13 Μαρ 2017

Τι επιχειρεί το υπ. Παιδείας


Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργειο παιδειασ

Ως δούρειος ίππος φαίνεται ότι λειτουργεί το υπουργείο Παιδείας, που φαίνεται ότι έχει παραδοθεί στα χέρια όσων προωθούν αντεθνικά και αντιορθόδοξα σχέδια. Με πρόσχημα δήθεν τον εκσυγχρονισμό, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεκτικότητα, σερβίρουν στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές κάθε είδους «εξαίρεση» και διαστροφή ως κανόνα και ως... παράδειγμα προς μίμηση. Αποκορύφωμα τα σεμινάρια υπέρ των γκέι ακόμα και σε δημοτικά σχολεία. Τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό προκαλούν ερωτήματα για τις προθέσεις και τους σκοπούς των εμπνευστών αυτών των σεμιναρίων. Κανείς δεν στηρίζει επιλογές ρατσισμού, απομόνωσης ανθρώπων και στιγματισμού τους με βάση τις σεξουαλικές τους επιλογές. Αλλο αυτό, όμως, και άλλο να φτάνουμε στην καθοδήγηση και τη χειραγώγηση των παιδιών. Οντως, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις αποφάσεις αυτοπροσδιορισμού του οποιουδήποτε, αρκεί αυτός να μην προκαλεί και να μην προσπαθεί να επιβάλλει τις προσωπικές του επιλογές στο σύνολο της κοινωνίας.

β, όμως, ότι στο υπουργείο Παιδείας τα περίεργα επεισόδια δεν σταματούν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Ηδη, από ό,τι δήλωσε δημόσια (και, μάλιστα, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ!) ο υποστηρικτής της γραμμής Φίλη, Κώστας Γαβρόγλου, ετοιμάζει και νέο χτύπημα κατά της Ιστορίας, αυτή τη φορά. Μετά τον Ν. Φίλη, που ως γνήσιος συνεχιστής της Ρεπούση με τον... συνωστισμό στα παράλια της Σμύρνης με τη σειρά του κατάργησε από την Ιστορία τη Γενοκτονία των Ποντίων, βρέθηκε -όπως φαίνεται- ο επόμενος «άξιος διάδοχος». Πίσω από το ακαδημαϊκό και το... γλυκό ύφος του κ. Γαβρόγλου εύλογα υπάρχει ο φόβος ότι ετοιμάζεται νέος διωγμός κάθε εθνικής συνέχειας του ελληνισμού. Το αποδεικνύουν, άλλωστε, οι εθνομηδενιστές που βρίσκονται δίπλα στον υπουργό. Το παρελθόν αυτών των συμβούλων και οι θέσεις που εκφράζουν δείχνουν πού θα πάει το πράγμα...
Και όλα αυτά την ώρα που επιστημονικές έρευνες ξεσκεπάζουν τα ψέματα που έλεγε ο Φαλμεράγιερ περί καταγωγής των Ελλήνων, τα οποία χρησιμοποιούσαν για χρόνια οι κάθε λογής ανθέλληνες.
Ωστόσο εντός των συνόρων κάποιοι εξακολουθούν να υιοθετούν τέτοιες απόψεις, παραποιώντας την επιστημονική αλήθεια και χτυπώντας καθετί ελληνικό, μιλώντας μας -δήθεν- για το πώς πρέπει να διδάσκεται η Ιστορία.
dimokratianews, 13.03.2017
Δείτε σχετικά και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com