15 Σεπ 2018

Ως πότε θα γίνονται ανεκτές οι προκλήσεις των Ψευτομακεδόνων;


Οι προκλήσεις του Ψευτομακεδόνα πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ συνεχίζονται αμείωτες λίγο πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στη χώρα του.
Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Ζόραν Ζάεφ διατρανώνει πως είναι Μακεδόνας και μιλά τη Μακεδονική γλώσσα. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πείσει τους πολίτες της χώρας του να ψηφίσουν στο επερχόμενο δημοψήφισμα.
Ας μην βιαστούνε όμως οι Έλληνες ψευτοπροοδευτικοί και υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης να πούνε πως αυτά τα λέει ο Ζάεφ επειδή βρίσκεται στην περίοδο πριν το δημοψήφισμα. 

Οι Ψευτομακεδόνες θα επιβάλλουν την ονομασία «Μακεδονία» για την χώρα τους, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, επειδή η Ελλάδα αφελώς αποδέχτηκε την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία», έστω και ως συνθετικό στον γεωγραφικό προσδιορισμό του νέου ονόματος και ταυτόχρονα δεν απαίτησε η ονομασία Βόρεια Μακεδονία να εφαρμοστεί και στην γλώσσα και στην εθνικότητα – υπηκοότητα του κράτους αυτού.
«Οι πολίτες πρέπει να είναι περήφανοι και ήρεμοι, καθώς η συμφωνία προστάτευσε τη Μακεδονική μας ταυτότητα. Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος, τη δική μας Μακεδονική γλώσσα, με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Μακεδονίας» είπε προκλητικά ο Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ της Τρίτης.
«Στο παρελθόν η κατάσταση στα Βαλκάνια ήταν δυναμική, επαναστατική αλλά και εκρηκτική. Βλέπουμε πάλι πως είναι εκρηκτική η κατάσταση. Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα βόρεια σύνορά μας.
Ως πρόεδρος της κυβέρνησης και έχοντας όλες τις πληροφορίες, είμαι ανήσυχος για τη χώρα και έχω κάθε λόγο να είμαι ανήσυχος. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως η χώρα είναι ασφαλής» είπε ο Ζόραν Ζάεφ σε ομιλία του, προσπαθώντας μέσω εκφοβισμού να πείσει τους πολίτες της χώρας του, όχι μόνο να ψηφίσουν, αλλά και να υπερψηφίσουν την πρότασή του στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου.
Στη σημερινή ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο, ο Ζόραν Ζάεφ έγινε δεκτός ως ο πρωθυπουργός της «Μακεδονίας». Ούτε καν της ΠΓΔΜ, όπως επίσημα αναγνωρίζει την χώρα του η ΕΕ. Η στήριξη της ΕΕ και η αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα, είναι επιεικώς ανύπαρκτη…
«Είναι μια ιστορική στιγμή για τη Μακεδονία, η πρώτη φορά που πρωθυπουργός της χώρας επιτρέπεται να μιλήσει στη γλώσσα του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι πολίτες γνωρίζουν ποια απόφαση πρέπει να λάβουν. Θα είμαστε η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία που δόθηκε ποτέ στη χώρα μας, είναι το εισιτήριο για να μπούμε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Μακεδόνες, Αλβανοί, Βλάχοι, τουρκογενείς και όσοι ζουν στη χώρα μας επιθυμούν διακαώς την ένταξη, πάνω από το 75% του πληθυσμού. Νιώθουν Ευρωπαίοι, ανήκουν στην Ευρώπη.

Σας απευθύνομαι στη δική μου, μακεδονική γλώσσα και είμαστε ευγνώμονες για την ιστορική ευκαιρία που μας δίνεται. Βρισκόμαστε πολύ κοντά γι’ αυτό και το δημοψήφισμα θα είναι επιτυχές» είπε μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ζόραν Ζάεφ.
Τι άλλο θα πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός της Ψευτομακεδονίας για να αντιληφθεί η κυβέρνηση το εθνικό λάθος – έγκλημα που έχει διαπράξει;
Δεν είναι αργά για να μην δεχτεί η Ελλάδα τη συμφωνία. Τρόποι υπαναχώρησης υπάρχουν. 
Αναζητούνται πατριώτες στην κυβέρνηση, αλλά και στην Βουλή γενικότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com