25 Σεπ 2017

Αριστερές ιδεοληψίες και ελληνικό έθνος

Γονείς επιστρέφουν στο Υπουργείο Παιδείας τους Φακέλους Μαθητή του μαθήματος των Θρησκευτικών - Υπόδειγμα επιστολής γονέα για επιστροφή των βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών
Την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών έχουν οι γονείς
Δημήτρης Παπαγεωργίου, Δημοσιογράφος
Το κυβερνητικό υπερστέλεχος Μαρία Γιαννακάκη, πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και νυν γενική γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χαρακτήρισε μέσω… twitter ως «σκοταδισμό» και «μισαλλοδοξία» την απόφαση ενός γονέα (την οποία μάλλον έχουν μιμηθεί και άλλοι) να ζητήσει να μη διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών στο παιδί του. 

Εάν ο γονέας ήταν κάποιας θρησκευτικής μειονότητας στη χώρα, φυσικά δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως είναι μέλος της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, είναι προφανές ότι πρόκειται για έναν… «κοινωνικό εγκληματία». 
Το να συζητήσουμε για τα διπλά στάνταρ της Αριστεράς όσον αφορά την αντιμετώπιση αυτών που δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη «ταυτότητα», πέραν του ότι είναι Ελληνες και χριστιανοί, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, αφού είναι πλέον γνωστό τοις πάσι.
Αυτό που έχει νόημα είναι το να υπογραμμίσουμε ότι, σύμφωνα με τη μακρά παράδοση της ελευθερίας που υπάρχει στη Δύση, την ευθύνη για τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού καθενός από εμάς δεν την έχει η γενική γραμματέας οποιουδήποτε υπουργείου. Αυτή είναι ευθύνη, την οποία -σύμφωνα τουλάχιστον με τη συντηρητική αντίληψη- έχουν αποκλειστικά οι γονείς του. Οι οποίοι είναι και νομικά υπεύθυνοι γι’ αυτό, μέχρι να ενηλικιωθεί, του προσφέρουν φαγητό και στέγη, και γνωρίζουν καλύτερα από κάθε κρατικό υπάλληλο την ιδιαίτερη ψυχολογία του, τις ανάγκες του. Και έχουν, φυσικά, το ανθρώπινο δικαίωμα να του μεταδώσουν τις αξίες τους. 
Αυτή η από γενιά σε γενιά μετάδοση των αξιών είναι που ευθύνεται, άλλωστε, για την ιστορική πορεία των εθνών. 
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, η επικυριαρχία της Αριστεράς αλλά και η στάση μιας μερίδας της δεξιάς πολιτικής ελίτ επέτρεψαν σε διάφορους κυρίους να πιστέψουν ότι, επανδρώνοντας το υπουργείο Παιδείας είτε με υπερμάχους του κολεκτιβισμού είτε με ιστορικούς αναθεωρητές, θα αναλάβουν αυτοί να διαπαιδαγωγήσουν τα Ελληνόπουλα με βάση τις αρχές της παγκοσμιοποίησης, της πολιτικής ορθότητας και του θρησκευτικού συγκρητισμού. 
Από τη διδασκαλία για το Ισλάμ μέχρι τον… συνωστισμό στη Σμύρνη, αλλά και τις εκδηλώσεις σε σχολεία για τον… Φύσσα, τα Ελληνόπουλα εκτίθενται σε αριστερίστικη πλύση εγκεφάλου. Ποιο το ζητούμενο; Ακριβώς το να σταματήσει η μετάδοση των αξιών από γενεά σε γενεά. Επί της ουσίας, να σταματήσει η διαχρονική πορεία των εθνών. Γιατί το έθνος δεν έχει θέση στις ιδεοληψίες της Αριστεράς.
Με δεδομένο το ότι η ιδιωτική Παιδεία είναι εντελώς απλησίαστη για τη συντριπτική πλειονότητα του λαού μας, αλλά και το ότι το homeschooling απαγορεύεται στη χώρα μας, μοναδική λύση φαντάζουν οι κινήσεις γονέων, όπως αυτή που καταδίκασε η κυρία Γιαννακάκη. 
Το να ζητήσουν, δηλαδή, οι γονείς επίσημα να μην υποβάλλονται τα παιδιά τους σε πλύση εγκεφάλου.

dimokratianews, 25.09.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com