10 Μαΐ 2018

Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Ανακοίνωση για την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια (10/5/2018).
Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας.

 Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική του αξία την οικογένεια. Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. 
Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία. 
Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν τάξει άγιοι συνοδικοί! Εκπληρώσατε το χρέος σας με την ανώδυνη ανακοίνωση που βγάλατε! Τις επόμενες μέρες θα σας δούμε για μία ακόμη φορά( πρώτη φορά σας...ξανασυμβαίνει κάτι τέτοιο!) να χαριεντίζεστε με τους ενόχους πολιτικούς εξουσιαστές σε διάφορες εκδηλώσεις και να τους ανέχεσθε να εισέρχονται ακωλύτως στους ιερούς ναούς.
Οι τελευταίοι...σκιάχτηκαν με την πλατωνική διαμαρτυρία σας! Δεν είστε ικανοί να δώσετε ούτε μια ντουφεκιά στο διάβολο! Σας ξελάσπωσαν, για μία ακόμη φορά, τα ορθόδοξα χριστιανικά και πατριωτικά ιστολόγια και ελάχιστοι, ευθαρσείς επίσκοποι και λοιποί κληρικοί, λαικοί, μοναχοί, και οι δήθεν παρεκκλησιαστικές ορθόδοξες ιεραποστολικές αδελφότητες!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΘΛΙΨΗ ΜΕΓΑΛΗ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΑΣ;ΑΠΟΞΕΝΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣΔΕΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ

Αντιοικουμενιστής είπε...

Δυστυχώς, η αιχμή του δόρατος και της παρούσης σκλαβιάς του δήθεν μνημονίου, των τραπεζών και της ψευδο – Ευρωπαϊκής, δήθεν, Ενώσεως, αλλά και κάθε επιβολής της εξουσίας δια της βίας εις τον Φιλόχριστον, Ορθόδοξον Ελληνικόν λαόν, δυστυχέστατα γράφω, η αιχμή του δόρατός των είναι η διοικούσα "εκκλησία". Αύτη τίθεται εμπρός ως "ισχυρά πλάτη" εις την επιβολήν οιουδήποτε αντορθοδόξου και εθνοκτόνου μέτρου. Αδελφοί, φεύγετε των οικουμενιστών, των φιλοοικουμενιστών, των κρυφοοικουμενιστών και των κολυμπαριστών ως τις φεύγη εκ του όφεως, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com