντάκτης, μάλιστα, του καταπτύστου αυτού άρθρου, θέτει τη λέξη «σκοτώνουν», εντός εισαγωγικών…
Αυτοί είναι οι ΔΗΘΕΝ ανθρωπιστές και «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι! Κατ αυτόν τον τρόπο, αντιλαμβάνονται, την αποστολή τους! Ζουν εκ μισθωμάτων ασεβείας! ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΛΚΗΣ!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για το "δικαιωμα" μια μάνα να αφαιρεί την ζωή του παιδιού της. Τέτοια κατάπτωση τέτοια παρακμή...και τους πείραξε η αφίσα που στο κάτω κάτω δεν λέει τίποτα άλλο πέρα από γεγονότα...

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα ,πέρασε.Αφήστε τους αντιχρίστους να σκούζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com