27 Μαΐ 2018

Παπαδημούλης: Νίκη της δημοκρατίας το «ναι» στις αμβλώσεις

Παπαδημούλης: Νίκη της δημοκρατίας το «ναι» στις αμβλώσεις
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Παπαδημούλης επιχαίρει για το κατάπτυστο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία με το οποίο νομιμοποιείται η εν ψυχώ εμβρυοκτονία, δηλαδή ο εκ προμελέτης φόνος των ανυπεράσπιστων εμβρύων. (σχόλιο από εδώ)
Παπαδημούλης: Νίκη της δημοκρατίας το «ναι» στις αμβλώσεις

Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις και τα δικαιώματα των γυναικών, χαρακτηρίζει την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα για τις αμβλώσεις, στην Ιρλανδία, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει: «Μεγάλη μέρα για την Ιρλανδία και τη δημοκρατία. Ευρεία επικράτηση του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα για νομιμοποίηση αμβλώσεων. Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της επιλογής. Μπράβο στο Σιν Φέιν για τη δυνατή καμπάνια».





Μεγάλη μέρα για την Ιρλανδία & τη δημοκρατία. Ευρεία επικράτηση του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα για νομιμοποίηση αμβλώσεων. Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, τα δικαιώματα των γυναίκων & την ελευθερία της επιλογής. Μπράβο στο @sinnfeinireland για τη δυνατή καμπάνια.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αδιαντροπιά σε όλο της το "μεγαλείο"!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com