15 Νοε 2019

Στρατηγός Ζιαζιάς: Η Ελλάδα δέχεται υβριδικό πόλεμο… με όπλο τους μετανάστες

“Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, έχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.

“Η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παράνομους μετανάστες-εποίκους. Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.
Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία……και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη ….και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια …..και ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη, χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος .
“Δυστυχώς όμως, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας και οι θεσμικοί μπροστάρηδες της κοινωνίας, όπως τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Σύνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι, Επιμελητήρια, οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επί τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, σιωπούν εκκωφαντικά.
“Κανένας τέτοιος θεσμός ηγητόρων δεν βγήκε μπροστά, αυτή την γκρίζα εποχή , όχι για να παραγκωνίσει τους πολιτικούς και να αμφισβητήσει τους όρους της δημοκρατίας μας,αλλά για να γίνει η φωνή του αδύναμου κοινωνικού σώματος, που λοιδορείται σε κάθε αντίδραση του για την κατάσταση στην χώρα, για να γίνει η έκφραση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.
“Όλοι όσοι σήμερα σιωπούν , ενώ θα μπορούσε να έχει απήχηση η φωνή τους, έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους έταξαν μπροστάρηδες. Δεν είναι πατριωτικό ορισμένοι να αναζητούμε, να επαιτούμε από το πολιτικό σύστημα , μια καρέκλα εξουσίας ,μια θέση «βουλευτού» η μια κρατική θέση έναντι της σιωπής μας. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ» φαίνεται ότι έχει εκμαυλίσει την πνευματική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου…….
“ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ……….ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΗ …… ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Αυτά αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ χαλάτε την ειρηνική συνύπαρξη, μιλάτε τη γλώσσα του μίσους και ξυπνάτε τους κοιμισμένους. Αυτά δεν επιτρέπονται στη Νέα Τάξη! Αυτό που δεν πρόλαβαν να κάνουν οι Ναζί, να εκδιώξουν τον ελληνικό πληθυσμό, το κάνουν τώρα με πιο έξυπνο τρόπο και τα smartphones!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΖΑΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο υβριδικός πόλεμος που δέχεται η Ελλάδα, οφείλεται στον "υβριδικό" λαό και στην "υβριδική" ηγεσία του.

Ανώνυμος είπε...

Σε παλαιότερες εποχές, όταν η Ελλάδα βρισκόταν σε μεγάλους κινδύνους, ο στρατός αναλάμβανε ηγετικό και δραστικό ρόλο για το καλό της Ελλάδας.
Τώρα ο στρατός είναι απαθής θεατής του μεγάλου κακού που υφίσταται η χώρα μας;

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 6,44,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;O ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΖΑΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!
Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'',ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Mε ένα νομοσχέδιο προσπαθει το καθεστώς να καταργήσει το Σύνταγμά μας.
Ενσωματωμένη εικόνα

Το Σύνταγμά μας έχει δύο Πυλώνες που αναφέρονται κατ΄ επαναληψιν στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στο ΕΘΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.Αυτοί οι Πυλώνες υφίστανται και γιά ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ λόγους (1821 Σύνταγμα Επιδαύρου κλπ) αλλά και διότι αντικατοπτρίζουν το σήμερα (92% των Ελλήνων είναι ορθόδοξοι,και οι μόνοι νόμιμοι μη Ελληνες το γένος είναι οι ελάχιστοι Πομάκοι της Θράκης-αρχαίος λαός και αυτός- ,οι ολίγοι Γύφτοι της Θράκης, οι ολίγοι Αρμένιοι και οι 2200 Εβραίοι.

Αυτούς τους Πυλώνες του Συντάγματος που ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΟΙ ,προσπαθούν να διαλύσουν γιά να πάψει η Ελλάδα να είναι κράτος του Εθνους των Ελλήνων

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com