13 Νοε 2019

Ντροπή σας, κ. Τσιάρα!

Οι ύβρεις στο πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας, των αγίων, η βλασφημία των θείων επιτρέπονται στην Ελλάδα, με τις ευλογίες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας! Κάθε συμπλεγματικό πρόσωπο, που φέρει εντός του μεγάλο πλεόνασμα κακότητας και καλπάζουσα πνευματική νόσο, θα μπορεί να προσβάλλει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της πλειοψηφίας χωρίς το κράτος να ασκεί κανένα δικαίωμά του ώστε να διατηρηθεί η κοινωνική ειρήνη και να προστατευτούν οι χριστιανοί από τις ανόσιες ροπές μιας προβληματικής μειοψηφίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας προέβη σε μια πρωτοφανή πράξη περιφρόνησης του θρησκευτικού συναισθήματος του ελληνικού λαού αλλά και εξευτελισμού της κρατικής λειτουργίας. Ενώ αρχικά είχε εξαγγείλει ότι στον νέο Ποινικό Κώδικα θα επανέλθει το αξιόποινο της βλασφημίας, στη συνέχεια, επειδή ο ίδιος διαπίστωσε «αντιδράσεις» (από την άκρα Αριστερά, που έχει δεύτερη φύση τον αντιχριστιανισμό, καθώς και από τους χριστομάχους δικαιωματιστές), αποφάσισε να αναιρέσει όσα είπε και να ανακαλέσει τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία από τηλεοράσεως!
Ο κ. Τσιάρας με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζει ως κυρίαρχη και καθοριστική για τον τρόπο άσκησης της εκτελεστικής εξουσίας τη βούληση του κοινωνικού περιθωρίου. Για να μην προσβληθεί η ολιγάριθμη δράκα προβληματικών ανθρώπων, στρέφεται ευθέως κατά της πλειοψηφίας του λαού μας, συνεχίζοντας την αντιχριστιανική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, ο κ. Τσιάρας «αδειάζει» και τους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Μέσα στα πολλά που είπε, καλό θα ήταν να περιλάβει και τη διαδικασία που ακολούθησε για να αποσύρει τη διάταξη περί βλασφημίας. Σε υπουργικό συμβούλιο ή σε συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη προέκυψε αυτή η απόφαση ή απλά ο κ. Τσιάρας είδε επί ώρα τηλεόραση, διάβασε πολλές αναρτήσεις αριστεριστών στο διαδίκτυο και σκέφτηκε ότι είναι «πολλές οι αντιδράσεις» για την ποινικοποίηση της βλασφημίας;
Είναι κρίμα για την Ελλάδα να ασκείται πολιτική αυτού του είδους και οι υπουργοί της κυβέρνησης να φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εξαχρείωση των ηθών του λαού μας.
dimokratianews,13.11.2019
Δείτε και

8 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ είπε...

Ὑπουργέ Δικαιοσύνης(;) ἤ ἀδικίας μᾶλλον ὑπηρετεῖτε τήν Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων πού ἀνάμεσα σέ ἄλλα ἐπιθυμεῖ τήν διάλυση τῆς Ἑλλάδας μέ τούς λαθρομετανάστες καί τήν ἀφάνιση τῆς Ὀρθοδοξίας ἀπό αὐτούς, ἀπό τούς ἀθέους καί ἀπό τούς ἀπάτριδες καί σατανιστές Μασώνους!
Μήπως εἶσθε κρυφά ἕνας ἀπό αὐτούς (τούς δύο τελευταίους); Μήπως σᾶς ἀπείλησαν;

Δέν πιστεύω ὅτι ὁ Πρωθυπουργός δέν γνωρίζει αὐτό τό παιχνίδι τοῦ σκωτσέζικου ντούζ (κρύο-ζεστό) πού παίχθηκε τίς τελευταῖες ἡμέρες μέ τήν Διάταξη πού ἀφορᾶ τήν βλασφημία.
Κάποιο ἐπικοινωνιακό τρυκάκι θά εἶναι γιά νά βγάλετε τά συμπεράσματά σας.

Ἐφόσον δέν σέβεσθε τήν πλειοψηφία τῶν πολιτῶν (τόν κυρίαρχο λαό), καταπατεῖτε τό Σύνταγμα καί εἶσθε ὑπόλογος προδοσίας.

Ἐπίσης, νά ἀλλάξει τό κόμμα σας ὄνομα κι ἀπό Νέα Δημοκρατία νά τό κάνει Νέα Μειοψηφία (ἁριστερή, λαθρομεταναστευτική, Μασονική, διαβολική κ.λ.π.)! Ἤ καί Νέα Δικτατορία!
Γιά Νέα Προδοσία δέν θά τό πῶ. Αὐτό ἐννοεῖται. Κουραστήκαμε νά μᾶς προδίδουν τά διαβολικά κόμματα συνέχεια!

Φρικτή ἀπολογία σᾶς περιμένει τούς πολιτικούς ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως γιά ἑκατομμύρια ἀνθρώπων πού σᾶς ἐνεπιστεύθη ὀ Θεός.

Εἶσθε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ καί ἐσεῖς καί ἡ κομματική ὁμήγυρή σας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για το άρθρο!!!!

Ελληνας

Ανώνυμος είπε...

Λίαν εύστοχο το σχόλιο της εφημερίδας για την επιεικώς απαράδεκτη στάση του κ.Τσιάρα.
Ας ελπίσουμε ότι όσοι ορθοφρονούντες ψηφοφόροι τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές θα τον "φιλοδωρήσουν" ανάλογα στις επόμενες, ρίχνοντας πανηγυρικά στην κάλπη "μαύρο".
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Οι επόμενες εκλογές θα αργήσουν τέσσερα χρόνια. Ως τότε .. πάλι θα τον ξαναψηφίσουν. Βλ. και μακεδονικό ... μια από τα ίδια. Όχι πως έχουν και τίποτα να ψηφίσουν δηλαδή αλλά να μην τους θεωρούν και εντελώς κορόιδα.

Διονύσιος είπε...

Συμφωνώ με την σχολιάστρια Μαρία.
Εδώ πού φτάσαμε,ένας άγιος Ιωάννης Βατάτζης μας χρειάζεται για να Κυβερνήσει την χώρα μας, για να μας γλιτώσει από τους αθεϊστές και τούς αλλοεθνείς ισλαμιστές,που είναι υβριστές τής ορθοδοξία μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ "ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ.

Χρηστος είπε...

Εύγε ευλογημένη Μαρία.Δια σου ομίλησε το Πνεύμα το Άγιο. Το Οποίο έκανε τους μαθητές λέοντες πυρ πνεοντες Ο Χριστός μας έδωσε πνεύμα δυνάμεως και όχι δειλειας. Όταν ο Θεός με θυμόν ουδείς καθ ημών. Συνέχισε τον καλόν αγώνα. Ο στρατηγός Μακρυγιάννης είπε: είναι στην μοίρα των Ελλήνων να πολεμούν οι ολίγοι 🇬🇷

Χρήστος είπε...

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και βαπτιστής θα τους αποκαλούσε γεννηματα εχιδνων

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com