13 Απρ 2019

Άθλια παιχνίδια των Γερμανών περί μειονότητας

Ρεπορτάζ της Deutsche Welle για δίκη ενός φιλοσκοπιανού δήθεν πολιτιστικού συλλόγου που διεκδικεί στις Σέρρες «ντόπιους» χορούς και γλώσσα

Συνεχίζουν το βρόμικο παιχνίδι τους σε βάρος της Ελλάδας οι Γερμανοί. Δεν τους έφτασε η Συμφωνία των Πρεσπών που υπαγόρευσαν στην κυβέρνηση Τσίπρα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, τώρα ανακαλύπτουν και «σλαβομακεδονική μειονότητα» στη βόρεια Ελλάδα. 
Συγκεκριμένα, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε το BBC με το προκλητικό και προπαγανδιστικό δημοσίευμά του (μετά την ελληνική αντίδραση αναγκάστηκε να ζητήσει μισή συγγνώμη), η Deutsche Welle έδειξε ενδιαφέρον για μια δίκη στο Πρωτοδικείο Σερρών, που αφορά το ζήτημα ενός φιλοσκοπιανού δήθεν πολιτιστικού συλλόγου με αφορμή τη διεκδίκηση «ντόπιων» χορών και γλώσσας.
Στο δημοσίευμα με τίτλο «Κόντρα για τη μακεδονική μειονότητα» στη γερμανική υπηρεσία της Deutsche Welle και «Μια δίκη στις Σέρρες για τη λέξη “ντόπια”» στην ελληνική, ο συντάκτης Φλόριαν Σμιτς αναφέρεται διεξοδικά στην περίπτωση του φιλοσκοπιανού συλλόγου «Κύριλλος & Μεθόδιος», που ισχυρίζεται πως στις Σέρρες μιλούν «ντόπια» γλώσσα και τιμούν τους «ντόπιους» ήρωες, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για «μακεδονικά»-σλαβικά.
Η Deutsche Welle φιλοξενεί δηλώσεις φιλοσκοπιανών, όπως ο Νίκος Σακελλάριος, που δηλώνει ότι «πρόκειται για ένα δυσάρεστο κεφάλαιο στην ελληνική Ιστορία, με το οποίο δεν έχουμε ασχοληθεί σε βάθος» και ονειρεύεται «πιέσεις προς τους Σλαβομακεδόνες στην Ελλάδα ήδη από τη δεκαετία του 1950», καθώς επίσης και της Ευαγγελίας Αψή, στελέχους του κόμματος Ουράνιο Τόξο, που αναφέρεται σε πολίτες με «σλαβομακεδονικές ρίζες» ισχυριζόμενη ότι «όταν συζητάμε το θέμα, γίνεται λόγος για 6.000 ψηφοφόρους, αλλά υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στη βόρεια Ελλάδα που προσπαθούν να διατηρήσουν τα ήθη και τα έθιμα».
Το ρεπορτάζ της Deutsche Welle είναι προβοκατόρικο και πολύ πιο προκλητικό από αυτό του BBC, καθώς έχει προηγηθεί απάντηση της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο στο βρετανικό δίκτυο, ενώ το γερμανικό ρεπορτάζ βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δηλώσεις φιλοσκοπιανών που στόχο έχουν να εγείρουν ανύπαρκτες αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας έτσι πως το Βερολίνο υπονομεύει συστηματικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
dimokratianews,13.04.2019
Η κατασκευή μειονότητας
dimokratianews,13.04.2019
Ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας έρχεται με βήμα ταχύ. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, συνάπτοντας την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με τους Σκοπιανούς, διευκόλυνε και επιτάχυνε όλους τους σχεδιασμούς εναντίον της πατρίδας. Η κατασκευή της «μακεδονικής» μειονότητας θα είναι ένα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν για τη διάλυση της Ελλάδας οι ξένες δυνάμεις και οι εδώ συνεργάτες τους.
Την αρχή έκανε ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ, ο «ειρηνιστής» φίλος του Αλέξη Τσίπρα και πρωθυπουργός των Σκοπίων. Η «δημοκρατία» έγραφε στις 6 Δεκεμβρίου 2018 σε άρθρο της: «Οσο και να προσπάθησε η κυβέρνηση να υποβαθμίσει τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι “τα μάζεψε” μετά την παρέμβασή της, η αλήθεια είναι δυστυχώς χειρότερη από ό,τι είχε αρχικά φανεί... 
Κι αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό από το βίντεο της τοποθέτησης του πρωθυπουργού της FYROM, ο κ. Ζάεφ ανακάλυψε και “μακεδονική” μειονότητα στην Ελλάδα, για την οποία τα Σκόπια δεν έχουν κάνει τίποτα τα τελευταία 27 χρόνια, λέγοντας ότι εμποδίζεται από την Ελλάδα να μάθει τη γλώσσα της!»
Τη σκυτάλη από τον Ζάεφ πήρε το βρετανικό κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC. Σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική έκδοσή του αναφέρεται ότι υπάρχει στην Ελλάδα «μακεδονική» μειονότητα, η οποία μέχρι να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών καταπιεζόταν από το ελληνικό κράτος.
Τώρα τη συνέχιση της ύφανσης του προπαγανδιστικού ιστού ανέλαβε άλλο κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο: το γερμανικό Deutsche Welle. Κι αυτό αναφέρεται στην ανύπαρκτη μειονότητα, την οποία επιθυμούν να γίνει επικοινωνιακά υπαρκτή και οι Γερμανοί. 
Μόνο οι Ελληνες βρίσκονται στο πλευρό της ιστορικής αλήθειας. Ο λαός μας, σε πείσμα της κυβέρνησης, των Αμερικανών, των Βρετανών, των Γερμανών, των Τούρκων, των Σκοπιανών και των οργάνων σκοτεινών δισεκατομμυριούχων, όπως ο Τζορτζ Σόρος, δεν αναγνωρίζει ούτε το δικαίωμα αυτής της εθνοτικής κουρελούς να χρησιμοποιεί τη λέξη Μακεδονία ούτε έχει διαπιστώσει να ζει στην επικράτεια της πατρίδας μας τέτοια μειονότητα.
………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com