18 Μαρ 2019

Ελλάς : Μνησιπήμων Πόνος και καθημαγμένη προοπτική

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα ορθοδοξια
Ελλάς : Μνησιπήμων Πόνος και καθημαγμένη προοπτική
«Το Βασίλειο της Ελλάδος δεν είναι η Ελλάς. Αποτελεί έν μέρος μόνον, το πλέον μικρόν και το πλέον πτωχό της Ελλάδος… Υπάρχουν δύο μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού. Αι Αθήναι είναι η πρωτεύουσα του Βασιλείου. Η Κωνσταντινούπολις είναι η μεγάλη πρωτεύουσα, η Πόλις, το όνειρο και η ελπίς όλων των Ελλήνων».(1) (Ιωάννης Κωλέττης Α’ Εθνοσυνελέυση, εν έτει 1844)

Είναι πρόδηλον ότι η σημερινή ηττοπαθής και ξενόδουλος Ελλάς, απέχει παρασάγγας από την εμβέλεια της προσωπικότητας αλλά πρωτίστως εκ της αμέτρου αγάπης των ανδρών αυτών για την πρόοδο και την εξέλιξη της Πατρίδος μας.
Οι κλειδούχοι της σημερινής «Κερκόπορτας», καθίστανται οι ελληνόφωνοι γραικύλοι και οι μισέλληνες συνωμότες οι οποίες, όντες έξωθεν εντολοδόχοι, διακυβερνούν την Πατρίδα μας όχι ως ένδοξο έθνος αντάξιο της ιστορίας και των ηρώων της, αλλά ως μία παρηκμασμένη αποικία χρέους, ένα οικονομικά χρεοκοπημένα κρατίδιο, πλήρως απονεκρωμένο και ιστορικά ακρωτηριασμένο από την διαχρονική ζώσα Ελληνορθόδοξη παράδοσή του.
Το ιδεολόγημα του εθνομηδενισμού συνιστά κεντρικό άξονα της εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της χώρας μας, κυρίως από  την μεταπολίτευση και εντεύθεν, απουσιάζοντος πλήρως εθνικού οράματος, εθνικών προτύπων, ιδεωδών και αξιών.
Η οντολογική, αυθύπαρκτη και διαχρονική έννοια του έθνους κατασυκοφαντήθηκε, λοιδορήθηκε, αποσαρθρώθηκε εννοιολογικά, ίνα εξομοιωθεί λίαν σκοπίμως, με τον Ναζισμό του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Τούτο ακριβώς συνέβη και εξακολουθεί εισέτι και σήμερον, ως κυρίαρχη αντίληψη, η οποία καλλιεργείται δια των σχολείων καίτοι τούτο αντιβαίνει στο άρθρο 16 του Συντάγματος περί Εθνικής Παιδείας.
Η λεηλασία των εννοιών του έθνους και της Πατρίδας, αν και είναι συνυφασμένες με την Συνταγματική μας παράδοση (άρθρο 120 παρ. 4 η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος η οποία συνιστά την επιτομή του Συνταγματικού Πατριωτισμού) λεηλατείται ούτως ώστε ο έλληνας να καταστεί παντελώς αποπροσανατολισμένος άνευ εθνικής πυξίδας συλλογικού οράματος στοχοθεσίας.
Ούτως η έννοια του πολίτη καταλύθηκε, αντικαταστάθηκε εξολοκλήρου από την έννοια του καταναλωτή, ενός ατομοκεντρικού ιδιώτη ο οποίος αδιαφορεί να αποκτήσει κοινωνική και εθνική συνείδηση.
Άρα η σημερινή κοινωνία μας απαρτίζεται από άτομα τα οποία δεν νιώθουν αλλά ούτε βούλονται να συνέχονται με τους υπολοίπους στα πλαίσια μίας οργανωμένης συντεταγμένης πολιτείας.
Οι θεσμοί διαβρώθηκαν από την στυγνή κομματοκρατία με αποτέλεσμα το Ελλαδικό Κράτος εν ονόματι της «Σταυροφορίας» της επαράτου και ψευδεπίγραφης αριστεράς, να απεμπολήσει κάθε ηθικό του έρεισμα, να αλωθεί εθνικά και συνειδησιακά, ενστερνιζόμενο (το κράτος) ασυνειδήτως το δηλητηριώδες ιδεολόγημα της εθνικής ήττας, της μεμψιμοιρίας, απεμπολώντας εν τέλει τα δομικά στοιχεία της εθνικής ταυτότητας και ιδιοσυστασίας του.
Εν συνεχεία, το Ελλαδικό Κράτος, ωθήθηκε να  εμπεδώσει προοδευτικά ένα αίσθημα καχεξίας, σύμπλεγμα κατωτερότητας, υιοθετώντας ανυπόστατα δήθεν μαρξιστικά επιχειρήματα περί της δομής της κοινωνίας, ακυρώνοντας συλλήβδην την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού αλλά και την άρρηκτη σχέση του με την Ορθόδοξη παράδοση, καίτοι το προοίμιο είναι σαφές εις την προμετωπίδα του Συντάγματός μας περί του θεμελίου του έθνους σχετικώς με την Ορθόδοξη Παράδοση μας.
Άρα, η ταύτιση του έθνους με την Ναζισμό και της Ορθοδόξου Παραδόσεώς μας συλλήβδην  άκρατα και αναφανδόν με τον σκοταδισμό, αποδυνάμωσε την εθνική συνείδηση, ενσπείροντας διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων και αποκρυσταλλώνοντας βαθμηδόν μία αντιεθνική κουλτούρα και συνείδηση.
Οι μηχανισμοί της οργανωμένης προπαγάνδας, δια της παραποιήσεως της ιστορίας, της παραχαράξεως του ελληνικού πολιτισμού, των εκκλησιαστικών βιβλίων, εμφιλοχώρησαν εντός του οργανωμένου κράτους, καταλαμβάνοντας καίρια και νευραλγικά σημεία  μέχρι και σήμερον, χαράσσοντας την αντιεθνική στρατηγική ως πρόταγμα στα θεμέλια της Πατρίδας μας.
Αυτό συνέβη στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και η διάβρωση πλέον συνεχίζεται ιδίως σήμερα στα τελευταία προπύργια όπως είναι το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Εθνικής Αμύνης.
Ο εθνομηδενισμός λοιπόν εδώ και πολλά χρόνια με απτές σήμερα συνέπειες έχει διαποτίσει εκ βαθέων τον σύγχρονο Έλληνα ο οποίος καθίσταται πολιτισμικά μετέωρος, άνευ ταυτότητας, άνευ εθνικής συνειδήσεως και  πνευματικών εφοδίων, και εν τέλει άνευ ουδενός γόνιμου κινήτρου να διεκδικήσει, να νοηματοδοτήσει την καθημερινότητά από ένα συλλογικό όραμα για την περαιτέρω πρόοδο και εξέλιξη του.
Τα απονεκρωμένα αντανακλαστικά του σημερινού νεοέλληνα, είναι ότι έχει πειστεί ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί με την πολιτική με αποτέλεσμα να σφετερίζονται οι πολιτικοί τυχοδιώκτες και να αναδεικνύονται στην εξουσία δια της πλασματικής πλειοψηφίας επί της συντριπτικής μειοψηφίας, με συνέπεια να διοικούν την Ελλάδα άνθρωποι οι οποίοι δεν αντανακλούν κατ’ ουσίαν την πραγματική βούληση του Ελληνικού λαού.
Η επικρατούσα αυτή σύγχυση γίνεται σήμερα αντιληπτή, από την ολιγωρία και την παντελή αδράνεια των Ελλήνων, εκ της επιδοτούμενης εισβολής την οποία δέχεται από αναρίθμητους ετερόκλητες εθνικότητες, οι οποίες με το ουδέτερο πρόσχημα του ανθρωπισμού ή δήθεν του πρόσφυγα, καταλαμβάνουν όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας αυτοτελείς θύλακες, ικανούς, στο εγγύς μέλλον να διεκδικήσουν, αλυτρωτικές βλέψεις, εν ονόματι της δήθεν ισοτιμίας, ανεξιθρησκίας.
Οι άνθρωποι αυτοί,  συνεπικουρούμενοι από της άδηλης προελεύσεως αλλά και αδιαφανούς χρηματοδοτήσεως των νεοπαγών μορφωμάτων των Μ.Κ.Ο, εγκαθίστανται ανά την Ελλάδα, φέροντας όλες τις παραδόσεις και τις Αξίες τους, στην πλειονότητα του Ισλάμ, αφενός μη όντες διατεθειμένοι να ενταχθούν στην Ελλαδική πραγματικότητα και αφετέρου όντες εχθρικώς διακείμενοι προς τον έθνος κράτος το οποίο τους φιλοξενεί.
Σε μία χρεοκοπημένη Ελλάδα, την οποία μαστίζει η φτώχεια, πλήττει η ανεργία, επιπροστίθεται ο όγκος των Μεταναστών οι οποίοι λαμβάνουν ως επίδομα σε μηνιαία βάση όσο είναι ο μισθός στην Ελλάδα στα πλαίσια μίας εργασίας, εν συνεχεία τους παρέχονται πολυτελείς κατοικίες με όλες τις ανέσεις την ίδια στιγμή την οποία ο έλληνας διώκεται απηνώς εκ του ανάλγητου κράτους λόγω χρεών στην Δ.Ο.Υ , στα Ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και από τις συστημικές  Τράπεζες οι οποίες με την άμεση συνέργεια του Κράτους προβαίνουν στον μαζικό εκπλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων Πολιτών.
Ως εκ τούτου λοιπόν το ίδιο το κράτος δια των μέτρων, εξαιτίας και συνεπεία των μνημονιακών συμβάσεων, αλλά και ένεκεν της κεντρικής πολιτικής αφελληνισμού, δημιουργεί μία Ελλάδα, πλήρως αποικία των ξένων δυνάμεων, εκχωρώντας κατ’ ουσίαν την εθνικής μας ανεξαρτησία σε τρίτους, ήδη αρχής γενομένης με τις ρήτρες των μνημονίων, σχετικώς με τον τρόπο διακυβέρνησης αλλά και την επιμελώς μεθοδευμένη πολιτισμική μας αλλοίωση.
Νοείται δηλαδή ότι τεκταίνεται ολοκληρωμένο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων καθώς και συρρίκνωσης της εθνικής ανεξαρτησίας της άνευ πολέμου, δια ειρηνικών μέσων, αφενός εκ των αντιεθνικών νόμων, εκ των ιδιαζόντως επαχθών οικονομικών μέτρων εις βάρος των Ελλήνων τελούντων σε άρρηκτο σύνδεσμο με την επιβολή σωρείας μετακίνησης πληθυσμών οι οποίοι υποστηρίζονται σθεναρώς έξωθεν προκειμένου να αναπτυχθούν με τα ιδικά τους θρησκευτικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά εις βάρος των Ελλήνων.
Η πόλις λοιπόν εάλω δια της κερκόπορτας, ήδη όποιος αντιδράσει στιγματίζεται και υφίσταται δολιοφθορές εκ των διατεταγμένων μισθοφόρων του συστήματος, συκοφαντείται ως ρατσιστής, φασίστας, με την αμέριστη συνδρομή των εξωνημένων, λόγω διαπλοκής, με τα πιστωτικά ιδρύματα, Μ.Μ.Ε, τα οποία ποδηγετούν την καθημαγμένη και αφιονισμένη κοινή καθεύδουσα τον νήδυμον ύπνο κοινή γνώμη.
Η καταβαράθρωση του «Σταυρού» στην Μυτιλήνη, υπό των μεταναστών, δια του επιχειρήματος ότι ενοχλεί τους αλλόθρησκους, συνιστά μία έμπρακτη έκφανση όσων αναφέρω, σχετικώς με τις «αγαθές» προθέσεις των μεταναστών και δη περί των ειρηνικών διαθέσεών των, να αναζητήσουν στην Ελλάδα μία καλύτερη ζωή και ακόμη έπονται πολλά.
Το μεταναστευτικό συνιστά μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του έθνους μας, διότι έχουμε πόλεμο με μία φενάκη ειρήνης, διότι όσο εμείς είμεθα αδρανείς, θα καταληφθούμε νομοτελειακά αμελλητί και η Ελλάδα θα συρρικνωθεί νομοτελειακά.
Η λύσις η άμεση αφύπνιση, εγερτήριο σάλπισμα εις τις ψυχές μας, δια να συγκροτήσουμε μία νέα Φιλική εταιρία, να ιδρύσουμε ένα νέο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα το οποίο θα εμφορείται από τα Ιερά και Όσια Ιδεώδη του Γένους μας κατά της « νέας γενιάς κατακτητών» και θα αποβλέπει στην προάσπιση των παραδόσεων μας και την περιφρούρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Η Ελλάς θα υψώσει το ανάστημά της δια του πνεύματος αλλά και δια του ξίφους, άρα ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η μελέτη των παραδόσεων μας, της ιστορίας μας και των ηρώων του Γένους μας, δια να επιτύχουμε μία μεγαλειώδη αντίσταση εις τον ολετήρα της Νέας Τάξης πραγμάτων και να κατανικήσουμε τον ολοκληρωτισμό της Παγκοσμιοποιήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com