20 Αυγ 2018

Οικουμενιστική εικόνα της Παναγίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Our Lady, Helper of Persecuted Christians
Οικουμενιστική εικόνα της Παναγίας
Εσχάτως, αναρτήθηκε από καλό ορθόδοξο ιστολόγιο, μία αγιογραφία που εικονίζει την Παναγία μας να έχει υπό την σκέπην Της κάποιους διωκόμενους χριστιανούς, όπως φαίνεται και στην επιγραφή που γράφει στα αγγλικά: «Οur Lady help of persecuted christians», δηλ. η Κυρία μας βοηθά τους διωκόμενους χριστιανούς.

 Όσο όμως παρατηρεί κανείς τους διωκόμενους χριστιανούς, διακρίνει πέραν των Ορθοδόξων και ετερόδοξους μονοφυσίτες, παπικούς και ουνίτες. Το ερώτημα είναι: μπορεί η Παναγία από τη μια να σκεπάζει τους πάσης φύσεως αιρετικούς, και από την άλλη να τους ονομάζει εχθρούς του Υιού Της; (βλέπε: Οἱ ἐχθροί ἐμοῦ τε καί τοῦ Υἱοῦ μου ἐπλησίασαν.)
Αποτέλεσμα εικόνας για Our Lady, Helper of Persecuted Christians
Ερευνώντας λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο, βρίσκουμε κάποια αποκαλυπτικά βίντεο, τα οποία αναφέρονται στους «Ιππότες του Κολόμβου», που διανέμουν δεκάδες τέτοια αντίγραφα σε παπικούς ναούς σε όλη την Αμερική και τον κόσμο. (https://www.youtube.com/watch?v=cClzc6sUmSU.
Our Lady, Helper of Persecuted Christians - ENN 2018-08-08. An icon dedicated to persecuted Christians could be coming to a parish near you. The Knights of Columbus have commissioned a new image of “Our Lady, Help of Persecuted Christians." Dozens of framed copies will be making the rounds of Catholic churches across America and the world. Correspondent Jason Calvi reports. Το ίδιο και:
Είναι θέμα χρόνου, νομίζω, η οικουμενιστική αυτή εικόνα να κατακλύσει και την πατρίδα μας.
Στώμεν καλώς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι- οι περισσότεροι δηλαδή- είμαστε ακατήχητοι και εν πλήρη αγνοία-μάλλον αδιάφοροι και χλιαροί- χωρίς διάκριση τα υιοθετούν όλα αυτά με ελαφρά τη καρδία και το δε βαριέσαι, όλοι χριστιανοί είμαστε, ο Θεός είναι αγάπη, τα ίδια πιστεύουμε και δε πρέπει να είμαστε φανατικοί! Αμ δε, έτσι σου είπανε, μα δεν είναι έτσι! Ο οικουμενισμός είναι εδώ μεταμφιεσμένος και φτιασιδωμένος για τους αφελείς, και όσοι αφελείς προσέρχεσθε,έτσι κι αλλιώς 8 δις άνθρωποι δε γίνεται να χαθούν κι εμείς οι ξύπνιοι..κατέχουμε την αλήθεια!! Αυτές οι σκέψεις είναι εκ του πονηρού, κι αν δεν εντρυφήσουμε, δεν γίνουμε ζεστοί στη πίστη της αποκκεκαλυμμένης αλήθειας ως χλιαροί θα μας εμέσει ο Κύριος. και θα βλέπουμε άλλους, να εισέρχονται στη Δόξα του Θεού ενώ εμείς θα είμαστε μεταξεταστέοι, τι λέω, δεν θα υπάρξει μετεξέταση, επειδή πήραμε το Τάλαντο των Ταλάντων που είναι η Χάρις και δεν την πολλαπλασιάσαμε ως ορθόδοξοι χριστιανοί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλειο του ανωνύμου.

Ποιός ευθύνεται γι αυτό;
Οι χλιαροί ποιμένες μας δεσποτάδες,που έβγαλαν απο μέσα τους,τον Χριστό Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο Παναγία μας,και τους Αγίους μας των οικουμενικών συνόδων.
Και στην θέση τους,έβαλαν τον μαμωνά,την εξουσία τους και τον φόβο,πάνω στους ιερείς,μοναχούς και πιστούς,διδάσκοντας την νεοπατερική θεολογία του συγκριτισμού των αιρέσεων (του παπισμού,προτεσταντισμού και μονοφυσιτισμού),με την αγιοπατερική ορθοδοξία που είναι η μόνη αληθινή οδός στην σωτηρία της ψυχής με τον Χριστό Θεό. Η.Δ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com