7 Ιουν 2018

Η Βουλή θα ντυθεί το Σάββατο στα χρώματα του gay pride- Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.

Η πρωτοβουλία εντάσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.
Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως θέλουν αρκετούς βουλευτές να μην βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την πρωτοβουλία και ετοιμάζονται να αντιδράσουν.

2 σχόλια:

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Ήρθε ο καιρός, κύριοι Βουλευτές, που θα ρθούνε στα σπίτια σας, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ, και θα ζητάνε ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, να τους παραδώσετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ τις γυναίκες σας και τα παιδία σας και όλα τα σεβάσματά σας. Τι νομίσατε; Πως θα μείνετε έξω του νυμφώνος; Και καλά, γι`αυτούς τους συναδέλφους σας, που δεν έχουν τσίπα επάνω τους. Γι` αυτούς, που δεν έχει απομείνει κάτι, που θα τους αναστείλει στον κατήφορο, που θα τους πονέσει και θα τους στοιχίσει ηθικά, ψυχικά, συναισθηματικά, αφού έχουν μπερδέψει τα πάντα στην ύπαρξή τους. Όσοι όμως έχετε κρατήσει ακόμη μέσα σας κάτι από ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θα πονέσετε πόνο βαρύ και κολαστικό. Θα περάσετε μαρτύριο οδυνηρό, που θα στιγματίσει όλη σας τη ζωή και τη δική σας και των παιδιών σας και των παιδιών των παιδιών σας. Γι` αυτό, εγερθείτε, όσο υπάρχει ακόμη καιρός! Μην αμελείτε και εφησυχάζετε! Μην εγκληματείτε με την αδιαφορία! Έχετε μέγιστη ευθύνη έναντι όλων των επελθόντων, των επιόντων και των επελευσομένων γενεών!

Ανώνυμος είπε...

Προσευχηθείτε αδελφοί γιατί γίναμε πλέον ένα με τα Σόδομα και Γόμορα.
Προσευχηθείτε να μας ελεήσει ο Χριστός - αν και είμαστε άξιοι καταδίκης...
Προσευχηθείτε και τέλος προσέχετε τι ψηφίζετε, γιατί για κάθε αντίθεο πρόσταγμα που βγαίνει, ανάλογη ευθύνη έχει και η κάθε ψήφος που ανέβασε τον προστάζοντα...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com