19 Μαΐ 2018

Βίντεο από την τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου στον Εχίνο της Θράκης!

Πρόκληση στη Θράκη! Βίντεο με παιδιά να απαγγέλουν ποίηματα μίσους
Το βίντεο είναι από την τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου στον Εχίνο της Θράκης! Παρόντες στην προκλητική τελετή ο ψευδομουφτής Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!!!
Το πανό γράφει “Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης”!
Δείτε τι ποίημα απαγγέλει το παιδί και θα καταλάβετε γιατί αυτό το βίντεο είναι η ντροπή όλων όσων κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες τη χώρα. Μπροστά στα “ψηφαλάκια” έχουν αφήσει τα πιο ακραία στοιχεία να αλωνίζουν στην Θράκη την οποία έχουν κάνει βιλαέτι τους. Δημοσιεύσαμε ήδη την υπόθεση της τουρκικής τράπεζας Ziraat η οποία χρηματοδοτεί με τα κέρδη της εξοπλιστικά προγράμματα των Τούρκων. Τώρα έρχεται αυτό το βίντεο να προστεθεί στα απίστευτα κι όμως αληθινά που συμβαίνουν στην ελληνική επικράτεια χωρίς κανένας πολιτικός μας να ενοχλείται.
Από  Π. Καρβουνόπουλος militaire.gr17/05/2018 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν αισθάνονται Έλληνες γιατί θα πρέπει να απολαμβάνουν αυτά που απολαμβανουν και οι Έλληνες? Τους Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη οι οποίοι ήταν το ισοζύγιο αυτών της Θράκης τους άρπαξαν τις περιουσίες, τους βίασαν τις γυναίκες, τους έδιωξαν κακήν κακώς και εμείς κοιταζόμαστε μεταξύ μας τι καλό παραμύθι αυτή η ελληνοτουρκική προσέγγιση

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com