22 Μαΐ 2019

Ο Πάπας... ευλογεί την κόκα και καλύπτει την ομοφυλοφιλία!


Αποτέλεσμα εικόνας για Exclusif : des universitaires et des théologiens catholiques accusent le pape François d'hérésie (traduction française intégrale)

Ο Πάπας... ευλογεί την κόκα και καλύπτει την ομοφυλοφιλία!
[Μια μπόχα πνίγει τη δυτική Ευρώπη, καθώς βιβλία, κινηματογραφικά έργα, ρεπορτάζ και τηλεοπτικές συζητήσεις με θέμα την ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία με πρωταγωνιστές καθολικούς ιερωμένους, κατώτερους και ανώτερους – μιλάμε για ενδημική κατάσταση - κατακλύζουν την επικαιρότητα. Και αυτός συναγωνίζεται σε δημόσιες εμφανίσεις τον Τραμπ, τον Πούτιν και τις σταρ του Χόλιγουντ, έχει συμμαχήσει με την άπατρι ευρωπαϊκή Αριστερά αλλά και τη φασιστική Δεξιά (Ουκρανία) αρκεί να διεμβολίσει την Ορθοδοξία, συμπράττει με τον Σόρος στο να κατακλυστεί η Ευρώπη από μουσουλμάνους μετανάστες, συνομιλεί με το Ισλάμ, αλλά αναγνωρίζει ως συνομιλητή του μόνο αυτό των Αδελφών μουσουλμάνων, την ίδια ώρα που οι ναοί της Καθολικής Εκκλησίας αδειάζουν ή καταρρέουν εγκαταλειμμένοι, η προσέλευση νέων ιερωμένων στερεύει – ο αποχριστιανισμός της Δυτικής Ευρώπης εισήλθε αντικειμενικά στην τελική του φάση - και αρνείται οποιαδήποτε στήριξη στα πνευματικά του τέκνα, όταν αυτά αγωνίζονται κατά των αμβλώσεων και του γάμου των ομοφυλοφίλων.
Πρόκειται για τον αργεντινής καταγωγής Πάπα Φραγκίσκο Μπεργκόλιο ο οποίος έφτασε - ως αλάθητος –να διορθώσει και το Πάτερ ημών, όπως μας το παρέδωσε ο Ιησούς Χριστός!Αλλά κάτι άρχισε να κινείται: τα ερωτηματικά για το πρόσωπό του αυξάνονται, τα δημοσιεύματα ότι ο Πάπας Μπεργκόλιο μισεί την Ευρώπη πολλαπλασιάζονται και πιστά τέκνα της καθολικής Εκκλησίας τον εγκαλούν ανοιχτά ως ΑΙΡΕΤΙΚΟ... Ε.Δ.Ν.]
Είκοσι Καθολικοί επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και θεολόγοι, με ανοικτή επιστολή ζητούν από τους καθολικούς επισκόπους να εγκαλέσουν τον Πάπα Φραγκίσκο ως αιρετικό.
Αυτή η ανοικτή Επιστολή προς τους επισκόπους είναι η τρίτη μιας σειράς που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016. Τότε, μια ad hoc ομάδα 45 κληρικών και Καθολικών επιστημόνων έγραψε μια επιστολή προς όλους τους καρδινάλιους και στους  επικεφαλής των ελληνόρυθμων ουνιτών επισημαίνοντας αιρετικές αποκλίσεις και άλλα σοβαρά λάθη που φαίνεται να περιλαμβάνονται στην Παπική Εγκύκλιο   Amorislaetitia. Το επόμενο έτος, 250 άτομα με επιστολή τους στον Πάπα ζήτησαν να εγκαταλείψει τη λανθασμένη γραμμή. Η δεύτερη αυτή επιστολή δημοσιοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και υπογράφηκε από περίπου 14.000 άτομα.

Ο Πάπας είναι και αρχηγός κράτους και οι πολιτικές του χειρονομίες είναι σύνηθες φαινόμενο.
Η παρούσα Ανοιχτή Επιστολή προχωρεί περισσότερο δηλώνοντας ότι είναι ένοχος για το αδίκημα της αίρεσης, ότι δηλαδή με λόγια και πράξεις ο Πάπας Φραγκίσκος απορρίπτει συνολικά την Καθολική διδασκαλία για το γάμο και τη σεξουαλική δραστηριότητα, τον ηθικό νόμο για τη Θεία χάρι και τη συγχώρεση των αμαρτιών. «Σας στέλνουμε, γράφουν,  αυτή την επιστολή για δύο λόγους: πρώτον, για να κατηγορήσουμε τον Πάπα Φραγκίσκο για αίρεση, όπως αυτή ορίζεται στο κανονικό δίκαιο και, δεύτερον, να σας ζητήσουμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να απαντήσετε στη σοβαρή κατάσταση ενός αιρετικού πάπα».
Και συνεχίζει η επιστολή:
«Επαινώντας κληρικούς και λαϊκούς που έχουν αυτές τις αιρετικές θέσεις, ή διορίζοντάς  τους σε θέσεις επιρροής, ή προστατεύοντας κληρικούς τιμωρημένους ή υποβιβασμένους για σοβαρές εγκληματικές και ανήθικες πράξεις, τους βοηθά να διαδώσουν τις αιρετικές πεποιθήσεις τους. Επιλέγοντας αιρετικούς ιεράρχες στις πιο σημαντικές θέσεις της Ρωμαϊκής Κουρίας, εκδηλώνει την πρόθεσή του να επιβάλει αυτές τις αιρέσεις σε ολόκληρη την Εκκλησία. Προστατεύοντας κληρικούς ένοχους για ανήθικες και εγκληματικές σεξουαλικές πράξεις, ακόμα και όταν η προστασία αυτή προκαλεί σοβαρά σκάνδαλα στην Εκκλησία και απειλεί να οδηγήσει σε καταστροφικές ενέργειες από τις πολιτικές αρχές, εκφράζει έλλειψη πίστης στην Καθολική διδασκαλία περί σεξουαλικής ηθικής, δείχνοντας ότι η στήριξη αιρετικών και εγκληματικών ιερωμένων  είναι πιο σημαντική γι 'αυτόν από το καλό της Εκκλησίας. Επαινώντας δημόσια πρόσωπα  που έχουν αφιερώσει τη σταδιοδρομία τους αντιτασσόμενοι στη διδασκαλία της Εκκλησίας και της Καθολικής πίστης, στην προώθηση και τη διάπραξη εγκλημάτων που καταδικάζονται από τη θεία Αποκάλυψη και το φυσικό νόμο, στέλνει το μήνυμα ότι οι πεποιθήσεις και οι ενέργειες αυτών των ανθρώπων είναι νόμιμες και αξιέπαινες.»
Αναφορικά με την παπική εγκύκλιο επισημαίνουν ότι υποστηρίζει ότι ο πιστός που υπακούει σε μια θεία απαγόρευση μπορεί να αμαρτάνει ενώπιον του Θεού και ότι παραβαίνοντας μπορεί να μην αμαρτάνει. Είναι λάθος ότι μόνο οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των συζύγων είναι φυσιολογικές και ηθικά θεμιτές και ότι η συνείδηση κρίνει αν είναι θέλημα Θεού η συνεύρεση μεταξύ δύο προσώπων που έχουν συνάψει πολιτικό γάμο μεταξύ τους αν και ήταν παντρεμένοι με θρησκευτικό γάμο με άλλο πρόσωπο.
Αποδείξεις
Στη συνέχεια παραθέτουν ένα προς ένα τα περιστατικά που θεμελιώνουν την κατηγορία τους:
1)      Διατήρησε ως Πρόεδρο της Υπηρεσίας Κληρονομιάς της Αγίας Έδρας, έως ότου φθάσει την ηλικία συνταξιοδότησης το 2017, τον καρδινάλιο ΝτομένικοΚαλκάνιο, αν και ήταν γνωστό ότι είχε προστατέψει έναν ιερέα, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά έναν ανήλικο.
2)      Ο Καρδινάλιος ΦραντσέσκοΚοκοπαλμέριο δήλωσε δημοσίως το 2014 ότι οι καθολικοί ηγέτες πρέπει να τονίσουν τα θετικά στοιχεία των ομοφυλοφιλικών σχέσεων και ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ήταν λάθος να αρνηθεί κανείς τη θεία κοινωνία σε άτομα με εξωσυζυγικές σχέσεις ή να τους ζητήσει να διαλύσουν τη σχέση τους. Ο Πάπας Φραγκίσκος τον διόρισε σε διάφορες σημαντικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης ομάδας εργασίας για την επιτάχυνση της διαδικασίας αξιολόγησης της ακυρότητας του γάμου και στην αναθεώρηση της Συνέλευσης για το δόγμα της πίστης, η οποία αξιολογεί τις εκκλήσεις των κληρικών που έχουν κριθεί ένοχοι σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
3)      Στη Σύνοδο για ην οικογένεια 2015, ο Καρδινάλιος Μπλαντ Κούπιτς υποστήριξε ότι οι άνθρωποι με εξωσυζυγικές σχέσεις και οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούσαν να λάβουν την θεία Ευχαριστία υπό ορισμένες συνθήκες. Ο Πάπας Φραγκίσκος τον όρισε αρχιεπίσκοπο του Σικάγου το 2014, καρδινάλιο το 2016 και μέλος της Συνέλευσης των Επισκόπων και της Συνέλευσης για την Καθολική Εκπαίδευση.

Πάπας Γρηγόριος ο 7ος (1015-1085). Είκοσι χρόνια μετά το Σχίσμα των Εκκλησιών, το 1074, εισήγαγε την υποχρεωτική αγαμία του κατώτερου κλήρου.Οι αντίπαλοί του τον κατηγόρησαν τότε για τρελό και οι υποστηρικτές του για ένα ασύνετο μέτρο που μόνο προβλήματα θα δημιουργούσε, όπερ και εγένετο. Πιθανολογείται ότι το μέτρο θεσπίστηκε για να υποτάξει στην κυριαρχία του και να εκλατινίσει τους  ορθόδοξους Ελληνες της Νότιας Ιταλίας η οποία μόλις είχε καταληφθεί από τους Νορμανδούς -, καθώς με τη θέσπιση του μέτρου οι ορθόδοξοι ιερείς – στη συντριπτική τους πλειονότητα έγγαμοι - απομακρύνθηκαν πάραυτα από τους ιερούς ναούς και αντικαταστάθηκαν από Λατίνους.. 
4)      Το 1997 και το 1998, ο Καρδινάλιος ΓκόντριφντΝτάνιελςαρνήθηκε να τροποποιήσει ή να αποσύρει το βιβλίο Κατήχησης για παιδιά, το οποίο, κατά τους γονείς, όχι μόνο προπαγάνδιζε τον αυνανισμό και τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, αλλά νομιμοποιούσε και τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Ο καρδινάλιος, επιπλέον, προστάτεψε έναν παιδεραστή επίσκοπο, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικο συγγενή του. Οταν το θύμα, ενήλικας πλέον, του ζήτησε να λάβει μέτρα κατά του επισκόπου, συνέστησε στο θύμα να σιωπήσει και να παραδεχτεί την ενοχή του. Όλες αυτές οι πράξεις ήταν γνωστές από το 2010. Ο Καρδινάλιος Ντάνιελς βρισκόταν μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο στο μπαλκόνι του Αγίου Πέτρου, όταν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την εκλογή του. Ο Πάπας Φραγκίσκος τονείχε διορίσει ειδικό αντιπρόσωπο στη Σύνοδο για την οικογένεια, το 2015. Κατά το θάνατό του το 2019, ο Πάπας τον επαίνεσε ως «ζηλωτή πάστορα» που «υπηρέτησε την Εκκλησία με αφοσίωση.»
5)      Ο Καρδινάλιος Τζων Ντιούι υπεστήριξε να δίνεται Θεία Κοινωνία στους μοιχούς στη Σύνοδο της Ευχαριστίας το 2005. Ο Πάπας τον διόρισε καρδινάλιο το 2015 και ειδικό εκπρόσωπο στη Συνδιάσκεψη για τη Οικογένεια του 2015.
6)      Ο Καρδινάλιος Κέβιν Φάρελπρότεινε να δίνεται Θεία Κοινωνία σε διαζευγμένους που ξαναπαντρεύονται. Ο Πάπας τον διόρισε επικεφαλής του καινούριου Δικαστηρίου για τον λαϊκούς, την οικογένεια και τη ζωή, και τον προήγαγε σε  καρδινάλιο.
7)      Ο Καρδινάλιος ΟσβαλντΓκράτσιας εξέφρασε δημόσια τη γνώμη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι ένας προσανατολισμός από το Θεό. Ο Πάπας τον όρισε έναν από τους διοργανωτές της συνόδου κορυφής του Βατικανού για τη σεξουαλική κακοποίηση, τον Φεβρουάριο του 2019.8) Ο Πάπας επέλεξε τον Ζοζέφ ντε Κεσέλαρχιεπίσκοπο Mαλίν-Βρυξελών τον Νοέμβριο του 2015 και καρδινάλιο τον Νοέμβριο του 2016, αν και αυτός διόρισε ως ιερέα έναν καταδικασμένο για σεξουαλική κακοποίηση (2014) και κάλυψε άλλον ιερέα του οποίου τα κακουργήματα ήταν γνωστά..
8)      Ο Καρδινάλιος ΡοντρίγκεζΜαραντιάγκαόχι μόνο αρνήθηκε να διερευνήσει τις καταγγελίες 48, από 180,ιεροσπουδαστών στην Ονδούρα σε βάρος ενός βοηθού επισκόπου για κακοποίηση, αλλά κατηγόρησε και τους ενάγοντες. Ο Πάπας  τον όρισε μέλος και συντονιστή του Συμβουλίου των Εννέα Καρδιναλίων που δημιούργησε το 2013 για να τον συμβουλεύει στη διακυβέρνηση της καθολικής Εκκλησίας. Ο ίδιος σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Ντάλας το 2013 δήλωσε ότι η Σύνοδος Βατικανό 2 «σήμανε το τέλος της αντιπαράθεσης με τη νεωτερικότητα, την οποία είχε καταδικάσει η Σύνοδος Βατικανό 1».
9)      Ο πρώην καρδινάλιος MακΚάρικεξανάγκασε δύο ιεροσπουδαστές να έχουν ομοφυλοφιλική σχέση μαζί του και μάλιστα η Αρχιεπισκοπή του Nιουγουώρκ κατέβαλε οικονομική αποζημίωση στους δύο ιερείς. Ο Πάπας αν και ενημερώθηκε προσωπικά για αυτή τη συμπεριφορά του ΜακΚάρικ τον ανέσυρε από τη συνταξιοδότησή του και εκπροσώπησε την Αγία Έδρα στο Ισραήλ, την Αρμενία, την Κίνα, το Ιράν και την Κούβα. Συνόδευσε τον Πάπα στα ταξίδια του στο Ισραήλ και την Κούβα. Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλος Μαρία Βιγκάνο υποστήριξε τον Αύγουστο του 2018 ότι ο Πάπας Φραγκίσκος ήξερε από το 2013 ότι ο MακΚάρικ ήταν υπότροπος, ο πάπας αρνήθηκε οποιαδήποτε σχόλιο. Τον Φεβρουάριο του 2019, ο πρώην καρδινάλιος απεσύρθη και πάλι. Παρά ταύτα, το θέμα της ομοφυλοφιλικής κακοποίησης ενηλίκων, και ιδίως ιεροσπουδαστών, αποκλείστηκε από τη συζήτηση κατά τη σύνοδο κορυφής για τη σεξουαλική κακοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη τον ίδιο μήνα.
10)  Ο καρδινάλιος Γουέρλ κάλυψε έναν ιερέα που είχε διαπράξει πολυάριθμα εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο Γουέρλ παραιτήθηκε από αρχιεπίσκοπος της Ουάσινγκτον,όταν οι ενέργειές του σε πολλαπλές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης επικρίθηκαν από τις δικαστικές αρχές της Πενσυλβανίας. Όταν  παραιτήθηκες, ο Πάπας επαίνεσε την ευγένειά του, τον κράτησε επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής της Ουάσιγκτον ως αποστολικό διαχειριστή και μέλος της Συνέλευσης των επισκόπων*.
11)  Στις 16 Ιουνίου 2016, σε ένα πανεπιστημιακό συνέδριο για τη μητρόπολη της Ρώμης, ο Πάπας δήλωσε ότι πολλά ζευγάρια "σε συμβίωση" έχουν τη χάρη του γάμου.
12)  Το 2016, ο Πάπας Φραγκίσκος κατήργησε τα 132 μέλη της Ποντιφικικής Ακαδημίας για τη Ζωή και τον υποχρεωτικό όρκο που έδιναν τα μέλη της σεβασμού της Καθολικής διδασκαλίας για την ανθρώπινη ζωή, της μη διεξαγωγής ερευνών που καταστρέφουν το έμβρυο, την εκούσια ευθανασία ή την έκτρωση . Μεταξύ των 45 νέων μελών της Ακαδημίας που έχει διορίσει είναι αρκετές προσωπικότητες που απορρίπτουν την καθολική ηθική εκπαίδευση σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, την ευθανασία, την άμβλωση και την αντισύλληψη.
13)  Κατηγορούν επίσης τον Πάπα Φραγκίσκο ότι  δεν στήριξε ούτε με λόγια τις λαϊκές κινητοποιήσεις καθολικών κατά των αμβλώσεων και της ομοφυλοφιλίας (Γαλλία, Ιρλανδία, κ.α.)
14)  Κατά τη θεία λειτουργία κατά την έναρξη της Συνόδου της Νεολαίας το 2018 ο Πάπας έφερε μια καρφίτσαόμοια με τη μαγική ράβδο που χρησιμοποιείται στις σατανικές τελετέςκαι ένα Σταυρό σε σχήμα ουράνιου τόξου, το σήμα του ομοφυλοφιλικού κινήματος.
Θρησκευτικός πλουραλισμός

Ο θρησκευτικός πλουραλισμός είναι θέλημα του Θεού, υποστηρίζει ο Πάπας Φραγκίσκος, διαψεύδοντας άλλη μια φορά το Χριστό που είπε: «Εγώ είμαι η Ζωή…εγώ είμαι το Φως»
15)  Στις 4 Φεβρουαρίου 2019, ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Αχμάντ Αλ-Ταγιέμπ, ο μεγάλος ιμάμης του Τζαμί Αλ-Αζχάρ, υπέγραψαν δημόσια και δημοσίευσαν μια δήλωση με τίτλο "Έγγραφο για την Ανθρωπιστική Αδελφότητα". Επιβεβαιώνουν τα εξής:
"Η ελευθερία είναι δικαίωμα όλων: ο καθένας απολαμβάνει την ελευθερία της πίστης, της σκέψης, της έκφρασης και της δράσης. Ο θρησκευτικός πλουραλισμός και η ποικιλομορφία της θρησκείας, του χρώματος, του φύλου, της φυλής και της γλώσσας είναι σοφή θεία θέληση, με την οποία ο Θεός δημιούργησε τα ανθρώπινα όντα..."
16)  Ο Πάπας Φραγκίσκος συνήψε συμφωνία με την Κίνα που επιτρέπει στην κινεζική κυβέρνηση να επιλέγει αυτή τους καθολικούς επισκόπους**. Ετσι, διέταξε αρκετούς πιστούς καθολικούς επισκόπους να παραχωρήσουν την επισκοπή τους σε κρατικούς επισκόπους. Η Κίνα είναι ένα αθεϊστικό κράτος που διώκει τους χριστιανούς και εφαρμόζει μια ανήθικη δημογραφική πολιτική που περιλαμβάνει την προώθηση της αντισύλληψης και την εξαναγκασμένη άμβλωση μεγάλης κλίμακας. Ο έλεγχος της Εκκλησίας από την κινεζική κυβέρνηση θα διασφαλίσει ότι η Εκκλησία στην Κίνα δεν μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε αντίσταση στην πολιτική αυτή.
17)  EμμαΜπονίνο, η σημαντικότερη πολιτική ακτιβίστρια υπέρ της έκτρωσης και υπέρ της ευθανασίας στην Ιταλία, η οποία καυχάται για τις πολλές εκτρώσεις της. Το 2015, ο Πάπας Φραγκίσκος την δέχτηκε στο Βατικανό και το 2016 την χαρακτήρισε η "μεγάλη λησμονημένη" της Ιταλίας.
18)  Στις 9 Ιουνίου 2014, ο Πάπας Φραγκίσκος δέχτηκε στο Βατικανό τους ηγέτες της φιλο-ομοφυλοφιλικής αγωνιστικής οργάνωσης TupacAmaru της Αργεντινής και ευλόγησε τα φύλλα κόκας που είχαν μαζί τους για να τα χρησιμοποιήσουν στα παγανιστικά θρησκευτικά τους τελετουργικά. Για τους TupacAmaru το φυτό κόκας θεωρείται ιερό.
Στην επιστολή κατηγορείται επίσης ο Πάπας Φραγκίσκος και για τα  ανοίγματά του προς του Διαμαρτυρόμενους σε βάρος των δογμάτων της καθολικής Εκκλησίας. Εντύπωση προκαλεί ότι στην επιστολή αυτή δεν υπάρχει καμία αναφορά στο διάλογο με την ορθόδοξη Εκκλησία και η θεμελίωση των κατηγοριών κατά του Πάπα γίνεται με παραπομπές, εκτός από την Αγία Γραφή, αποκλειστικά στη Σύνοδο του Τριδέντου και σε καμία άλλη, π.χ. τις προ του σχίσματος Οικουμενικές Συνόδους!...
*Υποχρεωθήκαμε να παραθέσουμε ορισμένα περιστατικά σεξουαλικής εκτροπής, από τα αναφερόμενα στην επιστολή – και περιοριστήκαμε μόνο σε καρδιναλίους αν και υπάρχουν άλλα έξι επισκόπων και τεσσάρων ιερέων– για να πείσουμε τον αναγνώστη ότι ο τίτλος μας δεν είναι προς εντυπωσιασμό και σε βάρος της αλήθειας. Στις 9 Μαϊουτο Βατικανό δημοσίευσε ένα νομοθετικό διάταγμα, με τίτλο "Εσείς είστε το φως του κόσμου", για την αντιμετώπιση αυτών των ηθικών εκτροπών στις τάξεις των κληρικών. Σε αυτό το κείμενο ο Πάπας Φραγκίσκος θυμίζει ότι "τα εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης προσβάλλουν τον Κύριο μας…, προκαλώντας σωματική, ψυχολογική και πνευματική βλάβη στα θύματα, και βλάπτουν την κοινότητα των πιστών» κλπ. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι τα σεξουαλικά εγκλήματα δεν θεραπεύονται με ευχολόγια και διοικητικά μέτρα. Η αιτία τους βρίσκεται εκεί που αρνείται να τη δει ο Πάπας Μπεργκόλιο και ο κάθε Πάπας: στην πνευματικότητα της Εκκλησίας, απόρροια των δογμάτων της.
**Ανάλογη περίπτωση αντιμετώπισε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία με την ίδρυση της Ζωντανής Εκκλησίας από τους κομμουνιστές, μετά το 1917. Η αντίσταση των ορθόδοξων κληρικών, οι οποίοι υπεράσπισαν με το αίμα τους την πίστη, ματαίωσαν τα σχέδια των αθέων.
foto VINCENZO PINTO / AFP / Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com