7 Μαρ 2018

Καθολικό μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα


Αποτέλεσμα εικόνας για οχι τουρκικα σηριαλ
Καθολικό μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα
Οπως μας έχει διδάξει η πολυχιλιετής Ιστορία μας, μορφώματα σαν την Τουρκία, αρπακτικά, αδίστακτα, δόλια και αιμοβόρα, που επεκτείνονται σε βάρος των άλλων και απλώνονται σαν ασθένεια στην ανθρωπότητα, καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα: εκείνη της ισχύος.

Ειδικά η Τουρκία αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε χώρα, κοινωνία και άνθρωπο που σέβεται τις γενικά παραδεκτές αξίες του πολιτισμού και δεν περιφρονεί τον άγραφο νόμο, ο οποίος επιβάλλει να είμαστε φιλαλήθεις, έντιμοι, αγαθοεργοί και ακέραιοι. Η Τουρκία, αντί να μεταμεληθεί για τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει, τις γιορτάζει. Αντί να ζητήσει «συγγνώμη» από τα θύματά της, γυρεύει τα ρέστα. Αντί να συμμορφωθεί με το Διεθνές Δίκαιο, αποθρασύνεται και το τσαλαπατά σε κάθε ευκαιρία.
Οι μόνοι που μπορούν και πρέπει να... συνετίσουν αυτή τη μάστιγα της Ασίας (όρος του Τζορτζ Χόρτον, του Αμερικανού προξένου στη Σμύρνη το 1922) είμαστε εμείς, οι Ελληνες. Αν και τους τα έχουμε πολλά μαζεμένα, θα ξεκινήσουμε από το τρέχον: Την άθλια και παράνομη αρπαγή και ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών. Γι' αυτό και μόνο θα ξεκινήσουμε καθολικό μποϊκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα: Από τις συσκευές και τα εργαλεία που συναρμολογούνται ή κατασκευάζονται εκεί, μέχρι τα τρόφιμα, τα ενδύματα, τα τουριστικά πακέτα, όλα!
Ηδη τουριστικά γραφεία στη βόρεια Ελλάδα έχουν ακυρώσει κρατήσεις σε τουρκικά τουριστικά καταλύματα και έπεται συνέχεια.
Οι τηλεθεατές επιβάλλεται να μην επιτρέψουν στις οικίες τους να προβληθεί ούτε δευτερόλεπτο από τα βάρβαρα τουρκικά σίριαλ και μπορούν, ως ενεργοί πολίτες, να αξιώσουν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να διακόψουν άμεσα την προβολή τους. Οι Ελληνες επενδυτές που έχουν αγοράσει μετοχές τουρκικών εταιριών μπορούν να τις πουλήσουν και να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους αλλού.
Το να στερήσουμε από τους εχθρούς μας τα χρήματά μας και να καταγραφεί στην τουρκική οικονομία άμεσο κόστος είναι μια ενέργεια που τη χρωστάμε στην πατρίδα και στους εαυτούς μας, και θα πιάσει τόπο.
Ούτε σεντ στην Τουρκία επ' αόριστον, μέχρι να συμμορφωθεί με το Διεθνές Δίκαιο!
Οπως μας έχει διδάξει η πολυχιλιετής Ιστορία μας, μορφώματα σαν την Τουρκία, αρπακτικά, αδίστακτα, δόλια και αιμοβόρα, που επεκτείνονται σε βάρος των άλλων και απλώνονται σαν ασθένεια στην ανθρωπότητα, καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα: εκείνη της ισχύος.
Ειδικά η Τουρκία αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε χώρα, κοινωνία και άνθρωπο που σέβεται τις γενικά παραδεκτές αξίες του πολιτισμού και δεν περιφρονεί τον άγραφο νόμο, ο οποίος επιβάλλει να είμαστε φιλαλήθεις, έντιμοι, αγαθοεργοί και ακέραιοι. Η Τουρκία, αντί να μεταμεληθεί για τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει, τις γιορτάζει. Αντί να ζητήσει «συγγνώμη» από τα θύματά της, γυρεύει τα ρέστα. Αντί να συμμορφωθεί με το Διεθνές Δίκαιο, αποθρασύνεται και το τσαλαπατά σε κάθε ευκαιρία.
Οι μόνοι που μπορούν και πρέπει να… συνετίσουν αυτή τη μάστιγα της Ασίας (όρος του Τζορτζ Χόρτον, του Αμερικανού προξένου στη Σμύρνη το 1922) είμαστε εμείς, οι Ελληνες. Αν και τους τα έχουμε πολλά μαζεμένα, θα ξεκινήσουμε από το τρέχον: Την άθλια και παράνομη αρπαγή και ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών. Γι’ αυτό και μόνο θα ξεκινήσουμε καθολικό μποϊκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα: Από τις συσκευές και τα εργαλεία που συναρμολογούνται ή κατασκευάζονται εκεί, μέχρι τα τρόφιμα, τα ενδύματα, τα τουριστικά πακέτα, όλα! Ηδη τουριστικά γραφεία στη βόρεια Ελλάδα έχουν ακυρώσει κρατήσεις σε τουρκικά τουριστικά καταλύματα και έπεται συνέχεια.
Οι τηλεθεατές επιβάλλεται να μην επιτρέψουν στις οικίες τους να προβληθεί ούτε δευτερόλεπτο από τα βάρβαρα τουρκικά σίριαλ και μπορούν, ως ενεργοί πολίτες, να αξιώσουν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να διακόψουν άμεσα την προβολή τους. Οι Ελληνες επενδυτές που έχουν αγοράσει μετοχές τουρκικών εταιριών μπορούν να τις πουλήσουν και να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους αλλού.
Το να στερήσουμε από τους εχθρούς μας τα χρήματά μας και να καταγραφεί στην τουρκική οικονομία άμεσο κόστος είναι μια ενέργεια που τη χρωστάμε στην πατρίδα και στους εαυτούς μας, και θα πιάσει τόπο.
Ούτε σεντ στην Τουρκία επ’ αόριστον, μέχρι να συμμορφωθεί με το Διεθνές Δίκαιο!
dimokratianews, 07.03.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com