23 Σεπ 2019

Επιστολή Ιεράς Κοινότητας προς την Υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως μετά τις νέες αποφάσεις του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα κοινοτησ αγιου ορουσ αθω
Οι Αγιορείτες ζητούν να ανακληθούν "τα τρέχοντα προγράμματα σπουδών διά το μάθημα των θρησκευτικών" και να αποσυρθούν οι διανεμηθέντες Φάκελοι Μαθήματος Θρησκευτικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορει να γινει μαθημα ορθοδοξο θρησκευτικων στα σχολεια,
οταν στο Κολυμπαρη εγινε αποδοχη της Παναιρεσεως του οικουμενισμου με οτι αυτοο συνεπαγεται, οταν ο οικουμενικος Πατριαρχης συμπροσευχεται με αιρετικους και ηγετες αλλων θρησκειων ,Μουσουλμανους ,Βουδιστες ακομη και σατανιστες.
Επομενο ηταν να προετοιμαζοντε και τα παιδια οχι με διδασκαλεια του ορθοδοξου μαθηματος των θρησκευτικων ,αλλα να μειηθουν στην πανθρησκεια την οποια εκπροσωπουν οι οικουμενισται.
Μηπων θα πρεπει να αρχισουν οι διαμαρτυριες απο ποιο πανω ,απο τους Θρησκευτικους ηγετες και πρωτεργατες του οικουμενισμου,μηπως αυτοι κινουν τα νηματα εμεσως δια συνεργασιας με την πολιτικη ηγεσια .
Μηπως ειναι καρπος των πολλων συναντησεων του Πατριαρχη Βαρθολομαιου με τους πολιτικους ηγετες της χωρας καθε χρωματος και συμφωνουν απολυτως για να επιβληθει ο οικουμενισμος απο απαλων ονυχων ,ωστε να μην υπαρχει καμια αντιδρασει απο το ποιμνιο στα οικουμενιστικα τους σχεδια.
Δεν ειδαμε τον Πατριαρχη να υψηνει τη φωνη για τετοιου ειδους θεματα,αλλα τον ειδαμε να αφοριζει ανιδιωτελεις κηρυκες του Ευαγγελιου και αγωνιστας εναντιων της παναιρεσεως του οικπουμενισμου ,οπως τον μακαριστο Νικολαο Σωτηροπουλο και οσους επιλεγουν την αποτειχιση.
Πολυ υποπτα τα πραγατα.
Η εκπαιδευση σατ χερια οικουμενιστων και εργατων της παγκοσμοποιησης.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com