16 Νοε 2017

Τρίκαλα -Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για«Τα Νέα Θρησκευτικά στο Νέο Σχολείο».

Μια σημαντική εκδήλωση είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σήμερα το απόγευμα οι Τρικαλινοί με θέμα «Τα Νέα Θρησκευτικά στο Νέο Σχολείο».

Κατά την φετινή χρονιά έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα θρησκευτικά στο σχολείο, γεγονός που όπως φάνηκε τράβηξε το ενδιαφέρον πλήθους εκπαιδευτικών και γονέων που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Επίκουρος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιωάννης Φύκαρης, ο Δρ. Θεολογίας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και ο Δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας.
Να αναφερθεί ότι η ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, την Ενωμένη Ρωμηοσύνη, τον Σύλλογο Μετεώρων Λιθόπολις, την Χριστιανική Ένωση Επιστημόνων Ν. Τρικάλων, τους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Ν. Τρικάλων, τον Ελεήμων Σαμαρείτη, την Ένωση Γονέων «Χριστιανική Ἀγωγή» (ΓΕΧΑ Τρικάλων), τον Σύλλογο Ορθόδοξης Ιεραποστολής «Μέγας Βασίλειος» και τον Σύλλογο «Ομοθυμαδόν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μην φοβόμαστε τη μάχη, αλλά τη σιωπή και την αδιαφορία. Ότι πολεμιέται, νικιέται. Ότι αφήνεται, νικάει, τελικά.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com