16 Ιαν 2018

Έλληνα. Ο λόγος που δεν θέλουν να πας στο συλλαλητήριο.



Αγαπητέ Έλληνα, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί για να καταλάβεις το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος σου. Με ένα απλό παράδειγμα θα σου δείξω γιατί δεν θέλουν παρών εσένα τον ιδιοκτήτη στο ‘δικαστήριο’ που στήνουν για την δική σου περιουσία.
Θα ξεκινήσουμε από το 1995, όταν η Ελλάδα και τα Σκόπια συνομολόγησαν μια Ενδιάμεση Συμφωνία, η οποία επέβαλε έναν δεσμευτικό «κώδικα συμπεριφοράς». Σε αυτήν την πολύ δεσμευτική και κατευθυνόμενη -αν μπορώ να την περιγράψω- συμφωνία, αναφέρεται στο Άρθρο 7 ότι οι δύο πλευρές δεσμεύονται να μην χρησιμοποιούν αλυτρωτικά σύμβολα και όταν αυτό συμβεί από την μία πλευρά η άλλη πλευρά μπορεί να της κάνει καταγγελία. Ακολούθως, η πλευρά που επέδειξε τον αλυτρωτισμό θα πρέπει τότε να επιδιορθώσει το πρόβλημα ή να εξηγήσει τους λόγους γιατί δεν θεωρεί σημαντικό αυτό να γίνει.

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2011 το Δικαστήριο της Χάγης έβγαλε καταδικαστική απόφαση εναντίον της Ελλάδος επειδή το 2008 εμπόδισε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Σε εκείνο το δικαστήριο η Ελληνική πλευρά επικαλέσθηκε παραβίαση της συμφωνίας αλλά το δικαστήριο βρήκε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ καταγεγραμμένη, το 2004.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Η Ενδιάμεση Συμφωνία υπεγράφη στις 13 Σεπτεμβρίου του 1995 και το Δικαστήριο στη Χάγη έγινε στις 5 Δεκεμβρίου του 2011.
ΔΕΚΑΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Εδώ μπορείτε να εντοπίσετε όλους τους υπουργούς εξωτερικών εκείνης της περιόδου [η μόνη καταγγελία εικάζω έγινε επί Μολυβιάτη].
Αγαπητέ Έλληνα, γκουγκλάρισε την λέξη «χρησικτησία» και δες τον κομβικό ρόλο που παίζει η παρουσία του ιδιοκτήτηγια να μην του φάει ο ξένος καταπατητής το χωράφι. Ενώ εσένα σου έλεγαν ότι είναι «ειδικοί» στο να χειριστούν το δικό σου το χωράφι, εκείνοι πίσω από την πλάτη σου σε ‘εξαφάνιζαν’ κατοχυρώνοντας νομικά δικαιώματα χρησικτησίας στον κατσικοκλέφτη τον Σκοπιανό. (βλ. Δικαστήριο Χάγης)
Διότι εσύ Έλληνα ενώ έβλεπες τον κατσικοκλέφτη να μπαίνει στο δικό σου το χωράφι και να σου κλέβει τις γίδες, πήγες μόνο μία φορά στο αστυνομικό τμήμα και αυτό είναι όλο. Δεν λέω να έφραζες το χωράφι σου -αυτό θα ήταν πολυτέλεια να το ζητήσω!!- αλλά να πήγαινες τουλάχιστον συνεχώς στο αστυνομικό τμήμα για να κάνεις γνωστή την παρουσία σου.
Φτάσαμε λοιπόν τώρα στο σημείο όπου οι γείτονες του χωραφιού δεν αναγνωρίζουν ποιος είσαι εσύ γιατί όλο τον άλλον έβλεπαν μέσα στο χωράφι σου.
Και ο κατσικοκλέφτης Σκοπιανός έβαλε τώρα κουστούμι και σου συμπεριφέρεται σα να είσαι ζητιάνος. Σου ζητά να ξεχάσεις ποιος είσαι, να μην λέγεσαι ιδιοκτήτης «για να τα βρείτε».
«επι ίσοις όροις»
Και έχουν πέσει πάνω σου όλοι μα ΟΛΟΙ και σου λένε να μην μιλήσεις.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ, «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.
Αγαπητέ Έλληνα η δική σου η φωνή είναι αυτή που φοβούνται διότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης. Θα επιχειρήσουν να ‘πνίξουν’΄την φωνή σου μέσα στους ναούς με τελετουργίες. Ενδεχομένως και με ένα στημένο ερώτημα σε δημοψήφισμα. Είναι μανούλες στο να μετατρέπουν τα ΟΧΙ σε ΝΑΙ και τα ΝΑΙ σε ΟΧΙ.
Ό,τι και να ακολουθήσει, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σε αυτό το δικαστήριο,
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός πονά και ποιός διψά
να πιει απ΄το πηγάδι,
ποιός θέλει φράχτη να χτιστεί
και ποιός θα τονε χτίσει?
Μην είναι πρωτομάστορας,
της Ζίτσας παληκάρι,
ή είναι απ΄τη μπαρμπαριά
με κούφιο το πιθάρι?
Ετούτη δα ΄ναι μια πηγή,
να πίνουν οι αγγέλοι,
να ξεδιψούν περαστικοί,
εσένα τί σε μέλλει?
Θέλω κι εγώ να πιω νερό,
να πιούνε τα μουλάρια,
να φέρω και τους φίλους μου
που τρέφουνε κριάρια!
Να πιείτε θα σας δώσω εγώ,
όσο νερό διψάτε,
μα να σας δώσω τη πηγή,
πελώριο που ζητάτε!

Ανώνυμος είπε...

Το 1821 ελευθερθηκαμε με την επαναστασι υπερ πιστεως και πατριδος ,ως το 2021 με τις προδοτικες πολιτικες και θρησκευτικες ηγεσιες θα χασουμε την θρησκευτικη και εθνικη μας ελευθερια.
Αθτο που πεζεται ειναι να εξαλειφθει η Ορθοδοξια.

Ανώνυμος είπε...

τι ωραίο δημοτικο τραγούδι !!!

"μα να σας δώσω τη πηγή,
πελώριο που ζητάτε!"
την πηγή να μήν χάσουμε .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δημοτικό τραγούδι, της στιγμής έμπνευση ήταν..Αλλά και τα δημοτικά τραγούδια μας, εμπνεύσεις των απλών ανθρώπων αποτελούσαν και μετά τα οικειοπιούσε η τοπική κοινωνία...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com