14 Νοε 2019

Ωμός εποικισμός με «συνταγή Ιμπραήμ»

Δύο ήταν τα μέτρα καταστολής της Επανάστασης του 1821 στην Πελοπόννησο που εφάρμοσε ή σκόπευε να εφαρμόσει ο Ιμπραήμ Πασάς.
Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά

Το πρώτο αποσκοπούσε στην οικονομική εξαΰλωση των επαρχιών της Πελοποννήσου με τη συστηματική καταστροφή των μέσων παραγωγής, το γκρέμισμα των σπιτιών, το ξερίζωμα των καρποφόρων δέντρων, καθώς και το συστηματικό κάψιμο των εκτεταμένων δασικών περιοχών της. Οι ιστορικοί αναφέρουν ότι η καταστροφή ήταν τέτοιου μεγέθους, που τα σημάδια της ήταν ορατά ακόμα και στις αρχές του περασμένου αιώνα.
Το δεύτερο μέτρο που σκόπευε να εφαρμόσει ο «Αράπης», όνομα με το οποίο αποκαλούσαν οι Έλληνες τον Ιμπραήμ, θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό και ολέθριο για τον Ελληνισμό εάν προλάβαινε να το υλοποιήσει. Ο Ιμπραήμ σχεδίαζε να μεταφέρει το σύνολο των επιζώντων χριστιανικών πληθυσμών της Πελοποννήσου στην Αίγυπτο και να τους αντικαταστήσει με Αιγύπτιους φελάχους μουσουλμάνους, ώστε να εξαλειφθεί διά παντός το χριστιανικό στοιχείο από την Πελοπόννησο. Η καταστροφή που επέφερε ο Ιμπραήμ ήταν τόσο μεγάλη, ώστε έως σήμερα οι κάτοικοι της Πελοποννήσου αναφέρονται στο μέγεθος των θεομηνιών με τη φράση «από δω πέρασε ο Αράπης».
Από την άλλη, όμως, ο απόηχος της καταστροφής είχε και θετικά αποτελέσματα επειδή, σε συνεργασία και με άλλους παράγοντες, διαμόρφωσε τη μαχητικότητα του Ελληνικού Στρατού την περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων, αν και είχαν περάσει περίπου 90 χρόνια μετά τα γεγονότα της ισλαμικής λαίλαπας.
Παρόμοια συνταγή οικονομικής καταστροφής και εθνοκάθαρσης με αυτή του Ιμπραήμ, που παραλίγο να αφανίσει τον Ελληνισμό πριν από 200 χρόνια, εφάρμοσε το 1942 η κυβέρνηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Σουκρού Σαράτσογλου με την επιβολή ενός ρατσιστικού φόρου επί της αξίας της ακίνητης περιουσίας των χριστιανικών πληθυσμών, ισοδύναμου με το 232% για τους Αρμενίους, το 179% για τους Εβραίους, το 156% για τους Ρωμιούς και με το 4,94% για τους μουσουλμάνους. Ο φόρος, γνωστός με την ονομασία Varlik Vergisi, επέφερε κύμα αυτοκτονιών στην Τουρκία, κατέστρεψε οικονομικά τους μη μουσουλμανικούς πληθυσμούς και υπήρξε η αρχή της οριστικής εξόδου τους από τη χώρα.
Την ίδια μεθοδολογία εξανδραποδισμού του χριστιανικού πληθυσμού της Ελλάδος, που πριν από 200 και 75 χρόνια εφάρμοσαν ο «Αράπης» και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Σαράτσογλου, εξασκούν σήμερα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί. Η οικονομική καταστροφή του ελληνικού πληθυσμού υλοποιείται σήμερα μέσω της δήμευσης της περιουσίας με τον ΕΝΦΙΑ και την πλασματική φορολόγηση των ανύπαρκτων «τεκμαρτών εισοδημάτων», που αρχικά επέβαλαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, τη ληστρική και αισχρή υπερφορολόγηση της εργασίας και των εισοδημάτων, την αποβιομηχανοποίηση, τη σταδιακή κατάργηση των μετρητών στις συναλλαγές, τη μεταβίβαση της περιουσίας του Δημοσίου και των τραπεζών στα ξένα αρπακτικά αντί πινακίου φακής, την απαξίωση της εσωτερικής και της εξωτερικής ασφάλειας της χώρας, την επιβολή του φόβου στον πληθυσμό μέσω της οικονομικής ανασφάλειας και τη νομοθετική ενθάρρυνση της εγκληματικότητας, καθώς μέσω της γιγάντωσης της γραφειοκρατίας και του επιλεκτικού περιορισμού της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας αποκλειστικά και μόνο για τον αυτόχθονα ελληνικό πληθυσμό.
Οι νεοοθωμανικές πρακτικές γενοκτονίας έχουν εξαναγκάσει 700.000 νέους και δυναμικούς Έλληνες να εγκαταλείψουν έως σήμερα τη χώρα. Εκτός της οικονομικής εξαθλίωσης, η γενοκτονία και η εξαφάνιση των Ελλήνων έχουν αρχίσει να υλοποιούνται επιτυχώς μέσω της συνολικής πολιτικής συναίνεσης της κατάργησης των συνόρων της χώρας και της αντικατάστασης του πληθυσμού της μέσω του μαζικού μουσουλμανικού εποικισμού, όπως οραματίστηκε πριν από 200 χρόνια ο «Αράπης».
Η συνολική πολιτική παράνοια, η καθολική απουσία πολιτικής εγκεφαλικής φαιόχρωμης ουσίας και ο συνολικός πολιτικός σουρεαλισμός του θεάτρου σκιών των κυβερνώντων τη χώρα έχουν πλέον επιβεβαιωθεί και μέσα από τις δηλώσεις των στελεχών της Ν.Δ. περί «μπάρμπεκιου και τσίκνας χοιρινού κρέατος». Μέχρι τις πρόσφατες εκλογές η συλλογική συνείδηση ανέμενε με αγωνία τις αντίστοιχες πολιτικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το εποικιστικό, ώστε να τις «τρολάρει» στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, όμως, οι αντίστοιχες δηλώσεις και πρακτικές των «Αράπηδων» της Ν.Δ. δεν είναι πλέον γραφικές όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολέθριες, επικίνδυνες και καταστροφικές για την ύπαρξη του Ελληνισμού.
Η Ν.Δ., όπως και τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από τον δούρειο ίππο ενός νεοοθωμανισμού στην Ελλάδα. Η Ν.Δ., όμως, υπήρξε πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί τη μέγιστη απειλή για το ελληνικό έθνος επειδή παγίδεψε και εξαπάτησε πολιτικά, αφενός, τη μεσαία τάξη, που συντηρεί οικονομικά τον ισλαμικό εποικισμό, και, αφετέρου, τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες, οι οποίοι δεν επιθυμούν την επιστροφή στην οθωμανική περίοδο που ακύρωσε η Επανάσταση του 1821.
*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μνημονιακές υποχρεώσεις...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com